Certificaat voor Wenz.nl

No. X0BC0BEC7BD8ECAF8A9F6BD020DA6E5BA
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wenz.nl



Goed

4.15/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 43 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Wenz.nl al 43 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
25-05-2019
top + cardigan besteld. Op moment van bestelling zijn beide leverbaar.
Echter als het bestelde geleverd wordt is de cardigan er niet bij.
Aangezien het een setje is, vind ik dit niet prettig. Moet nu maar afwachten of het artikel alsnog geleverd wordt of inmiddels is uitverkocht.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
24-05-2019
Leuke kleding
8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Iets nieuws modig? Kijk eerst bij Wenz
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 24-05-2019
Dat vinden wij nou ook ;-). Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Het ging uitstekend en bestellingen zijn keurig bezorgd. Vandaar .
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 24-05-2019
Super! Fijn om te vernemen dat alles naar wens is :-). Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
zeer correcte manier van het voorbereiden van de levering
Zo weet je wanneer en hoe
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 23-05-2019
Bedankt voor uw leuke beoordeling en de 5 sterren :-) Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
21-05-2019
ben zeer tevreden over Wenz
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 22-05-2019
Leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
prachtige schoenen helaas voor mijn voeten te smal erg jammer.
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 21-05-2019
We kunnen ons voorstellen dat dat niet prettig zit, schoenen moeten natuurlijk wel goed aan de voet zitten! U mag een artikel kosteloos aan ons retourneren, graag zijn wij u de volgende keer weer van dienst :-) Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
18-05-2019
Helaas heb ik het artikel terug moeten sturen. Het was een prachtige rok, maar voor mij veel te lang. Jammer.
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij bieden eventueel ook korte maten aan als u korter bent dan 165 cm. Wij hopen u de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn :-). Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
18-05-2019
Goed
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 20-05-2019
Erg bedankt voor de 4 sterren Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
18-05-2019
Kwaliteit prima
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor deze prima beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
17-05-2019
Levering duurde iets langer dan verwacht
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor uw feedback In uw bestelbevestiging is de verwachte levertijd terug te vinden. Het is ons toch gelukt om de bestelling véél sneller af te leveren dan in de bestelbevestiging is aangegeven :-). Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
16-05-2019
Goede kwaliteit mooie en leuke producten
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 17-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling :-) Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
Hele mooie kleding en hoede service
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 15-05-2019
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
14-05-2019
Zeer tevreden over dit bedrijf en de producten.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 15-05-2019
Heel erg bedankt voor de complimenten Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
13-05-2019
Levering na anderhalve week vond ik te land duren
3.00
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 14-05-2019
De levering van uw bestelling heeft inderdaad langer geduurd dan onze gebruikelijke 3 tot 5 werkdagen, onze excuses hiervoor! Bedankt voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
het product staat op dr site voor relaxstoel met voetbed ne past neo niet over een eetkamerstoel
1.00
Slecht

Wenz.nl antwoordt: 14-05-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat het niet fijn is als bij ontvangst van uw bestelling blijkt dat het artikel niet de juiste afmeting heeft. Uw feedback nemen we mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
Het is van goede kwaliteit en dr service is heel horf6
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 14-05-2019
Wat leuk om te lezen! Hartelijk dank voor de lieve woorden :-). Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
12-05-2019
Levering duurt soms wat lang, ze hebben wel hele leuke en goede produkten ook voor een maatje meer
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 14-05-2019
We streven ernaar om bestellingen te leveren binnen het levertermijn wat is aangegeven in de bestelbevestiging. Mocht de levertijd langer zijn dan dat daar is aangegeven, mag u altijd contact met ons opnemen zodat wij de situatie kunnen bekijken. Fijn om te lezen dat u verder tevreden bent met Wenz, hartelijk dan voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
10-05-2019
De broek die besteld was lag op de datum dat gemeld was dat deze was geleverd niet in de shop pas een dag later.
Broek paste niet was te klein.
Na telefoon binnen 4 dagen grotere maat in huis.
3.33
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 14-05-2019
Fijn dat u de bestelling inmiddels in goede orde heeft ontvangen. Hartelijk dank voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
12-04-2019
05-05-2019
Nog niet geleverd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
03-05-2019
snel en keurig afgeleverd
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 06-05-2019
Fijn om te lezen :-) Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
01-05-2019
1 artikel retour gestuurd, is al 8 dagen geleden en nog geen bericht gekregen. Duurt allemaal veel te lang.
3.67
Goed

