YourBuild- Logo - Beoordelingen

YourBuildReviews

: 296Uitstekend

4,94

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
YourBuild is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij YourBuild kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
YourBuild is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij YourBuild kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor YourBuild

103 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

296 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor YourBuild

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 apr. 2022
Deze jongens staan je zeer snel te woord met een eerlijke mening. Pc is snel geleverd en in goede kwaliteit thanks yourbuild!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Pc start erg snel op en al mijn spellen kan ik nu spelen op de hoogste stand. Dit is een geweldige upgrade van een laptop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Heldere en duidelijke uitleg bij gestelde vragen. Advies op maat en ze nemen de tijd. Ik heb weer een mooie PC!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Supergoed geholpen en prima advies gekregen. Ze hebben mijn zoon heel erg blij gemaakt! Echt een aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Mijn ervaring met dit bedrijf: - Klantvriendelijk - Behulpzaam - Betrouwbaar - Snelle order afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Heel persoonlijke en snelle hulp bij vragen. Producten worden zorgvuldig en met goede instructie geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Supersnelle support en levering en gewoon precies geleverd wat beloofd is. Gewoonweg uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Makkelijke site, goede updates tijdens het hele proces. Dikke 5 sterren verdiend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
no nonsens to the point deskundig en eerlijk advies,zeker een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022
De levering was erg snel en de computer is prachtig!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mrt. 2022
Uitstekend geholpen en meegedacht met PC probleem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mrt. 2022
Netjes opgebouwd en alles conform afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Gehele service erg goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Goede service en hulp
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 feb. 2022
Uitstekende service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mei 2022
Super service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Goeie Gasten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 apr. 2022
Top service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Beoordeling melden