Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 367 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 1.053 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
kei mooi netjes geleverd binnen de tijd zelfs met extra doos voor bescherming
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
19-02-2019
Gut empfangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
18-02-2019
Prima, gelijk mail ontvangen. En na 2 dagen in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
18-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
16-02-2019
super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
14-02-2019
Alles was goed gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
14-02-2019
Bestelling eerder dan verwacht binnen en bestelde artikelen voldoen geheel naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
14-02-2019
Snelle levering, product was helemaal naar wens Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
13-02-2019
Products according to description for a reasonable price, delivered quickly and well packed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
13-02-2019
Snelle levering, heldere communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
12-02-2019
Netjes bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
13-01-2019
11-02-2019
Produkt is netjes geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
11-02-2019
150 € coat in a small box ...
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
09-02-2019
Duidelijk communicatie en op tijd levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
09-02-2019
Wauw sneller dan ik voor mogelijk hield. En het product (Adidas schoenen) zitten fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Wsdfc
2.00
Matig

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Snelle bezorging & goede kwaliteit schoen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
07-02-2019
hi, it's my favorite stores all on top, I always see what I'm looking for. support for a plus button
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
07-02-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
07-02-2019
de online pagina is niet goed, als je naar een product gaat wanneer je teruggaat, wordt je naar het begin gestuurd
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
07-02-2019
perfect top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
06-02-2019
Levering duurt te lang en geen manier om bestelde artikelen te tracken
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
06-02-2019
geweldig gedaan
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
06-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
05-02-2019
Ik had eerlijk gezegd nog nooit van de webshop gehoord. Ik zocht een specifiek paar Vans die bij Vans zelf niet meer verkrijgbaar waren in mijn maat. Via de zoekmachine kwam ik bij Snipes uit. Die hadden ze nog wel. Bestellen en ontvangen ging gewoon zoals je mag verwachten.

Service kan ik niet beoordelen, want die had ik niet nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
04-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
03-02-2019
Oke
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
03-02-2019
Snel en duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
02-02-2019
Levering duurt een paar dagen, Product is goed en service kan ik nog niet veel over zeggen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
02-02-2019
Het bestellen ging wat lastig door wachtwoord problemen maar door goede telefonische hulp van de klantenservice is alles gelukt levering was vrij vlot en de producten voldoen prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
31-01-2019
First of all, the site wrote that the returns are free however i had to pay for it. Second of all i returned a pair of shoes and it is said that its delivered from six days however no one contacted me.
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 01-02-2019
We do have free return (antwoordnummer 10136), so I don't understand why you had to pay for it. Could you please tell us more about that? We see that you've returned one article. You should have received a confirmation by e-mail.

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
30-01-2019
snel goedekoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
30-01-2019
Heel goed, snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
19-01-2019
30-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
29-01-2019
Snelle levering, goede korting gekregen. 1 broek paste niet dus teruggestuurd. Goede en snelle service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
28-01-2019
Ik had een trui besteld en hij zit heel lekker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
28-01-2019
Website is onoverzichtelijk en onhandig
4.67
Uitstekend

SNIPES antwoordt: 29-01-2019
Wij horen graag hoe je onze webshop graag zou zien, zodat wij dit mee kunnen nemen in eventuele updates ;)

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
28-01-2019
Schoenen met een mooie korting in de uitverkoop gescoord. Klein vlekje op de rechter neus, waarschijnlijk fabrieksfouten, maar is gelukkig heel klein en stoort niet. Schoenen lopen goed. Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
19-01-2019
27-01-2019
Leuke kleding. Snelle levering en een goeie service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
26-01-2019
Schoen was maatje te klein, maar werd goed geholpen door medewerkers in de winkel.
5.00
Uitstekend

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.