Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.813 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 2.746 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
22-09-2019
Makkelijk besteld en snel geleverd
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Fijn dat alles snel en makkelijk is verlopen :)

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
22-09-2019
Goed
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt!

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
22-09-2019
snelle levering en prima prijs/kwaliteitverhouding.aanbevolen verkoper.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor de aanbeveling!

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
22-09-2019
Alles was goed, van bestelling tot levering en uitleg product.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Fijn dat we je naar wens hebben kunnen helpen. Veel plezier met je aankoop!

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
22-09-2019
Goede service en de vaak de goedkoopste
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Fijn, dank je wel!

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
22-09-2019
Niet volgende dag geleverd, na bellen wist medewerker ook niet echt waarom niet (zelfs niet na navragen) en moest het uit gaan zoeken.
3.00
Redelijk

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Wat vervelend dat het pakket een dag later is geleverd dan aangegeven. Onze excuses hiervoor!

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
21-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
21-09-2019
Goede service en product kwam heel snel aan Zal hier zeker vaker bestellen
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt, we zien je graag weer terug!

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
21-09-2019
Op alle fronten ok
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Dat horen we graag, bedankt!

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
20-09-2019
Stofzuiger besteld, model niet naar onze zin. Retour keurig en snel afgehandeld.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Fijn dat alles snel afgehandeld is :)

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
20-09-2019
Perfect verzonden en snel ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
20-09-2019
Snelle e-mail over aflevermoment. Zeer slechte service, afspraken en onbeschoft telefonisch contact met DPD. Had na 2 dagen al geleverd kunnen worden heeft uiteindelijk 4 dagen geduurd door onvolledige informatie over aflevering door DPD. Zeer slecht voor uw klantgerichte service. (Is voor mij de 2e keer in 4 weken dat ik dit mee maak met DPD) ik kijk in de toekomst zeker uit met DPD
3.33
Redelijk

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Wat vervelend dat je problemen hebt ondervonden met de levering van DPD. We leveren een groot deel van ons assortiment ook met andere vervoerders. We zullen je feedback meenemen in onze overwegingen.

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
20-09-2019
Oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
20-09-2019
Goed materiaal, snel en netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
20-09-2019
Prima bestelproces en correcte levering
4.33
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor je review!

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
19-09-2019
Goed en snel geleverd
4.00
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Dat is fijn!

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
19-09-2019
Mag wel wat sneller geholpen worden.met defecte spullen.
2.33
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor je feedback. Excuses dat je even moest wachten op onze reactie. Ik heb je nu defect aanmelding zojuist in behandeling genomen voor je zodat je weer snel een goed product in bezit hebt!

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
19-09-2019
Alles correct geleverd zoals de beschrijving. Snel en op afgesproken tijd bezorgd.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor je fijne feedback!

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Gewoon goed. Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
18-09-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
18-09-2019
Ontvangst werd paar dagen later. Echter goede en meedenkende klantenservice
4.33
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Excuses dat de aflevering iets later plaats kon vinden. Gelukkig hebben we je naar tevredenheid kunnen helpen!

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
18-09-2019
Gewoon prima. Ik bestel iets en het wordt op tijd en correct geleverd volgens afspraak Fijn dat je met paypal kunt betalen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Heel efficiënt zowel service als levering. Product goed verpakt.
Dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
18-09-2019
Goed verpakt plus goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
18-09-2019
Goeie verzending, duidelijke afhandeling. Erg blij mee, en zal ze de volgende keer zeker niet overslaan in mijn vergelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Product netjes ontvangen ... en hij doet het prima
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Veel plezier met je aankoop :)

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
17-09-2019
Geen nadere toelichting want helemaal tevreden .
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Dat horen we graag!

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
17-09-2019
Alles oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
17-09-2019
Top winkel
4.67
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor het compliment!

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
17-09-2019
Bestelling van Cintiq Pro 32 tegen scherpe prijs snel geleverd..
Dat is wel waard.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Dat is fijn om te horen!

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
17-09-2019
Product is in orde. De levering was slecht. Product zou thuis geleverd moeten worden, maar belandde uiteindelijk zonder informatie vooraf in een winkel in ons dorp. We hebben dagen gewacht, maar pas na bestudering van de track-and-trace vonden wij de winkel. Onze planning (we zitten midden in een verbouwing) verliep daardoor niet goed Slechte zaak dus en een reden om hier niet meer te kopen
2.00
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt voor je review. Ik zie dat de eerste afleverpoging niet succesvol was waarna het pakket bij het dichtstbijzijnde pick up parcelshop is geleverd. Dit stond ook op de track & trace aangegeven, altijd handig om die even in de gaten te houden ;)

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Alles vlot en in goede conditie ontvangen
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Dat is fijn om te vernemen, bedankt!

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Prima webshop, snel en goede communicatie
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Bedankt!

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
17-09-2019
Product werd beschadigd geleverd. Retour ging moeizaam. Wel een vriendelijke medewerker maar tot op heden heb ik nog steeds geen nieuw product. Ik wacht al 3 weken, zou niet snel nog wat bestellen. Op mail wordt niet gereageerd.
2.00
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 23-09-2019
Wat vervelend dat je product beschadigd is aangekomen. Het spijt ons dat de omruiling van het artikel zo lang duurt. Ik heb zojuist direct het nieuwe artikel naar je opgestuurd zodat je morgen dan eindelijk kan genieten van het product!

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Zeer tevreden. Snelle service , product als omschreven en fijn met postNL snel thuis zoals het hoort
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 17-09-2019
Dat is fijn om te horen, bedankt!

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Beste prijs op het internet. Snelle levering. Top dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
16-09-2019
alles snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
16-09-2019
Ik heb 6 dagen op de bestselling moeten wachten met als gevolg dat het verjaardags cadeau te laat binned was.
Twee keer contact gehad met een mederwerker die het uit ging zoeken en mij terug zou bellen . Helaas moest ik telkens zelf contact op nemen want ik werd niet terug gebeld. Wel excuses ontvangen met een kortings bon voor de volgende bestelling maar daar Koop ik niets voor. erg slecht.
1.67
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 17-09-2019
Wat ontzettend vervelend dat we niet gelijk konden leveren wegens een voorraadfout. De medewerker was druk bezig om uit te zoeken hoe dit zat en hoe we het konden oplossen. We hopen dat de jarige toch een fijne verjaardag heeft gehad!

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
16-09-2019
Levering dag te laat en geen track & trace code ontvangen
3.33
Redelijk

DirectSale.nl antwoordt: 17-09-2019
De levering was inderdaad een dag later helaas. De track & trace is echter wel verstuurd, wellicht dat deze in de spambox terecht is gekomen?

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.