Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.920 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 3.056 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Snelle service, goede klantenservice. Levertijd zelfs sneller dan aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
alles positief
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
Prima levering en support
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
11-11-2019
goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
11-11-2019
zeer tevreden snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
11-11-2019
perfect voor ons
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
11-11-2019
Product was hier het goedkoopst.
Levering zelfs een dag eerder dan aangegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
11-11-2019
Na de bestelling ontvingen we geen bevestiging dus moesten we zelf achterhalen óf de bestelling was ontvangen en wanneer deze zou worden verzonden. We ontvingen een bericht met een T&T verwijzing. Bij ontvangst bleek het product niet te werken, DOA. Gemeld met uitleg. Nog geen reactie.
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
Niets ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
11-11-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
11-11-2019
product goed en binnen de aangegeven tijd ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
Levering snel service traag of helemaal niet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
10-11-2019
Zeer scherpe prijzen en snel geleverd. Ook het in drieën betalen zonder rente is een mooie service zo rond de dure feestdagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
10-11-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
10-11-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
10-11-2019
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Product goed, klantenservice heeft me ook goed te woord gestaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
10-11-2019
Vlotte bediening
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
24-10-2019
10-11-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
10-11-2019
Top Score
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
09-11-2019
Camera op tijd afgeleverd op mijn werk. maar op de doos stond wel de naam van het bedrijf maar niet die van mij. Ook op de site kon mijn thuis adres nergens meer vinden terwijl ij die wel heb ingevuld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Snelle levering goede prijs maar verwacht niet teveel van de service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
08-11-2019
geen verder comentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
08-11-2019
Besteld en snel verstuurd dat vind ik goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
16-10-2019
08-11-2019
Super goede shop en een hele goede service. Ga hier zeker vaker bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Viel me alles mee. 30 goedkoper dan elders
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Vraag om een factuur.
Wanneer komt deze
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 08-11-2019
We hebben nog geen betaling van je ontvangen en daarom geen factuur voor je beschikbaar. Je kan de betaling voldoen op basis van de betaalinstructies die je per mail hebt ontvangen.

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
07-11-2019
Supersnelle en correct afhandeling van mijn bestelling. Mail met bevesting van de bestelling inclusief factuur en daarna bericht dat de bestelling verzonden was inclusief DHL track&trace.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
07-11-2019
Zoals altijd perfect op tijd en alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Levering twee dagen te laat
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
07-11-2019
De update mails zijn in mijn spaminbox terecht gekomen. Handig als dit doorgeven wordt , bij het bellen
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Als je bestelt bij een webshop, zijn 3 dingen belangrijk: product, prijs en levermoment. Als een van die punten afwijkt van de gewekte verwachting daalt de tevredenheid snel.
In dit geval was dat de levering. In plaats van de beloofde vrijdag werd dat pas de volgende woensdag. Communicatie daarover was wat traag, maar wel juist.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
06-11-2019
Prima prijs
Levering zeer snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
U kunt het produkt niet leveren en heb hierop gereageerd maar ontvang geen reactie
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 08-11-2019
We hebben de bestelling inmiddels geannuleerd en de terugbetaling voldaan.

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
06-11-2019
Makkelijk bestellen en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Prima afgewerkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Geen fratsen en supersnel
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 06-11-2019
Dat is fijn om te horen, bedankt!

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
05-11-2019
Prima webshop. Voordelige producten en op tijd geleverd.
4.67
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 06-11-2019
Bedankt!

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
05-11-2019
Erg vervelend dat er bij zo'n product geen Nederlandse beschrijving is toegevoegd. Bij de service afdeling nul op het rekest en gelukkig toch gevonden op een andere site waar de naam van het product anders was maar het principe het zelfde. Groet Jan Croon.
4.00
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 06-11-2019
Wat jammer dat we je niet konden helpen bij een oplossing. Gelukkig heb je deze zelf kunnen achterhalen. We hopen je volgende keer beter van dienst te kunnen zijn!

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.