Levering binnen enkele dagen, zelf in elkaar gezet. Is prima te doen als je redelijk handig bent, wat gereedschap hebt en online handleiding via YouTube erbij pakt. Veel goedkoper dan in de winkel. Prima fiets voor kind die van kinderfiets naar kleinste damesmodel gaat.
28 inch fiets, wielmaat 53, veel te klein voor mij. Alles opgezocht qua lengte, ik ben 1.68 en tenger en dan zou wielmaat 53 een goede maat zijn?! Klopt dus niks van. Kleine handvaten, lijkt net een kinderfiets. Kom amper vooruit met die kleine wielen. Zadel hoger gezet maar maakt niks uit want heel weinig ruimte tussen zadel en stuur. Pijn aan m’n komt en benen van die fiets. Met opstappen en een tas om je schouder en aan je stuur breek je haast je nek. Tassen aan het stuur kan sowieso niet. Standaard is niet stevig, fiets valt zo om. Nog nooit zo’n spijt gehad van zo’n dure aankoop, is het geld niet waard.
3 mrt. 2023
Niet heel bekend met dit bedrijf, maar levering en fiets was prima. snel in elkaar te zetten, niks op aan te merken
3 mrt. 2023
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling.
Fijn dat je aangeeft tevreden te zijn over de levering en de montage van de fiets soepel is verlopen.
We wensen je vele en veilige kilometers toe.
11 mrt. 2023
Fiets kwam beschadigd aan, heb direct gebeld en er werd gevraagd of ik de beschadigingen niet even kon bijwerken met verf(deze zouden ze dan opsturen). Daarvoor koop ik natuurlijk geen nieuwe fiets dan koop ik wel een 2ehands. Fiets niet aangenomen, foto’s via de website opgestuurd en geld terug gevraagd. Moest zelf bellen hoe het nu met de terugbetaling zat want had helemaal geen reactie gehad. Al met al niet tevreden.
23 feb. 2023
Snelle bezorging, voor de levering ben ik ook gebeld dat de chauffeur onderweg was. Ik ben erg tevreden over de fiets. Enige minpunt, een folder voor het monteren zou fijn zijn. Degene die op de website staat is best onduidelijk. Verder een hele dikke prima.
27 feb. 2023
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling.
We gaan de tip hier intern doorgeven!
We wensen je veel fietsplezier!
2 feb. 2023
Ik wacht nog op de retour service, maar so far gaat het goed.
Hi,
Hartelijk dank voor de review!
We wensen jou vele, veilige kilometers fietsplezier toe!
28 jan. 2023
Mooie fiets, makkelijke gebruiksaanwijzing en snel geleverd
Hi,
Bedankt voor je mooie review.
Team Superfietsen wenst je veel fietsplezier!
3 feb. 2023
Mooie fietsen alleen erg jammer dat 1 mand al kapot
Hi,
Bedankt voor jouw review.
Vervelend te lezen dat je mandje kapot is gegaan.
Gezien wij geen melding van je hebben ontvangen hierover hebben we dit ook niet voor je kunnen bekijken of oplossen.
We gaan je een nieuwe krat toesturen!
Team Superfietsen wenst je veel fietsplezier!
11 feb. 2023
Supper levering supper blij met mijn fiets
Hi,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review.
Goed te horen dat je tevreden bent over alles :-)
We wensen jou vele en vooral veilige kilometers fietsplezier.
papieren montagebeschrijving toevoegen.
Hi,
Hartelijk bedankt voor jouw review.
De reden dat we geen papieren handleidingen meesturen is deze online terug te vinden zijn.
Zou zonde zijn van die boom ;-)
We wensen jou vele en vooral veilige kilometers fietsplezier.
19 feb. 2023
20 feb. 2023
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling.
We wensen je veel fietsplezier!
9 feb. 2023
Hi,
Hartelijk bedankt voor de 5-sterren beoordeling.
9 feb. 2023
Hi,
Hartelijk bedankt voor de 5-sterren beoordeling.
31 jan. 2023
Bedankt voor je review!
Veel fietsplezier!
20 jan. 2023
Bedankt voor de review.
Helaas kunnen we nergens terug vinden waarom je ontevreden bent.
Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, mag je altijd contact met ons opnemen.
Dan kunnen we samen kijken hoe we het probleem op kunnen lossen.
24 dec. 2022
Erg snelle service zoals op de website staat.
Top
23 dec. 2022
11 aug. 2022
Dit is mijn eerste fiets die ik online heb gekocht na flink wat uitzoeken op verschillende sites en ik ben over het geheel best tevreden. De bezorging duurde langer dan verwacht en het gegeven tijdsvak waarin die bezorgd zou worden schoof de hele ochtend op en werd uiteindelijk na het middaguur. Dat kostte me een afspraak en de uiteindelijke bezorging (toen ik dacht "ik ga hier niet langer op wachten") was terwijl ik bij de kapper zat. Mensen wachten op de bezorging als je ze een tijdsvak geeft, als je die niet kan nakomen geef dan geen tijdsindicatie... Ik kon de bezorgperikelen gelukkig aangeven bij de after-sales die mij persoonlijk belden om te vragen hoe het was gegaan. De fiets zelf is prima. Ik heb het zadel en slot wel vervangen want de oude die ik had waren beter: het geleverde zadel was gel en ik heb nog nooit een gelzadel gehad wat niet ging lekken, en het slot had geen mogelijkheid voor een insteek-kettingslot. Misschien is het een idee om daar opties voor te geven, omdat de fiets toch door jullie in elkaar wordt gezet? Een soort stel-je-eigen-fiets-samen idee... Het enige wat me van de fiets tegenviel is dat ik dacht dat de verlichting dynamo-gedreven zou zijn. Dit stond niet als zodanig in de omschrijving en in de plaatjes dacht ik een draad te zien lopen van de koplamp het frame in; maar dat zal ik fout gezien hebben. Ik vond het moeilijk om een fiets te vinden die een dynamo heeft terwijl ik dat juist zo handig vind (hoef je je geen zorgen te maken om lege of verroeste batterijen). Een naafdynamo zou ideaal zijn geweest. Meer opties en informatie is voor mij dus de verbeterruimte; en de bezorging... daar heb je als winkel natuurlijk minder grip op maar jullie doen er duidelijk wel iets mee. Ik zou zeker hier terugkomen als ik over een aantal jaar een nieuwe fiets nodig heb.
23 sep. 2022
Aanvankelijk erg ontevreden over de bezorging van de fiets en de schade, krassen die wij zagen op de fiets. nadat deze weer was opgehaald is er een nieuwe fiets bezorgd. Zoals het moet zijn, nieuw en zonder krasjes. Onze dochter is er helemaal blij mee. De wijze waarop Fietsen4all (Inge) dit heeft gedaan verdient een compliment. We zijn heel tevreden.
13 jun. 2022
Erg verbaasd over de service van Fietsen4all. Razend snelle levering, mooie sterke fiets ontvangen voor een goede prijs. Daarnaast ook goed geholpen door de klantenservice. Zij probeerde mij niet de duurste fiets aan te smeren maar hebben me van echt eerlijk advies voorzien. Dit kan ik alleen maar waarderen! 5 sterren
21 mei 2022
Door contact met de zaak had ik echt het gevoel dat tevredenheid van de klant erg belangerijk is, eerlijk gezegd had ik dit niet van een online winkel van fietsen verwacht, maar wees gerust ze zorgen wel erg goed voor de klant in mijn geval! Een aanrader.
Geïmporteerde beoordelingen: