koro-shop.nlReviews

: 451Goed

4,43

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
koro-shop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij koro-shop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
koro-shop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij koro-shop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor koro-shop.nl

268 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

451 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 jan. 2022 
Wij ontdekten Koro via internet op zoek naar eerlijke, biologische voeding en hebben direct een bestelling geplaatst. De producten werden snel geleverd. Ze zijn heerlijk, biologisch en puur. Je merkt dat er heel veel energie en liefde in het bedrijf wordt gestoken. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker weer bestellen. Zeer veel dank Koro! Met vriendelijke buiging, Jeroen en Wanda uit Veendam in Nederland.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 jan. 2022
Na 7 dagen nog steeds geen pakket ontvangen dus producten kunnen we nu niet beoordelen. Communicatie met bedrijf slecht, email gestuurd geen bericht terug ontvangen. Gelukkig is het winter, als dit in de zomer gebeurt kan je de spullen meteen weggooien als ze binnenkomen. Vervoerder DHL Internationaal kan mijn huis niet vinden terwijl ze al vaak spullen bij ons gebracht hebben. Ik heb nu een DHL servicepoint aangegeven hopelijk kunnen ze die wel vinden. Wij krijgen pakketten over de hele wereld binnen, die vervoerders kunnen ons wel vinden, dus dat is heel raar. Ze geven bovendien aan dat wij niet aanwezig waren, terwijl er altijd minimaal een persoon aanwezig is om pakketten te ontvangen en deze week waren er constant drie personen aanwezig. Ook krijg ik e-mails binnen voor track en tracé die niet werken, je krijgt gewoon een lege pagina te zien.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor koro-shop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Lekkere producten. Verzending duurt wel wat langer dan wat je tegenwoordig verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022 
van Ida G.
Goede producten voor een mooie prijs. Snel en zorgvuldig verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022 
Fijne producten De granaatappelsap is erg goed en biologisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Heerlijke thee besteld en snel geleverd voor een nette prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022 
Binnen een week is alles geleverd, goede communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
een beschrijving hoe iets te maken zou wel handig zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022 
alles ging volgens plan geen problemen.Top geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Fijne website, degelijk verpakt en snel verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022 
Fijne producten. Goed verpakt. Keurige levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Snel verzonden en goede kwaliteit producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Uitstekend product en snelle bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Goed produkt,goede prijs,snel geleverd,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Uitgaan van vertrouwen en communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022 
Crackers waren wel heel erg verkruimeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022 
Snelle levering, producten zijn top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Gewoon in een woord goede spullen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022 
van Ron C.
Kwaliteit voor een goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
goede kwaliteit producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Super levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022 
Goed kwaliteit
Beoordeling melden