Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.377 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 1.979 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
25-05-2019
Ik wacht nog op mijn bestelling wat beoordelen niks ontvangen was op voorraad nou magezijn vertraagd maar veel mensen hebben dit ook we zullen zien hoop snel cijfer nu geven nou deze is tot nu kan veranderen want is pas
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
25-05-2019
Zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Op tijd binnen en kon tot een uur zien wanneer het kwam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
23-05-2019
Bestelling en ontvangst vlot en correct verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
22-05-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
21-05-2019
Geef een commentaar.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
21-05-2019
Goedkoop, snel geleverd, goed verpakt, werd goed op de hoogte gehouden via mail.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
21-05-2019
Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn over de afhandeling van mijn bestelling. Het is allemaal zeer overzichtelijk en duidelijk. En de bestelling was er ook op de afgesproken tijd. Super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
21-05-2019
Trackball overtreft alle verwachtingen. Levering binnen 1 dag, pakket onbeschadigd. Wel absurd grote doos en veel verpakkingsmateriaal, niet bepaald milieubewust.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Heb nog geen tijd gehad om te zien of ik de software op een Windows10 PC aan de gang krijg. Ik heb de betrokken site nog niet bezocht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
20-05-2019
Zondag besteld en maandagmorgen in huis: vlotte bediening Over het product en de service is het nog te vroeg om te oordelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
20-05-2019
Ik had een powerbank besteld en er stond bij voor zo’n Tijd besteld morgen in huis. Dit was echter niet zo. Het product komt uit Duitsland en kom pas drie dagen later. Ik heb hierover contact gehad en de service en het contact was prima en heel erg. Maar het wachten was het dubbel dwarswaard.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
20-05-2019
Netjes op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
20-05-2019
De 'redelijk' voor levering is omdat DirectSale gebruik maakt van DHL.
Ik zou kunnen zeggen dat DirectSale daar niets aan kan doen, maar dat is natuurlijk niet zo; eenieder is vrij in de keuze van transporteurs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
19-05-2019
Ok webshop
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
19-05-2019
Excellent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Fijne webshop en goedkoper dan andere webshop de levering was uitstekend het zat goed verpakt zo als het hoort ik heb gisteren mijn autoradio een Sony gs820bt ingebouwd hij werkt perfect bedankt direct sale ik beveel deze site iedereen aan ze zijn goedkoper dan andere tot volgende keer erik
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
19-05-2019
Snelle levering Product was goed verpakt,
Uitstekende webwinkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
19-05-2019
De bezorger van de DPD was flink aan het klagen over het gewicht van het product en liet het pakket buiten staan.Dit gebeurt regelmatig bij de slechte bezorgers van DPD ze zijn te lui en chagrijnig vaak klant onvriendelijk.Bij
Postnl heb ik dit nooit mee gemaakt.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
19-05-2019
adres was goed, kon toch niet geleverd worden, terug depôt.
kreeg moeilijk contact,
uit eindelijk goed gekomen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
18-05-2019
Niet echt goed op de hoogte gehouden over het verlop van de levering.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
18-05-2019
Nadat ik de voordelen van de Mobicool W40 had gelezen en nog iets verder gegoogeld had, kwam ik op deze site met verrassend veel en goede producten. Tot mijn verbazing vond ik ook de koelbox van mijn wens . DirectSale verraste mij met de prijs. Ongelooflijk werd het pas toen de koelbox precies werd afgeleverd op het vooraf doorgegeven tijdstip. Grote klasse
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
18-05-2019
snel geleverd ondanks dat het een dag later was
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
18-05-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
18-05-2019
Verkeerd product op de website waardoor je het verkeerde product gelevert krijgt, bezorging met DHL dus zeer slecht.
1.67
Matig

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
18-05-2019
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Ik heb al eens eerder wat bij Directsale gekocht. Beviel toen prima. En nu ben ik weer zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Super snel in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
alles correct behandelt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Na je bestelling hoor je niets meer, ook niet wanneer het product geleverd gaat worden. Je moet zelf gaan bellen om daar achter te komen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Een van weinigen die waarmaken wat ze beloven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Ik heb een deskundig persoon deze printer laten installeren. Afwachten dus :::
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
17-05-2019
Vlotte en correcte afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Goed geholpen en wijziging direct doorgevoerd en afgehandeld inclusief creditering. Geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
16-05-2019
Toen ik vroeg of direct sale de bestelling wilde bezorgen maar een PostNL pickup point was dit niet mogelijk daar waar andere webshop dit zonder meer doen voor je.

Daarnaast had mijn bestelling ook nog eens 1 dag vertraging.

Ook werd er niet op een tweede verzoek gereageerd om het pakket bij een pickup point te bezorgen.

Product zelf is gelukkig prima.

Ik zal hier niet nog eens beste
2.33
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 17-05-2019
Bedankt voor uw feedback, helaas is het inderdaad nog niet mogelijk onze bestellingen bij een PostNL te laten bezorgen. Wij zijn in overleg met PostNL om deze functie ook bij ons zo spoedig mogelijk te implementeren.

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
16-05-2019
Snelle levering en scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
16-05-2019
Van het apparaat is het handvat een vingervat door de geringe afmeting van het "handvat" . Een handgreep zou een handvat moeten zijn en niet een strip waar met moeite twee vingers doorheen kunnen. Zeker gezien het gewicht van de Powerwalker.
De helderheid van het diplay is onvoldoende om aftelezen.
Waarom heeft het apparaat een 50Hz brom?
Groeten pvdwagt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
16-05-2019
snel verstuurd, goed verpakt, prima produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
24-11-2018
16-05-2019
goed geholpen
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.