Certificaat voor t3lshop.nl

No. X080DC378D1D6E92D6430CA54BA505696
 

Geldig vanaf
07-11-2017
Geldig tot
06-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor t3lshop.nl



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 124 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft t3lshop.nl al 196 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
19-08-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
16-08-2019
Prima product, snelle verzending
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
14-08-2019
Prima materiaal, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
10-08-2019
Super product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
09-08-2019
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
07-08-2019
Ik ben simpelweg tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
07-08-2019
Prima product, netjes op tijd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
01-08-2019
Heb diverse malen bestellingen gedaan, één keer ging het niet goed met de betaling (waar t3lschop.nl niets aan kon doen) maar ze hebben me heel goed geholpen. Keurig nee mijn complimenten met ALLES
Met vriendelijke groet Herman van den Hoeven Nederland
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
30-07-2019
Voor deze hoesjes zijn ze aardig aan de prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
29-07-2019
Gewoon een geweldig opbergsysteem, scheelt zoveel ruimte.
En de bestelling was snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
15-07-2019
Prachtig opbergsysteem voor mijn dvd verzameling, ik ben er recht blij mee
Helena
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
12-07-2019
Supersnelle levering, goed prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
10-07-2019
Ik vond de site niet duidelijk
Het was slecht te zien dat ik alleen de hoesjes had besteld voor de dvd’s, zonder de dozen Die heb ik er later bij besteld: dus weer extra bezorgkosten
Mag wat specifieker vermeld worden dat het losse producten zijn
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
07-07-2019
Prima site, duidelijke instructies en uitleg (vooral de filmpjes). De bestelling was er op donderdag. En keurig op tijd bezorgd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
07-07-2019
Prima en persoonlijk vind ik vervoeder post.nl een goede keuze....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
31-05-2019
02-07-2019
Ondanks de vertraging... is het artikel goed toegekomen door de prima service van Pernille; vandaag nieuwe artikelen besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
23-06-2019
Prima materiaal
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
21-06-2019
De levering verliep erg traag (via via) waardoor het langer duurt voor dat het pakket er was
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
17-06-2019
perfecte hoesjes voor dvd's en cd's. perfecte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
14-06-2019
Erg snel en super goed ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
13-06-2019
Ik heb een pakketje besteld, dit is zonder kennisgeving naar een pakketshop gestuurd, waar ze weigeren mij te woord te staan.
Ik probeer nu contact te krijgen - telefonisch is niet duidelijk hoe.
De verzending is via DPD gegaan,die zijn ook niet makkelijk bereikbaar.
Kortom, voor nu pakketje kwijt. Opvolging is nog onbekend. Wellicht is de service super???
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Geen commentAar nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
02-06-2019
Prima, levering had wat sneller gemogen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
31-05-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
28-05-2019
Alles in goede orde en snel ontvangen. Dvd hoesjes ook helemaal naar wens. Scheelt veel ruimte in de kast
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
01-03-2019
26-05-2019
Ik heb een tijd geleden het grootste deel van mijn bluray/dvd collectie in opberghoesjes gestoken. Beste beslissing ooit. Ik heb zoveel meer ruimte en ik dacht dat ik het ergens erg ging vinden om mijn originele verpakking te zien verdwijnen maar ik mis het totaal niet. Het zoekt ook veel gemakkelijker omdat je alles van de voorkant kan bekijken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
20-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
12-05-2019
Snelle levering goed product
Service kan ik "nog" niet beoordelen
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
07-05-2019
Snel en voordelig
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
06-05-2019
Alles zoals verwacht verlopen. Erg tevreden met het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
06-05-2019
ALLES OK
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
05-05-2019
Snelle verzending das fijn, kun je direct met omwisselen beginnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
04-05-2019
Alles gaat volgens zoals afgesproken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
01-05-2019
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Goed product
Netjes verpakt en snelle levering
Super goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
26-03-2019
From order to delivery, all in best order.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
25-03-2019
Levering was heel snel, alleen de hoesjes voor één enkele DVD heeft geen apart vakje voor DVD en papieren omschrijving. De dubbele DVD hoes heeft wel twee vakjes, maar daarvan vraag ik me af, of het zachte plastic op den duur de DVD niet gaat aantasten. Ik denk daarom dat ik aparte CD romhoesjes om de DVD ga doen, voordat ik ze in de hoezen van T3L steek
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
22-03-2019
Redelijk snelle levering en degelijke, kwalitatieve producten, netjes verpakt
4.67
Uitstekend

t3lshop.nl klantbeoordeling

t3lshop.nl

Dvd, CD en LP Opbergen - tot wel 70% minder ruimte

t3lshop.nl werd op 07-11-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij hebben een speciale opbergoplossing ontwikkeld voor dvd's en blu-ray's, waardoor u de oude en traditionele dvd-doosjes niet langer in de woonkamer hoeft te bewaren. Met onze hyperdunne dvd hoesjes van hoge kwaliteit voor dvd en blu-ray neemt uw dvd- of blu-rayverzameling tot wel 70% minder ruimte in dan de traditionele dvd-/blu-raydoosjes, zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit.

Contact
Vibækvej 100
5690 Tommerup
Denemarken
klantenservice@t3lshop.com
t3lshop.nl
Winkel-exploitant
3L Office Products A/S
Vibækvej 100
5690 Tommerup
Denemarken
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jonas Nielsen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met t3lshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.