Certificaat voor Wenz.nl

No. X0BC0BEC7BD8ECAF8A9F6BD020DA6E5BA
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wenz.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 317 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Wenz.nl al 317 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
17-10-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
Fijne webwinkel, goed verpakte bestelling, goed op tijd. Top.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Top! Bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
Snelle levering, goede service
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Super. Dank u wel! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
Ik ben heel tevreden nooit klachten ga zo door.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Dat gaan we zeker doen. Bedankt voor deze geweldige score! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
Mooie artikelen, uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Wat fijn om te lezen. Hartstikke bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
goede kwaliteit en fijn zitted
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
Heel mooi
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Hele mooie score. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
heb diverse bestellingen bij ze vandaan en iedere keer is alles keurig verzorgt door ze,no problemen dus
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Bedankt voor de mooie worden! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
15-10-2019
Ik ben al lang een tevreden klant
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-10-2019
Dit vinden wij heel fijn om te lezen. Bedankt voor uw mooie score en geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
15-10-2019
Over het algemeen ben ik tevreden
3.33
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 15-10-2019
Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
14-10-2019
gaat zo door.
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 15-10-2019
Gaan we zeker doen! Bedankt. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
13-10-2019
Kleding naar mijn smaak , fijn winkelen :)
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 14-10-2019
Bedankt :-)! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
13-10-2019
Superrrrr
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 14-10-2019
U ook bedankt voor de superrrr score! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
12-10-2019
Ik geef 5 sterren , omdat ik tevreden ben met de artikelen die ik bestel
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 14-10-2019
Wij zijn heel erg blij met deze score! Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
10-10-2019
Snel in huis, gemakkelijk terugsturen, geld snel terug op mijn rekening
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 11-10-2019
Super! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
21-09-2019
10-10-2019
Netjes op tijd geleverd
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 11-10-2019
Heel mooi om te lezen. Dank u wel! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
21-09-2019
09-10-2019
Het artikel voldoet aan de verwachting. De pasvorm is niet optimaal,maar dat natuurlijk erg moeilijk. Ik ben er toch tevreden over.
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 10-10-2019
Fijn om te lezen dat u er tevreden over bent. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
20-09-2019
08-10-2019
Bezorgen is een ramp.. voor de rest prima .
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 10-10-2019
Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
19-09-2019
07-10-2019
Heb mijn bestelling nog niet binnen dus kan ook niet beoordelen hoe jullie service is.
1.00
Slecht

Wenz.nl antwoordt: 08-10-2019
Bedankt voor uw beoordeling! U wordt op de hoogte gehouden van uw bestelling via de e-mail met een track en trace code om het pakket te volgen. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
06-10-2019
Vind de ontvangst van bestelling soms lang duren
3.67
Goed

Wenz.nl antwoordt: 07-10-2019
Heel erg bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
06-10-2019
Ik had een rokje in 2 maten laten komen. Dit rokje viel zeer klein uit, waardoor ik beide terug moest sturen. Toen ik hierover belde had ik zeer snel het rokje in de juiste maat.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 07-10-2019
Goed om te lezen dat toch alles is goed gekomen. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
05-10-2019
alles gaat altijd goed en mooie kwaliteit
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 07-10-2019
Mooi om te lezen! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
04-10-2019
De kwaliteit lijkt iets minder dan verwacht
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 07-10-2019
Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
04-10-2019
Wat ik besteld heb is goed gegaan en is goed ben er blij mee alleen wat retour is gegaan dat heb uw 30 September al terug gehad maar daar heb ik nog niks van gezien op mijn pagina
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 07-10-2019
Fijn dat het allemaal is goed gegaan. Binnen 14 dagen wordt bij ons een retour verwerkt. U wordt daarvan op de hoogte gehouden per e-mail. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
04-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 07-10-2019
Wij vinden u beoordeling perfect! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
15-09-2019
04-10-2019
Maat van de kleding was niet goed. Maar voor de rest was de levering en het retourneren goed gegaan
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 07-10-2019
Jammer om te lezen dat de maat niet goed was. Hopelijk bevalt de volgende bestelling beter. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
14-09-2019
02-10-2019
Goede producten, stipt levering ... zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 04-10-2019
Wij zijn ook zeer tevreden met uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
13-09-2019
01-10-2019
Mooi produkt
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 02-10-2019
Wij wensen u veel plezier met het mooie product! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
13-09-2019
01-10-2019
Uitstekende levering. Ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 02-10-2019
Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
11-09-2019
01-10-2019
Alles gaat altijd goed bij Wenz. Kleren goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 02-10-2019
Goed om te lezen! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
29-09-2019
Alles terug gestuurd
3.33
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 30-09-2019
Jammer, wel bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
29-09-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 30-09-2019
Prima! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
29-09-2019
De klittenband laarsjes was niet goed want de klittenband was te kort, en dat is geen gezicht
3.33
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 30-09-2019
Jammer om te lezen dat de laarjes niet goed waren. Hopelijk bevalt de volgende bestelling beter. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
29-09-2019
Bij deze wil ik laten weten dat ik nog geen bestelling of bericht heb ontvangen wanneer ik mijn pakketje kan ontvangen.
Graag had ik hier wat meer informatie over deze bestelling is al 14 dagen geleden geplaatst. Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd.
BVD : Sandra Mulleners
1.00
Slecht

Wenz.nl antwoordt: 30-09-2019
Bedankt voor uw beoordeling! Als u vragen over uw bestelling heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 010-4479870. Op onze website via de chat en op Facebook zijn wij ook te bereiken voor vragen over uw levering. U wordt op de hoogte gehouden per e-mail wanneer u pakket wordt geleverd. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
27-09-2019
Mooie kleding
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 30-09-2019
Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
26-09-2019
Tevreden
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 27-09-2019
Fijn! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
26-09-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 27-09-2019
Wij zijn ook zeer tevreden met uw beoordeling en score! Heel erg bedankt hiervoor :-). Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
25-09-2019
Ik vind het raar ik bestel een bikini begin september staat niks bij dat hij er niet is en wanneer je hem kan verwachten pas als je hem besteld hebt en de bevestiging krijgt . En krijg hem nu pas begin november beetje laat
3.00
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 27-09-2019
Bedankt voor uw feedback. De verwachte levertijd wordt altijd weergeven in de winkelmand, voordat u de bestelling plaatst. Hierna vermelden wij de verwachte levertijd inderdaad in de bestelbevestiging en via Mijn Account. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
25-09-2019
Als je bij wens iets koopt en terug stuurt ben je toch geld kwijt
Ik zoek dan liever naar gratis verzenden
3.33
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 27-09-2019
Bedankt voor uw feedback. Indien de gehele bestelling retour gaat via een DHL Parcelshop, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Ook het retourneren is bij ons gratis via DHL. Tevens hebben wij heel vaak leuke kortingen zoals gratis verzending. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
24-09-2019
ervaring is goed
3.33
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 27-09-2019
Goed om te lezen! Met vriendelijke groet, team Wenz

Wenz.nl klantbeoordeling

Wenz.nl

Online damesmode, schoenen en accessoires.

Wenz.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@wenz.nl
Wenz.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Fascinatio Boulevard 248
3065 WB Rotterdam
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wenz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.