Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 335 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 999 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
21-12-2018
Werd heel snel geleverd en netjes ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
20-12-2018
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
19-12-2018
Verkeerde kleur schoenen geleverd, en 3 dagen later dan verwacht.
2.33
Matig

SNIPES antwoordt: 20-12-2018
Bedankt voor je recensie. We begrijpen je teleurstelling, extra lang moeten wachten en dan ook nog de verkeerde kleur krijgen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard kun je ze ruilen in één van onze winkels, of kosteloos per post retourneren en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug (ervan uitgaande dat de sneakers verder niet gedragen zijn).

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
18-12-2018
Kwaliteit goed en service is vriendelijk. Helaas niet vandaag besteld volgende dag in huis
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
18-12-2018
Wij hadden een jas besteld Na 10 dagen zelf contact opgenomen met service denk Snipes. Jas schijnt kwijt te zijn. We wachten nu op terugbetaling van de jas. Jas inmiddels op de site uitverkocht
Bij onze eerste bestelling van een trui zat het alarm er bog op
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 20-12-2018
Bedankt voor je recensie. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je zending kwijtraakt. We zien dat je nieuwe jas na het plaatsen van je recensie alsnog is geleverd. Onze excuses voor de vertraging en nog veel plezier van je nieuwe jas gewenst

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
17-12-2018
Snel en goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
16-12-2018
Perfect bestel- en leveringstrajet. Ook prima communicatie per email overmvoortgang en afronding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
15-12-2018
I was a little bit skeptical, because this was my first order and I haven't heard of this webshop before, but everything arrived very fast, nicely packed and with all the possible info I could need (bill, retour info/formulier etc). Very happy with this shopping experience
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
14-12-2018
Great Service, Delivery Arrived Super Fast. Very happy with the quality. Leaves not much more to be desired.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
09-12-2018
Top snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
07-12-2018
Bla bla
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
07-12-2018
Snel en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
06-12-2018
goede service en bezorging
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
06-12-2018
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Goeie shop
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
05-12-2018
Gewoon uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
04-12-2018
Uitstekende website/ klantvriendelijk/snelle levering Ik beveel een ieder aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
03-12-2018
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
02-12-2018
Prima webshop. Levering duurde wat lang; service kan ik nog niks over zeggen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
01-12-2018
hahahaha
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
01-12-2018
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
01-12-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
12-11-2018
01-12-2018
Netjes optijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
01-12-2018
was goeie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
30-11-2018
Schoenen waren kapot maar goed opgelost.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
30-11-2018
Snelle levering, goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
30-11-2018
De schoenen waren er sneller dan ik dacht, maar jullie maat-widget werkt niet. Het zat er ruim een hele maat naast, dus ze moesten weer terug. Grotere maat was inmiddels uitverkocht, dus geen schoenen voor mij helaas.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
29-11-2018
Makkelijk om een product te ruilen en zoals altijd snelle verzending en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
29-11-2018
Snelle verzending en de maat is prima ben heel blij met me aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
28-11-2018
Very nice shopping experience
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
26-11-2018
Top product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
17-11-2018
26-11-2018
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
23-11-2018
Zoals gewend alles weer netjes en snel gekeverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
20-11-2018
Mooie producten, snelle levering, ontzettende leuke zaak. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
20-11-2018
geweldig
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
20-11-2018
goed a niffaauuww
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
19-11-2018
Supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
19-11-2018
prima prijs, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
17-11-2018
Prima verlioen zoals het hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.