Drleenarts.com

1.759 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.531 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die doen wat ze beloven en zorgen voor zichtbare verbetering van huid- en haarproblemen. De producten sluiten goed aan bij verschillende huidtypes, waaronder gevoelige, droge, eczeem- en allergiegevoelige huiden. Het bestelproces wordt als makkelijk ervaren, met snelle levering en praktische verpakking. De zonnecrèmes worden gewaardeerd om hun beschermende werking, makkelijke smeerbaarheid, het ontbreken van een witte waas en geschiktheid voor de gevoelige huid. Daarnaast waarderen klanten dat de producten parfumvrij zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en wetenschappelijk onderbouwd zijn. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed en eerlijk gezien. Het deskundige advies, de snelle hulp en duidelijke productinformatie via de klantenservice en online worden eveneens positief beoordeeld. Enkele klanten noemen dat bepaalde verpakkingen verbeterd kunnen worden. Daarnaast wordt de prijs door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren.

Reviews voor drleenarts.com

Ik kreeg een pakket waar niets in zat
Tot nu toe heb ik nog geen track en trace code ontvangen! Besteling 515414 van 13-08-2025.
Ik heb Engelstalige en Duitstalige producten ontvangen in een vieze doos en krijg geen enkele tegemoetkoming in bijvoorbeeld retour zenden: dat mag ik op eigen kosten doen. Nooit meer deze producten!!!!

Te snel feedback gevraagd

Hoe kan ik na een week al aangeven of de producten bevallen?
De geur is na het aanbrengen vies.

Niet goed

Geloof niet andere review ik heb klantenservice gemaild laat reacties niet serieus genomen artikelen zijn geopend die beschermd tegen vocht en zo en helemaal niet goed .

Lippenbalsem

Vandaag mijn lippenbalsem meegenomen naar het strand 35 graden. De lippenbalsem was pap.
Ik heb na 7 dagen nog steeds niets ontvangen dus nogal voorbarig om dan automatisch om feedback te vragen.
Pakket 1,5 week geleden besteld en betaald. Niets aangekomen. Na contact te hebben opgenomen met jullie geen enkele reactie en geen pakket..
Ik heb zonnebrand besteld met de actie 1+1 gratis, wat schets mijn verbazing bij de bestelling was maar 1 exemplaar. Zeer teleurstellend
Mijn bestelling is niet geleverd
Wel betaald, niets ontvangen, verkoper reageert nergens op; oplichting dus!

Niets ontvangen, geld weg

Producten zijn na 2 weken nog niet ontvangen en de verkoper reageert niet op vragen.