Hoe u uw klantbeoordelingen adverteert

Er zijn verschillende manieren om uw klantbeoordelingen te adverteren op uw website. Het is een goed idee om onze producten te combineren om zo de beste resultaten te behalen.

Trustbadge®

Met de geïntegreerde Trustbadge® op uw website, zijn uw laatste beoordelingen, uw ster-beoordelingen en gemiddelde website beoordeling zichtbaar voor iedere bezoeker. U kunt de grootte en positionering van de Trustbadge aanpassen zodat deze aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Show customer reviews with Trustbadge

Openbaar beoordelingsprofiel

Uw klantbeoordelingen kunnen door potentiële klanten worden bekeken op uw openbaar toegankelijke Trusted Shops beoordelingsprofiel. Deze is niet alleen SEO geoptimaliseerd, maar het responsive design ziet er ook op smartphones en tablets geweldig uit. Nadat u uw eerste beoordelingen heeft verzameld zal uw profiel door Google geïndexeerd worden, zonder dat enige handeling van uw kant hiervoor nodig is.

Public Profile for reviews

Review sticker

Het integreren van de Review Sticker stelt u in staat om uw reviews direct op uw website te laten zien.
Google houdt erg van user-generated-content, en alles wat u hiervoor hoeft te doen is het insluiten van de volgende simpele JavaScript-code:

Hoe werkt het?

Stap 1. Uw code aanpassen

<script type="text/javascript">
  _tsRatingConfig = {
	tsid: 'XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX',
	variant: 'skyscraper_horizontal',
	// valid values: 'skyscraper_vertical', 'skyscraper_horizontal', vertical
	theme: 'light',
	reviews: 10,
	// default = 10
	borderColor: '#aabbcc',
	// optional - override the border
	colorclassName: 'test',
	// optional - override the whole sticker style with your own css class
	introtext: 'What our customers say about us:',
	// optional, not used in skyscraper variants
richSnippets: 'off' }; var scripts = document.getElementsByTagName('SCRIPT'), me = scripts[scripts.length - 1]; var _ts = document.createElement('SCRIPT'); _ts.type = 'text/javascript'; _ts.async = true; _ts.charset = 'utf-8'; _ts.src ='//widgets.trustedshops.com/reviews/tsSticker/tsSticker.js'; me.parentNode.insertBefore(_ts, me); _tsRatingConfig.script = _ts; </script>

In de gegenereerde code hierboven zult u verschillende commented parameters vinden die u in staat stellen om de Review Sticker aan te passen zoals u dat wilt.

tsid: ‘Your individual Trusted Shops ID’
variant: ‘skyscraper_vertical’, ‘skyscraper_horizontal’ or 'vertical'
reviews: ‘number of reviews to show (1-10)’
introtext: “Insert individualized description where the retailer can describe why satisfied customers are very important.”

Stap 2: plaats de code in uw website

Wanneer u uw aanpassingen heeft gemaakt, kopieer en plak de code dan als copy-text op die plaats in uw website waar u de Review Sticker wilt laten zien. We raden u aan, dat u een dedicated pagina in uw website creëert met de headline 'Onze Klantbeoordelingen' om zo de Review Sticker to positioneren en om uw zichtbaarheid in zoekmachines te verhogen.

Embed code for review sticker
De Review Sticker in de versie "skyscraper_horizontal" ziet er goed uit in de footer van uw website. Het is volledig responsive en aan te passen zoals boven vermeld.

Zie een voorbeeld in onze demo shop.

De Review Sticker in de versie "skyscraper_vertical" is perfect voor de sidebar van uw shop.

De Review Sticker bevat in de volledige, “verticale” weergave automatisch de noodzakelijke Rich-Snippet-code voor de beoordelingssterren in de betreffende zoekresultaten van Google.
Wilt u de Review Sticker, inclusief Rich Snippets, onopvallend als simpele tekst-link naar uw beoordelingsprofiel op uw site tonen, gebruikt u daarvoor de volgende code.

Facebook app

U kunt uw betrouwbaarheid ook aan uw Facebook fans tonen. Integreer de beoordelingen tab in uw Facebook pagina, zodat zowel de beoordelingen zelf als ook de sterren van de beoordelingen zichtbaar zijn.
Facebook app

3) Klik nu op de nieuw gegenereerde Klantbeoordeling Tab vanuit uw Facebook pagina, en vul uw TS-ID in in de box.

Finish installation for facebook app

U heeft nu uw beoordelingsprofiel succesvol geïntegreerd in uw Facebook pagina!