Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 354 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 1.244 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
14-10-2019
ALLES WAS INDERDAAD CORRECT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
13-10-2019
Erg fijn aanbod met een breed scala van producten. De levering was erg laat maar de server er om heen goed.
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
13-10-2019
past prima was op de beloofde tijd binnen en was goed te vinden op internet
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
12-10-2019
Tevreden met alles. Heel blij met mijn sneakers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Prima snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Product was snel binnen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
08-10-2019
alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
07-10-2019
Pas op de derde werkdag na betaling bericht gekregen dat het product eigenlijk niet op voorraad is. Geld wel redelijk snel teruggestort gekregen.
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 08-10-2019
Fijn om te horen dat je het bedrag al ontvangen hebt. Helaas is dit bericht door een storing op ons logistiek centrum zo laat pas bij je binnengekomen. Onze excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
06-10-2019
Helemaal ruk
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 08-10-2019
Wat jammer om te horen. Helaas bleken we een storing gehad te hebben op ons logistiek centrum, waardoor veel bestellingen vertraag zijn, of niet leverbaar bleken. Dat laatste blijkt bij jou het geval te zijn geweest, waardoor je het bedrag automatisch terugkrijgt. Onze excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
06-10-2019
Nike pakketje is not binned na wen week en ik Ben not stress can het wachten
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 08-10-2019
Helaas blijkt er een storing te hebben plaatsgevonden in onze online shop, waardoor veel bestellingen vertraagd zijn. Het is momenteel nog niet bekend wanneer jouw bestelling geleverd gaat worden, of dat deze uberhaupt nog te leveren is door deze storing. We adviseren je nog even af te wachten. Mocht de bestelling niet leverbaar blijken, ontvang je automatisch bericht. Sorry voor het ongemak.

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
06-10-2019
schoenen waren er snel en optijd, in goede staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
05-10-2019
Product is prima, levering ontzettend lang. Moest een week wachten op iets dat op voorraad was.
3.00
Redelijk

SNIPES antwoordt: 08-10-2019
Helaas hebben we te maken gehad met een storing op het logistiek centrum, waar wij pas heel laat van op de hoogte zijn gebracht. Hierdoor bleken een hoop bestellingen vertraagd te zijn. Excuses hiervoor en we wensen je veel plezier van je bestelling!

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
03-10-2019
Mooie en goede caps, prima levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
22-09-2019
02-10-2019
prima, wel vind ik bezorgkosten onnodig
3.33
Redelijk

SNIPES antwoordt: 04-10-2019
Vanaf €60,- hebben wij gratis verzending.

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
20-09-2019
01-10-2019
product zat er in het echt heel anders uit.
2.33
Matig

SNIPES antwoordt: 04-10-2019
Heb je wel het juiste product ontvangen? Wat is er anders dan op de foto? Wij horen het graag

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
22-09-2019
Wauw wat snel en kwaliteit top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Prima levering, netjes geholpen toen ik iets niet wist.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
17-09-2019
Hoi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
16-09-2019
Snelle levering en sowieso een top winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
14-09-2019
Ik heb geen klachten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Snipes is gewoon fcking per fect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
09-09-2019
Alles naar wens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
09-09-2019
Snel ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
08-09-2019
Oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
06-09-2019
Nice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
25-06-2019
04-09-2019
Prima, niks bijzonders
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
02-09-2019
Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
29-08-2019
nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
28-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
28-08-2019
Levering op tijd en producten zoals op site aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
26-08-2019
Zeer netjes geholpen zending retour gestuurd geen probleem geld snel retour
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
26-08-2019
Dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
23-08-2019
Top Betrouwbaar. Snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Betrouwbaar en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
22-08-2019
Top zaak , prima collectie en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Uitstekend. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Gewoon goede service
4.00
Goed

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.