Wenz.nl antwoordt: 02-05-2019
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling! Het verwerken van een retour duurt 14 dagen. Deze informatie kunt u ook vinden op onze website. Zodra het retour verwerkt is, ontvangt u van ons per e-mail een retoursbevestiging. Uw feedback zullen wij doorgeven. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
30-04-2019
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen , dus kan ik ernog niets over zeggen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Heel erg prettig goed verzorg een en al top
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 01-05-2019
Heel erg bedankt voor deze top score :-)! Hier worden wij blij van. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
geen commentaar alles goed
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 01-05-2019
Heel fijn om te lezen dat alles goed is :-) ! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
Snelle levering,betrouwbaar,mooie,betaalbare kleding.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
28-04-2019
Ik heb nog steeds mijn pakket niet
1.00
Slecht

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
In de gegevens zien wij dat u heeft aangegeven uw pakket na 29 april te willen ontvangen. Hieraan hebben wij ons gehouden, uw pakket is vanochtend uit het magazijn vertrokken. Zodra het bezorgmoment bekend is, ontvangt u hierover bericht via de e-mail. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
28-04-2019
goede services.mooie kleding ,makkelijke betaling,vlotte bestelservices
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Bedankt voor uw positiviteit! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
Zeer mooie kwaliteit. Kleuren komen overeen met de foto's. Pasvorm goed.Mijn persoonlijke cijfer is een 9.
Een verbetering van uw service zou zijn om geen gebruik meer te maken van DHL. Hun track/trace systeem werkt niet. Tussen jullie melding van overdragen aan DHL en levering zit soms 5 dagen. Ook beweert men soms tevergeefs te zijn langs geweest, terwijl er de hele dag iemand was.
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Het Track & Trace systeem van DHL werkt zodra uw bezorgmoment bekend is. Voor deze tijd wordt uw code nog niet geactiveerd, hierdoor kunt u dan nog niks inzien. Toch bedanken wij u voor uw feedback, wij nemen dit mee :-) Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
28-04-2019
Prachtige long line blazer, mooi model, prachtige kleuren en het zit uitstekend
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de blazer! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
28-04-2019
ruime prachtige keus, vlotte levering en uiteraard een hele goede service.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
27-04-2019
Het zou nog fijner zijn als je direct bij de bestelling je afhaalpunt kan instellen dat scheelt voor de bezorger een hoop werk.
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
U kunt direct bij bestellen een DHL Parcelshop als afleverpunt kiezen. Tijdens het bestelproces op de pagina ''Uw klantgegevens'' kunt u hiervoor kiezen. Het kan dus zo fijn als u aangeeft Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
27-04-2019
Mooie mode
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
26-04-2019
Het horloge is heel mooi, maar de levering door DHL is minder de besteller kwam aanrijden reed gelijk door naar de brievenbussen en deed een kaartje in de bus inplaats van te bellen bij ons en reed weg. Na mijn telefoontje naar DHL kwam hij alsnog het pakketje afleveren maar gaf niet toe dat hij niet gebeld had en dat terwijl mijn man buite stond.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Onze excuses dat u problemen heeft ervaren bij de levering. Gelukkig is het pakket goed terecht gekomen :-) Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
26-04-2019
Het wordt door Wenz altijd correct alles afgehandeld
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 29-04-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
25-04-2019
levering duurt wat lang, wel hele mooie produkten
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 26-04-2019
Bedankt voor uw feedback en het mooie compliment Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
24-04-2019
De maatvoering van het shirt klopt niet de omvang is te strak aan de buste
3.67
Goed

Wenz.nl antwoordt: 25-04-2019
Dank u wel voor uw beoordeling. Vanwege de verschillende merken en stoffen kan het voorkomen dat een maat iets afwijkt van uw eigen maat. Wij hopen dat u alsnog een geschikte maat vindt. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
24-04-2019
We hebben nog niets ontvangen
1.00
Slecht

Wenz.nl antwoordt: 25-04-2019
Wij hebben de bestelling voor u nagekeken en zien dat uw bestelling inmiddels is afgeleverd. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
24-04-2019
tevreden
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 25-04-2019
Dank u wel voor uw positieve feedback. Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
19-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 23-04-2019
Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Wenz.

Wenz.nl klantbeoordeling

Wenz.nl

Online damesmode, schoenen en accessoires.

Wenz.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@wenz.nl
Wenz.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wenz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.