Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 371 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 1.211 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
23-08-2019
Top Betrouwbaar. Snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Betrouwbaar en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
22-08-2019
Top zaak , prima collectie en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Uitstekend. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Gewoon goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
18-08-2019
abc
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
ik dacht dat de stof van shirtjes dikker zou zijn en ze leken iets langer op de foto's
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
14-08-2019
Prima website, levering en terugbetaling van schoenen die retour zijn gestuurd (waren te groot).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
15-07-2019
09-08-2019
Snelle en accurate aflevering van het product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
08-08-2019
Bestel er voor het eerst.
Producten waren netjes verpakt en binnen gestelde tijd geleverd.
Top, houden zo.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
07-08-2019
Everything went perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
06-08-2019
Zo door gaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
05-08-2019
Prettig contact via de klantenservice en prima aflevering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
01-08-2019
oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
29-07-2019
Zeer.tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
29-07-2019
Op tijde bezorgen. 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
28-07-2019
De service was en is altijd top
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
27-07-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
25-07-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
24-07-2019
Netjes op tijd geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
24-07-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
24-07-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
23-07-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
23-07-2019
bestellimng was correct, goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
21-07-2019
Goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
20-07-2019
Ik zou alleen een andere oplossing voor al die meegestuurd retour blaadjes bedenken per artikel 1 A4 tje. Kan dat niet op 1 A4 met aankruisen of iets dergelijks. Voor de rest top Snel geleverd goede prijs.
4.33
Goed

SNIPES antwoordt: 21-07-2019
Je hebt helemaal gelijk Ik ga het direct intern doorgeven, zodat wij dit hopelijk op korte termijn kunnen herzien. Veel plezier van je bestelling en bedankt voor de tip

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
All good.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Snelle levering ondanks dat er 2 en 5 dagen stond. Helaas waren de schoenen te klein. Maar terug geruild in de winkel. Was top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
16-07-2019
Super snelle bezorging en leuke shirts
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Duidelijk en snelle service
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Ik heb een slechte cijfer gegeven voor het product, niet vanwege de kwaliteit, maar doordat het xxl producten waren die meer als een L paste...
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
to the point - no nonsense
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
13-07-2019
ik heb nog niets ontvangen en ik heb een mail ontvangen dat jullie een leveringsbewijs hebben. die wil ik graag per direct zien
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 14-07-2019
Volgens de track and trace code van PostNL, zou je pakket inderdaad geleverd moeten zijn op 27-6. Je kunt dit zien als je op je track and trace code klikt. Mocht je pakket nog steeds niet terecht zijn, horen wij dit graag van je via onlineservice-nl@snipes.com of via 0800-0930 930 zodat we een onderzoek bij PostNL kunnen opstarten. Sorry voor het ongemak.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
13-07-2019
Ik kreeg een ander shirt geleverd dan ik had besteld.
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 14-07-2019
Wat vervelend om te horen Je kunt het shirt eventueel in één van onze stores ruilen, of deze gratis terugsturen waarna het bedrag op jouw rekening wordt teruggestort. Onze excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
13-07-2019
1e x besteld bij jullie, zeer leuke producten, goede prijzen en prima service We gaan vaker bestellen :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
13-07-2019
Snel en betrouwbare service
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
Missend kledingstuk bij bezorging
Onduidelijke procedure om je geld terug te krijgen
3.00
Redelijk

SNIPES antwoordt: 27-07-2019
We hebben je bestelling erbij gepakt en zien dat één van de artikelen helaas niet meer op voorraad bleek. Hiervan ontvang je automatisch het bedrag terug op de rekening waarmee betaald is. Onze excuses voor het ongemak!

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.