Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.170 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 1.414 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Alles zoals voorzien.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
18-01-2019
Snel en netjes
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Very good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Geen klagen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Geef niet snel 5 sterren, maar prima service, binnen 24 uur had ik mijn bestelde producten in huis
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
18-01-2019
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
18-01-2019
Het pakketje is niet bezorgd volgens afspraak en ook niet bij de buren afgeleverd. Nu moest ik alsnog naar een afhaalpunt ergens....irritant.
Product top en netjes verpakt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
18-01-2019
Product was scherp geprijsd, op tijd geleverd en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
17-01-2019
Nu één keer iets besteld en snel en correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Snel en mee denkend bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Snelle levering, netjes verpakt. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
16-01-2019
Product te laat en op verkeerde adres geleverd
2.33
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 18-01-2019
Uw pakket is neergelegd bij een afhaalpunt van de vervoerder, dit doordat er meerdere afleverpogingen zijn gedaan. Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Na bestelling geen t&t code ontvangen. Na 1 telefoontje was alles direct geregeld. Prima zo.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
16-01-2019
Hele goede klantenservice: goed bereikbaar, heel vriendelijke en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
24-11-2018
16-01-2019
Levering niet binnen de voorgestelde tijd. Indien ik de firma niet zelf gecontacteerd had (3x) was de zending nog niet geleverd.
1.67
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 18-01-2019
We hebben de tablet op tijd verzonden, echter bleek de afleverpoging niet succesvol ivm een doorgegeven verkeerd adres, hierop hebben wij een nieuwe zending aangemaakt, en deze is gelukkig netjes afgeleverd.

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Alles was goed en op tijd, wel vond ik het vervelend dat ik te horen kreeg dat ik een bestelbevestiging binnen een paar minuten na bestelling zou krijgen, maar die nooit heb gekregen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
16-01-2019
Bestelling snel en naar behoren ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
16-01-2019
Goede communicatie en geleverd zoals aangegeven
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Precies op tijd geleverd, voor een prima prijs, mijn nu pas prima Gaggia koffie espresso automaat. ALtijd een geweldige machine gevonden nu voor een aanbieding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Perfecte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Niets op aan te merken, goede prijs, snelle levering, track en tracé code werkt.. zou er zo nogmaals bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
15-01-2019
Er stond bij het product:Nu besteld, morgen in huis. Nou dat was niet het geval en daarnaast had ik het idee dat ik er zelf achteraan moest gaan.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
14-01-2019
Prima prijzen en prima service Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
14-01-2019
Beetje laat uitgeleverd, verder goed.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
14-01-2019
Beste prijs voor Apple watch, gemakkelijk bestellen en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
14-01-2019
alles was prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
14-01-2019
Over het product kan ik nog geen kwaliteitsoordeel geven. Wel over levering en contacten. Bij de dag van levering wordt niet eens het minimale van ochtend, middag of avond vermeldt. Uitsluitend de gehele dag. Tijdens de contacten hierover is er een slechte communicatie op een manier van "waar zeurt u over". En daarnaast nog aangesproken te worden met "je" en "jouw".
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
14-01-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
13-01-2019
Duidelijke communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
13-01-2019
Alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
13-01-2019
Snel en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
13-01-2019
Informatie op website klopte eerst niet. Gebeld met klantenservice. Fout werd direct gewijzigd. Snel goed geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
13-01-2019
Na telefonisch contact besteld en alles keurig netjes de spullen binnen gekregen.
Helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
13-01-2019
Via een webbroker kwam ik uit bij Direct Sale. Het artikel, waar ik naar zocht, was namelijk bij Direct Sale in de aanbieding. Na betaling kon ik de volgende werkdag het artikel in ontvangst nemen. Daarom mijn uitstekende beoordeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
13-01-2019
Op tijd binnen voor een mooie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
06-01-2019
Onlangs een lens besteld die ik weer wil retourneren.

Echter kreeg ik een mail dat er pas vanaf 3 januari retour labels verschaft kunnen worden.

Na herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen per mail en telefoon tot op heden nog niets gehoord.

Zit nu nog steeds met een uitgave van 600 euro voor een lens die ik niet kan gebruiken.
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 07-01-2019
Inderdaad hebben wij tijdens de feestdagen het uitgeven van retourlabels on hold gezet. Dit omdat PostNL overbelast is geweest in die periode. Vandaag treft u een retourlabel aan in uw mailbox en uiteraard geldt de retourdatum op het moment dat u hem heeft aangevraagd.

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
26-12-2018
Heden 26 December 2018 nog mijn bestelling van 11 December nog niets ontvangen
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 27-12-2018
Excuses dat u het product nog steeds niet heeft ontvangen. Het product is wel verstuurd, maar blijkbaar is het misgegaan met PostNl, we gaan het voor u uitzoeken.

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
24-12-2018
Product snel en in goede staat ontvangen
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.