uitgebreide keuze van herenhorloges inclusief duidelijke specificaties maken de keus een stuk makkelijker. het eventuele retourzenden is prima met bijbehorende documenten aangegeven, inclusief de achteraf betaling.
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
6 maanden geleden
Bij het nader bestuderen van het horloge van aaa brands en die van een groot bekend Nederlands warenhuis blijken er veel verschillen te zijn. Helaas maar waar.
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor aaabrands.nl | Triple A Brands
SorterenRelevantie
2 maanden geleden
Product perfect in orde! Enkel de levering verliep niet zoals ze aangeven: vandaag voor 23u bestellen is morgen geleverd, maar dat ligt aan de koerier Postnl en niet aan hen.
Antwoord van aaabrands.nl | Triple A Brands
Hallo , vielen lieben dank für dieses positive Feedback. Wir freuen uns sehr, dass die Uhr gut angekommen ist und Du mit unserem Service zufrieden bist. Liebe Grüße, Martina
2 maanden geleden
Antwoord van aaabrands.nl | Triple A Brands
Hallo , vielen lieben dank für dieses positive Feedback. Wir freuen uns sehr, dass die Uhr gut angekommen ist und Du mit unserem Service zufrieden bist. Liebe Grüße, MArtina
3 maanden geleden
Snelle levering, super horloge! Geen klachten
Antwoord van aaabrands.nl | Triple A Brands
Hallo, hartelijk dank voor deze positieve feedback. Wij zijn erg blij dat het horloge goed ontvangen is en dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Martina
4 maanden geleden
Snelle levering en goed verpakt. Meer hoeft het niet te zijn.
8 maanden geleden
Fijn te horen dat u tevreden bent!
Groetjes Laura
6 maanden geleden
ik heb een horloge besteld en een snelle levering. daarna kon ik mijn faktuur niet online uitprinten en dat hebben ze mijn netjes met een pdf bestand nagestuurd.
goede service !
Zeer vlot geleverd maar helaas werkte het horloge niet. Mailtje gestuurd en direct antwoord gekregen. Terug gezonden en direct nieuwe horloge toegestuurd gekregen.
11 maanden geleden
Hi M. Mommerency,
Wat vervelend dat het horloge niet werkte. Fijn te lezen dat dit snel is opgelost. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor de positieve review.
Groetjes,
Daniek
5 maanden geleden
Klantenservice snel en makkelijk bereikbaar. Zonnebril snel ontvangen. Helaas is t te groot maar retourneren kan probleemloos en kosteloos.
5 maanden geleden
Bedankt voor de goede review!
Groetjes Laura
6 maanden geleden
Wat er besteld werd kwam ook daadwerkelijk op de aangegeven dag bij mij thuis , en zo hoort het ook prima service
Geïmporteerde beoordelingen: