Certificaat voor DirectSale.nl

No. X0860509EEC6A8073095457285D339F72
 

Geldig vanaf
20-04-2017
Geldig tot
19-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor DirectSale.nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.427 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft DirectSale.nl al 2.109 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
16-06-2019
Te laat
Ongeinformeerd
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
16-06-2019
L.S.
Heel tevreden, de volgende dag na aankoop om ca, 13.30 het produkt, een HP printer ontvangen en om ca. 14,00 uur mijn eerste pagina geprint.
Koop en bezorging heel adequaat uitgevoerd en daardoor had ik een zorg minder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
16-06-2019
Goede communicatie. Vlotte verzending. Keurig ingepakt.
Service kan ik nog niet beoordelen
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
16-06-2019
Binnen de beloofde tijd geleverd. site was ook inzichtelijk en de prijzen zijn ook niet te verslaan door de andere webshops :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
16-06-2019
Snelle levering en keuze uit vele manieren van betalen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
16-06-2019
Top bedrijf, snelle levering en een super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Alles is netjes in orde , niets op aan te merken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Vraag mij nooit meer om een beoordeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Ga zo door
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Volgens afspraak geleverd Product goed verpakt en in huis getild. Uitstekende service en snelheid. Prijs/prestatie prima.
Helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
15-06-2019
Pakket werd duidelijk zichtbaar onder het raam bij mijn voordeur op straat gelegd. er was geen briefje in de bus, geen lever bevestiging.
Op mijn vraag over deze gang van zaken is niet gereageerd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Aan alles werd gedacht. Gaven goede voorstellen. Alles werd duidelijk gemaakt en het werkte goed. De volgende keer maak ik weer gebruik van uw organisatie.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
Snelle verzending, goed ingepakt en veruit de goedkoopste. Zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
De levering kwam een dag later dan aangeven.
Daar dit aan de vervoerder kan liggen, moeten de afspraken beter worden afgestemd, verder prima producten en service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
15-06-2019
N.v.t.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Levering een dag later dan aangegeven bij het bestelproces. Prijs was scherp.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Het leek me eerst verdacht maar het kwam aan dus ik ben tevreden

Ik bestel dr binnen kort nog 1 en een 4k
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
14-06-2019
Alles heel netjes verzorgd en ingepakt. Dus geen beschadigingen . Ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Tevens snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
14-06-2019
Prima shop mooie iPod gekocht goedkoper dan bij de appleshop bestelling kwam wel later dan beloofd maar dat kwam door dhl die het weer eens verkeerd hadden gesorteerd
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Blij met mijn speaker en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
14-06-2019
Perfecte levering op de aangekondigde dag. Gewoon niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
U had pech met deze bestelling. Ik bestelde en betaalde donderdag voor Pinksteren. De platenspeler zou vrijdag geleverd worden, maar kwam niet.. Zaterdag gebeld. De heer van den Bosch heeft mij uitstekend geholpen, maar het werd niet duidelijk waar het pakket was. De dinsdag na Pinksteren heb ik met 2 verschillende medewerkers gebeld. Loste niets op. V.d. Bosch stuurde nieuw pakket. Goed aangekome
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
13-06-2019
Ik kreeg alsmaar geen mail dat mijn bestelling goed ontvangen is. Ik kon alleen als ik ingelogt ben zien hoe de status was van mijn bestelling. Kreeg ook geen mail dat het verzonden is. Was al bang dat ik niets binnen zal krijgen.
2.67
Redelijk

DirectSale.nl antwoordt: 14-06-2019
Het is inderdaad erg vervelend als je geen e-mail ontvangt. Helaas kwamen deze e-mails bij gmail-adressen in de ongewenste mail terecht. Gelukkig hebben we dat nu opgelost en krijgt iedereen weer netjes alle e-mails in de juiste map

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
13-06-2019
Uitstekende ervaring opgedaan bij mijn eerste bestelling via Direct Sale. Het is keurig conform afspraak geleverd, op tijd en prima verpakt. Ik ga het zeker vaker in de gaten houden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
13-06-2019
Netjes en snel aangekomen, zeker voor herhaling vatbaar :-)
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 14-06-2019
We zien je graag weer terug!

