Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.333 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 1.677 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Prima levering, snel en accuraat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Snelle Levering zoals aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
18-03-2019
Scherpe prijs en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
17-03-2019
Duidelijke site met ruim aanbod, ruim aanbod van betalingsmogelijkheden met zelfs in3 (3 termijnen) en goede updates over voortgang van bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
alles zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Snelle levering en goede webshop
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Geweldig, snel en betrouwbare
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
15-03-2019
goeie en snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
14-03-2019
ùmmp
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
14-03-2019
goede shop
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
14-03-2019
Snelle en correcte levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
14-03-2019
Supersnel geleverd, maar na het bestelmoment niets meer vernomen. Geen verzendbevestiging en geen factuur in de mail.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
13-03-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
13-03-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
12-03-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
11-03-2019
Product not delivered on time despite the fact that I called and express the special need to have this one on time.
2.33
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 12-03-2019
We have sent out your order on time and according to the track and trace link the first delivery attempt was on time, but there was nobody at home. They'll try again today, please let us know if we can be of any help.

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
11-03-2019
Product de volgende dag ontvangen en het voldoet volledig aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
11-03-2019
gewoon een prima webwinkel met een uitstekende service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
20-05-2018
11-03-2019
Faulty batch, rude customer service. Have raised a complaint by the manufacturer. Will never order from Direct sale again.
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 12-03-2019
Your order was delivered on time 10 months ago. Unfortunately we can't agree to your demand to give back your money if you're not willing to return the screen at all. Please send us info that either the screen is not working properly and we'll repair it. Or send us proof that the screen is from 'a faulty batch', so we can look into the matter and look for a solution. Thank you for your cooperatio

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
11-03-2019
Alles verliep volledig naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
10-03-2019
goede service, en snelle levering zoals afgesproken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
10-03-2019
Ik ben tevreden van wat ik heb gekregen en over wat ik dacht dat ik bestelde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
10-03-2019
De productomschrijving klopt, telefonisch goede service en het product was ruim
Op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
10-03-2019
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
09-03-2019
Vlekkeloze en supersnelle afhandeling en levering van mijn bestelling.10 punten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
09-03-2019
Levering duurde twee dagen, stond er bij vermeld. Levering door DPD alsof het een pakket is, maar is brievenbuspost, dus ik had niet thuis hoeven blijven.
Hoesje ziet er goed uit en werkt prima.
Over de service kan ik nog veel zeggen en ik hoop dat ik die niet nodig heb.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
09-03-2019
Service is niet van toepassing, levering duurde 4 dagen maar wel volgens afspraak dus prima.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
08-03-2019
snel en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
08-03-2019
Snelle levering Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
07-03-2019
Goede service en beste in prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
06-03-2019
Producten waren zeer snel bonnen na levering en volgens afspraak. Wederom eenbgoede ervaring met Directsale
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
05-03-2019
De levering was helemaal volgens planning op de juiste dag. Het enige dat ik mis is een tijdstip wanneer het product op de dag zelf wordt geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
05-03-2019
Prima site en een goede afhandeling.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
prima product, goede prijs en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
04-03-2019
geen comment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
04-03-2019
De link om de zending te kunnen volgen werkte niet. Verder komen mail van directsale automatisch in de spam box, dat is niet zo handig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
04-03-2019
snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
03-03-2019
Uitermate tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
03-03-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
03-03-2019
Snelle levering, goede kwaliteit en beste prijs
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.