Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 259 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 839 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
18-08-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
17-08-2018
Snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
16-08-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
15-08-2018
was al binne 2 dagen binnen en de maten zijn precies goed aangegeven op de site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
14-08-2018
Weinig te zeggen. levering en kwaliteit goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
14-08-2018
overzichtelijke site ...... snelle levering en de goedkoopste met de schoenen van mijn keuze.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
14-08-2018
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
13-08-2018
Snel geleverd in een goed verzorgd pakket. Artikelen zijn kleurecht aan de foto’s op de website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
09-08-2018
Top producten en snel bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
09-08-2018
Very good
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
09-08-2018
Bestel graag bij jullie als t kan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
05-08-2018
Eerste product was beschadigd, deze terug getuurd en nieuwe besteld, enkele dagen later het nieuwe product binnen die wel goed was en geld van het beschadigde terug gestort gekregen. Snel, top site
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
25-06-2018
04-08-2018
De levering en producten waren prima. Alleen toen ik een aantal producten had terug gestuurd moest ik wel een maand wachten voor een terugbetaling. Hier moest ik ook een aantal keer over bellen.
2.67
Redelijk

SNIPES antwoordt: 06-08-2018
Hi Marit, Het gebeurd helaas wel eens dat een retourzending niet aankomt of dat de zending er wat langer over doet. Gelukkig is het uiteindelijk goedgekomen en heb je het aankoopbedrag retour ontvangen. Wij wensen je veel plezier van de andere artikelen Groetjes, Team Klantenservice

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
03-08-2018
Product netjes geleverd en super snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
02-08-2018
zeer snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden (top)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
02-08-2018
Altijd top producten met beste prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
01-08-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
23-07-2018
01-08-2018
Uitstekend Mijn nieuwe favo webshop voor schoenen Schoenen waren snel binnen netjes verpakt en zelfs voor retour zat alles er al bij (niet dat dit nodig was ze passen goed). 10/10 dank en tot in de toekomst
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
01-08-2018
GOOD BUY,GOOD OFFER.ALL FITTED WELL.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
30-07-2018
Bestelling was beschadigd. Klacht ingediend en mailtje terug gekregen, maar daarna niks meer. Geen oplossing, niks. Terwijl ik wel nog een email terug zou krijgen. Bestelling niet in orde en vervolgens wordt het niet goed verwerkt bij de klantenservice.
1.67
Matig

SNIPES antwoordt: 31-07-2018
Hi Rick, Bedankt voor de beoordeling. Ik kan echter alleen een mailwisseling vinden over de dubbele bestelling, niet over de klacht. Wij lossen het graag voor je op, want je hoort geen beschadigd shirt te ontvangen. Je mag de bestelling (kosteloos) retourneren, dan wordt het aankoopbedrag terugbetaald. Groetjes, Team Klantenservice

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
21-07-2018
29-07-2018
on line snelle levering van kwalitatief goede producten en in de winkel altijd even behulpzaam en vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
27-07-2018
hele snelle verzending Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
26-07-2018
snelle levering, goed product.
Geen ervaring met service , ik verwacht dat het ook goed is.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
26-07-2018
Nee
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
25-07-2018
Fijne snelle verzending, een dag later had ik mijn schoenen al in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
23-07-2018
Hele mooie schoenen, precies als op de foto
Super lichte schoenen.in verband met spierziekte erg belangrijk
Mooie kleur
Super snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
22-07-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
21-07-2018
Dhahah dhfdjiz shgaf
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
19-07-2018
Mijn schoenen waren in 2 dagen geleverd. Daar was ik heel blij mee Natuurlijk ben ik heel blij met de schoenen.
4.67
Uitstekend

SNIPES antwoordt: 20-07-2018
Goed om te horen, wij wensen je veel plezier van de schoenen Waar we nog wel heel benieuwd naar zijn, is de beoordeling van de klantenservice 4/5. Wij horen graag wat wij nog kunnen verbeteren

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
19-07-2018
Hele snelle bezorging alles zat er netjes bij en het product ziet er mooi uit
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
18-07-2018
Snelle levering en duidelijke omschrijving product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
16-07-2018
Snel geleverd. Precies dat wat ik besteld had. zou het de volgende keer weer
bij ze kopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
16-07-2018
Snelle levering Goed product Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
13-07-2018
Yah
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
12-07-2018
N.v.t.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
11-07-2018
Snel geleverd en netjes verpakt goeie service en geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
08-07-2018
top service
sowieso vaker bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
06-07-2018
.prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
04-07-2018
Snel, goed verpakt, en prachtige Puma-sneaker voor een goede prijs :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
04-07-2018
Snelle bezorging, goede sales.
5.00
Uitstekend

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.