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
13-06-2019
Levering had meer met PostNL te maken die waren vertraagd dus jullie niet aan te rekenen. Maar dat maakt wel dat het redelijk was
4.33
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 14-06-2019
Dat begrijpen we heel goed. Helaas hebben de vervoerders het erg druk o.a. door Pinksteren. Gelukkig was verder alles naar verwachting.

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
13-06-2019
Prima shop, op tijd geleverd volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
12-06-2019
Єдине, що варто мати на увазі, - в моєму випадку листи від крамниці потрапляли до теки "спам". Тож, якщо не отримали листа, зазирайте туди.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
12-06-2019
service kunnen we nog niet beoordelen..., levering enz. prima
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 13-06-2019
Fijn om te horen dat de levering naar verwachting was. Veel plezier met uw aankoop

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
12-06-2019
Doet wat het beloofd
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
12-06-2019
Producten voor een prima prijs, maar het is de moeite van een slechte bezorging en incapabele helpdesk niet waard.
2.67
Redelijk

DirectSale.nl antwoordt: 13-06-2019
Ik heb even meegekeken met uw bestelling. Ik zie dat het pakket in ieder geval op tijd vertrokken is, maar tweemaal niet afgeleverd kon worden omdat het adres gesloten was. Het lijkt er nu helaas op dat de zending even blijft hangen. We nemen direct contact op om dit op te lossen en het pakket alsnog te laten bezorgen!

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
12-06-2019
Bestellen zeer simpel bestelling volgens aangegeven bestel dag en tijd
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 13-06-2019
Fijn dat alles soepel verlopen is

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
12-06-2019
er is niks mis gegaan, er was ook geen contact nodig alles verliep prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Product niet ontvangen, bestelforumlier geeft juiste adres aan maar DHL kon het pakket niet leveren omdat het adres wat DirectSale opgaf niet klopte.

Telefoon werd niet beantwoord, email enkel (éénmalig) een standaard reactie.

Slechte service, slechte levering, slechte zaak
1.67
Matig

DirectSale.nl antwoordt: 12-06-2019
DHL geeft aan dat de adresgegevens niet juist zijn, waarop het product is teruggestuurd naar ons. Wij hebben hierop direct een terugbetaling van uw aankoopbedrag in orde gemaakt.

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Helaas is het pakket na 2 keer verzenden nooit ontvangen. Waardeloze bezorgdienst.
Na een nieuwe poging zijn ze nu mijn adres kwijt.
Nu kan ik wachten tot ik mijn geld terug gestort krijg. Zou jullie sieren als ik per omgaande mijn geld terug gestort krijg.
1.00
Slecht

DirectSale.nl antwoordt: 12-06-2019
We hebben uw aankoopbedrag terugbetaald na inderdaad meerdere malen het product verstuurd te hebben. Steeds werd aangegeven dat het adres gesloten was, waarop de bezorging niet kon worden voltooid.

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
11-06-2019
prima levering, erg snel en een goede prijs
5.00
Uitstekend

DirectSale.nl antwoordt: 13-06-2019
Goed om te horen dat alles naar verwachting is verlopen.

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
11-06-2019
Prima product en afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
11-06-2019
Levering sneller dan eerst werd aangegeven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
10-06-2019
De classic lp goed verpakt ontvangen en doet z'n werk goed.
Kan DirectSale ook voor mij een naald bestellen voor 78 toerenplaten?
ICT06rs.
email; b.luchtenborg@zonnet.nl
4.33
Goed

DirectSale.nl antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor uw beoordeling, mijn collega's nemen contact met u op voor een passende aanbieding betreffende de naald.

DirectSale.nl klantbeoordeling

DirectSale.nl

Zonder omweg de beste deal!

DirectSale.nl werd op 20-04-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

DirectSale is opgericht in 2001 en was de eerste internet groothandel in Nederland. Wij bieden klanten zonder omweg de beste deal. Hoe? Wij verkopen direct van de producent en officiële Nederlandse distributeurs aan de klant. Uniek in Nederland. Door direct te verkopen zijn onze prijzen laag. Alle prijzen zijn stuksprijzen en bij grotere aantallen van hetzelfde item zijn kortingen mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
info@directsale.nl
DirectSale.nl
Winkel-exploitant
DirectSale B.V.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met DirectSale.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.