Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.686 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 2.555 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
23-08-2019
Product op tijd en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Perfect als het even niet zo uit komt!

Groet heer Jansen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
23-08-2019
Pakket is niet af geleverd
Er is een valse handtekening gezet
En tot nu toe nog geen duidelijk tegen bericht
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
23-08-2019
Duidelijke web-site , snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
22-08-2019
Het duurde heel erg lang voordat product werd geleverd. Mijn adres werd als:op vakantie gezet, ik was thuis. Dus werd de levering vertraagd. Nadat ik een mail heb gestuurd duurde het vier dagen voordat er überhaupt een antwoord kwam en daarin stond alleen: vervelend, contact met DHL, de levering is onderweg naar u. Dat was niet zo. Levering gehinderd. na anderhalve week is het eindelijk geleverd
1.67
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Ik heb even gekeken naar de bestelling en de zending. Ik zie inderdaad dat er een vakantiemelding is gemaakt en dat het pakket daarna vertraagd is geraakt. Hierna was het adres nog een keer gesloten waarna het pakket uiteindelijk afgeleverd kon worden. Het is vervelend dat het pakket niet direct afgeleverd kon worden. We zullen de klacht opnemen met DHL. Excuses en veel plezier met je aankoop!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
22-08-2019
Was een dag thuis foutje van de planning dag later toch nog goed gekomen
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Gelukkig is het toch goed gekomen! Veel plezier met je aankoop.

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
22-08-2019
de levering is perfect verlopen
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Dat is goed om te horen!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Routine bestelling van product, ter vervanging van sleets geworden voorgangers. Dus bij voorkeur geen gedoe en snelle levering. Aan beide voorwaarden is ruimschoots voldaan.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Fijn en we wensen je veel plezier met je bestelling!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
22-08-2019
Waarom is mijn beoordeling voor het leveren van de producten zo laag. De mij toegezonden track & trace code gaf aan dat er geen gegevens waren gevonden en na te hebben geïnformeerd bij de leverancier bleek dat, het als een bedrijfspakket was verstuurd, hierdoor werd mijn pakket niet op zaterdag bezorgt, dit in tegenstelling tot er wat er tijdens het bestellen werd aangegeven.
3.33
Redelijk

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Bedankt voor je feedback. Bij deze producten is het niet mogelijk om ze op zaterdag te laten leveren. Ik durf dan ook niet te zeggen hoe dit op de website heeft gestaan en hoe dit kon gebeuren. Ik zie dat het nu in ieder geval goed staat. Excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Geheel volgens afspraak geleverd, keurig verpakt en compleet.
4.33
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Goed om te horen dat alles naar wens is!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
22-08-2019
PERFECT AFGELEVERD EN BEHANDELING VAN BETAKING WAT IK MEER HIER OVERMOET ZEGEN IS DAT ZE REGELMATIG MAILS STUUREN OVER HET TRAJECT VAN DE ARTIEKEL DUS JE WEET ELKE DAG MIN OF MEER WAAR JE PAKKET IS DUS JE HOEFT NIET ELKE KEERDE TRAJECT TE VOLGEN DE INFORMATIE IS PERFECT
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Fijn om te horen!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
22-08-2019
Levering was te laat zou eigenlijk dinsdag al bij mij moeten zijn maar werd woensdag. En ze zijn niet de goedkoopste. Ik heb het elders het zelfde product gevonden wat 20 euro goedkoper was.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
22-08-2019
Voorraad niet altijd beschikbaar
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
22-08-2019
snelle levering goede bereikbaarheid uitstekende prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Geweldig ,kwam het tegen op het internet,nooit eerder van gehoord . Super service en fijn in 3x mogen betalen . Een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
21-08-2019
Perfect en zoals beloofde dag geleverd

Top service
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Fijn om te horen, bedankt!

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
kan geen beoordeling geven als ik geen product krijg.
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
We hebben vlak na je bestelling contact gehad over je bestelling en eventueel een alternatief. Op dit moment wachten we op je reactie met je keuze. Graag horen we het nog van je zodat we de bestelling kunnen afronden. Alvast bedankt

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
21-08-2019
Uitstekende winkel Snelle levering en lage prijzen. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
21-08-2019
Prima prijzen en snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
21-08-2019
het product werkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
21-08-2019
Gewoon zoals het hoort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
21-08-2019
Voor de eerste keer besteld bij Directsale. Goede ervaring en nog bedankt voor de uitleg over het product Camiel Dit bedrijf krijgt van mij reeten
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Fijn om te horen dat alles naar wens is We zullen je bedankje aan Camiel doorgeven. Veel plezier met je bestelling

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
21-08-2019
Supersnelle service en heel blij met het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
De bestelling werd een paar dagen later bezorgd dan vermeld op de site.
3.67
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Ik zie dat het artikel op tijd vertrokken is, maar inderdaad later is afgeleverd. We hebben de levertijden hierop inmiddels aangepast. Excuses voor de vertraging

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
20-08-2019
Perfecte en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
20-08-2019
apparaat prima , werkte niet vanwege HDCP .vandaar retourzending,

m.vr.groet , J.G.Spoel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
20-08-2019
goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
20-08-2019
Snelle levering top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Mooie stevige sandalen.
Snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
20-08-2019
binnen 1 dag geleverd en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Goed om te horen!

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Dhl heeft een bericht in onze brievenbus achtergelaten toen wij niet thuis waren.
Hierin stond verrmeld dat het de volgende dag opnieuw aangeboden werd op ons adres. Dat is prima, maar ze zijn deze belofte niet nagekomen.
We hadden al een tijd niets meer van ze vernomen. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken in de mail en vond ik uiteindelijk een melding dat het pakket afgehaald kan worden.niet netjes
2.00
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 23-08-2019
Dat is erg vervelend! We zullen je klacht doorzetten naar DHL zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Was verder alles wel naar wens?

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Snel levering
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 20-08-2019
Fijn om te horen!

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Een dikke 8
4.33
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 20-08-2019
Dat is een mooi cijfer. Graag horen we hoe we voor jou een 10 halen!

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Good product, good service and great timing for delivery.
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 20-08-2019
Thank you very much!

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 20-08-2019
Bedankt!

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Snelle levering, kabel meteen getest en goed bevonden dus alles perfect
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 20-08-2019
Fijn dat alles naar wens is!

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Sorry, ik krijg de vraag om de beoordeling in te vullen, maar heb de bestelling nog niet ontvangen. De track & trace is een dummy.......
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 20-08-2019
Dat is vreemd Ik zie het inderdaad en er is technisch iets niet helemaal goed gegaan. Gelukkig hebben we dat opgelost nu. We gaan uitzoeken wat de status van je pakket is en nemen dan contact met je op. Update: We zien dat het pakket gisterochtend alsnog bij je is afgeleverd. Veel plezier met je bestelling

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Alles was top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
scherpe prijs en snelle levering. wat wil een mens nog meer?
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.