Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.538 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 2.314 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
19-07-2019
Prima aan de afspraken gehouden , zoals afgesproken
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
19-07-2019
Precies op de dag geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
19-07-2019
Alles ging naar tevredenheid.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
19-07-2019
Geleverd naar verwachting. Geen behoefte gehad de service te testen ;-)
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Netjes mail beantwoord, en goede prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
19-07-2019
Levering door DirectSale was correct en vlot. De Verbatim Blu-Ray drive werkt prime, maar ik ben niet overtuigd van dat uitschuivende laatje. Benieuwd hoelang dat mee gaat. Ik had keuze uit twee typen Verbatim. Zag, behalve in prijs, het verschil tussen de twee niet. Telefonisch contact met DirectSale opgenomen. Werd in no-time teruggebeld. Daarbij perfect geholpen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Via DirectSale deze super geprijsde koelbox gekocht. Precies wat ik naar op zoek was. Groot Grote koelcapaciteit 12V én 230V Ideaal om veel boodschappen te vervoeren, voor op het strand of natuurlijk bij de BBQ. Erg tevreden met deze aankoop. Koelbox werd ook netjes volgens afspraak geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
19-07-2019
Dit is mijn eerste bestelling bij DirectSale geweest. Duidelijke vastlegging van order, conditie, levering. Alles conform afspraak geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
Zeer snelle levering, niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
Het product is precies zoals geadverteerd. Ik was erg benieuwd nu de prijs erg veel lager was dan andere aanbieders. Dus met wat scepsis besteld. Bezorging in keurige doos ingepakt met boekjes etc. Enige kleine minpuntje is het feit dat de bezorging wat moeilijk te volgen is. Ach, heb gewoon geduld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
Goede duidelijke website, tijdige levering, scherpe prijs. Aardige mensen die tijd nemen om je uit te leggen. Productinformatie was niet 100, maar dat kan ik ze eigenlijk niet kwalijk nemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
De levering via DPD duurde te lang
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
18-07-2019
Prima spul, netjes geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
17-07-2019
Heel goed verpakt we zijn heel blij met deze aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
Snelle afhandeling
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
Zeer kleine maar gemakkelijke en met goed geluid Bluetooth speakers
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
Prima sevices en snel afgehandeld ik ben tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
Snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
Goed geregeld op tijd zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
heel snel en prima service, zowel makkelijk te bestellen tegen goede prijs als goede levering
4.00
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 19-07-2019
Fijn om te horen dat alles naar wens is!

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
16-07-2019
sigma 18-300 lens voor canon besteld met bijbehorend Hoya filter.
de levering was conform zoals het op de site was aangegeven. dit was erg vlot; binnen twee werkdagen. product in goede orde ontvangen tegen een lage prijs.
super
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 19-07-2019
Goed om te horen dat het naar wens is. Veel plezier met de lens!

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
16-07-2019
Mooi geluid voor zo'n klein luidsprekertje. Heel snel geleverd.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 19-07-2019
Geniet van de muziek

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
16-07-2019
Gewoon zoals het hoort, snel en goed ...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
16-07-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
16-07-2019
Prima, mijn Ipad werd keurig geleverd en was goed te volgen.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 19-07-2019
Fijn! We wensen je veel plezier met je iPad!

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Ze doen precies wat ze moeten doen: ik kreeg een goed product, het werd snel geleverd en werkt prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Gewoon niks mis mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Over de service nog geen mening
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 16-07-2019
Fijn dat je tevreden bent over de levering en de producten. Mochten we je ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Gewoon een tevreden klant
4.00
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 16-07-2019
Daar doen we het voor We zien je graag terug.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Snelle levering tegen een uiterst concurrentiële prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Alles zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Goede prijzen, goede levering. En ook goed bereikbaar als je belt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
Duurde 3 dagen voordat het product geleverd werd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
15-07-2019
De producten zijn in goede orde ontvangen. Deze waren ook zeer snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Prima verpakt, en snelle levering. Geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Prima aankoop Snel geleverd en uitstekende prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Vier dagen te laat ontvangen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
14-07-2019
Zeer slecht. Spaar je hoop hooftpijn met NIKS BESTELLEN.
Valse beloftes, laat leveringen, slechte service en kwaliteit.
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 16-07-2019
Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat je pakket een dag later is geleverd dan we beloofd hadden. We excuseren ons hiervoor. We hebben inmiddels onze levertijden aangepast zodat het weer overeenkomt met de werkelijkheid.

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.