Certificaat voor Wenz.nl

No. X0BC0BEC7BD8ECAF8A9F6BD020DA6E5BA
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wenz.nl



Goed

4.36/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 173 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Wenz.nl al 173 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
hab alles gekregen en was oke ook de bloemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Mooi jasje, goede kwaliteit en kleur.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 19-07-2019
Bedankt! Veel plezier van uw jasje! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Goed
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 18-07-2019
U bedankt voorde goede beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Jammer van het splitje dat zo verkreukeld was.
3.00
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 18-07-2019
Indien het artikel wat u heeft ontvangen niet naar wens is, mag u binnen 14 dagen kosteloos ruilen of retour versturen. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
ik ben wel tevreden
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 18-07-2019
Wat goed om te lezen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
Hele mooie kleding O.a
Kwaliteit is prima
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 18-07-2019
Bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Ik vind dat Wens goed aan de wensen voldoet. Vaak aanbiedingen, de site is duidelijk en overzichtelijk en wanneer het op voorraad is, heb jij het heel snel binnen
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
Wat fijn dat alles naar wenz is ;-) We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Alles super
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat is erg leuk om te lezen, bedankt Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
alles oke
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
Fijn! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Gauw in huis het product goed van kwaliteit ,vriendelijke medewerkers
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
Bedankt, we hopen de volgende keer op 5 sterren ;-) Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Ik ben wel tevreden over wenz. Maar heel soms zijn duurt lang voor dat ik mijn bestelling krijg.
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
het bestelde artikel viel tegen
3.67
Goed

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat is natuurlijk niet fijn om te lezen. U mag het artikel altijd binnen 14 dagen weer retourneren als het niet bevalt. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
De laatste bestelling ga ik helaas retourneren, omdat de maat 42/44 erg groot uitvalt. Normaal draag ik 42.
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
We zien uw retour tegemoet. We hopen dat we u de volgende keer weer beter van dienst zijn! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Levering vind ik wat 3/5 dagen product is prima jammer dat je retour producten erg laat bericht over krijgt twee en halve week
3.00
Redelijk

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
We kunnen ons voorstellen dat u de verwerking van uw retourzending graag sneller ziet. We nemen uw feedback mee! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Super winkel met mooie kleding
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 17-07-2019
Super bedankt Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
14-07-2019
als het niet goed was had ik het teruggestuued
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor uw reactie Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Ik ben al heel lang klant bij Wenz...dat zegt wel voldoende, toch?
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 16-07-2019
Bedankt voor deze mooie score van een vaste klant :-). Tot de volgende keer Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
13-07-2019
vlotte levering,mooie schoenen lopen lekker,dik tevreden,
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 15-07-2019
Dan zijn wij ook dik tevreden Veel plezier van uw schoenen Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
de levering ging best snel en product was van mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 15-07-2019
Hartelijk dank Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
leuke nachthemden zal ze met plezier dragen mijn dank
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 15-07-2019
Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier van uw nachthemden! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Mooi shirt. Maat 46.Pas perfect. Ben er blij mee. Staat mooi op een witte of zwarte broek.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 15-07-2019
Het is fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met uw shirt. Veel plezier ervan Met vriendelijke groet, team Wenz.

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
12-07-2019
Snelle levering en de geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 15-07-2019
Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
12-07-2019
Alles prima naar wens...alleen retour zending krijg ik laat bericht van dat het is aan gekomen.
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 15-07-2019
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Het duurt 14 werkdagen voordat een retour bij ons in het systeem is verwerkt. Bedankt voor uw beoordeling Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
11-07-2019
Perfecte levering comform afspraak. Makkelijke schoenen met juiste maat en breedte. Iets te zachte/te lage achterzijde hak, wordt makkelijk platgetreden en dat maakt het comfort iets minder.
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 12-07-2019
Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
De kleding is vaak te lang
of te groot .
Ik moet vaak een korte maar hebben.
4.33
Goed

Wenz.nl antwoordt: 12-07-2019
Wij hebben ook een korte lengte maat in ons assortiment, dat kunt u instellen met onze zoektfilter. Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Mooie site overzichtelijk
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 12-07-2019
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 11-07-2019
U bedankt voor de goede beoordeling en score! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
Mooi shirt jammer dat niet de hele zending niet meer is voorradig is.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 11-07-2019
Wij begrijpen dat het inderdaad jammer is dat niet alle artikelen op voorraad meer zijn. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Wij hopen u de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Snelle levering, mooi kwaliteit, keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 11-07-2019
Erg bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
Hele fijne site en een goede levering keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 11-07-2019
Bedankt voor de complimenten :-). Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
09-07-2019
Het bestelde zou na 3 tot 5 dagen geleverd worden. Duurde echter een paar dagen langer.
3.67
Goed

Wenz.nl antwoordt: 11-07-2019
Onze excuses dat de bestelling later is geleverd dan is aangegeven. Wij wensen u alsnog veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
08-07-2019
Kleding en stoffen zijn meestal heel goed. Ik heb slecht een keer moeten terugsturen.
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 10-07-2019
Bedankt voor de 5 sterren, we vinden het fijn dat (bijna) alles zo goed bevalt! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
bestelling en producten zijn prima
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 10-07-2019
Wat fijn, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
als het niet goed was had ik het teruggestuurd
4.00
Goed

Wenz.nl antwoordt: 09-07-2019
Heel erg bedankt voor uw beoordeling Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
07-07-2019
Zeer tevreden met mijn aankoop
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 09-07-2019
Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Veel plezier van uw aankoop Met vriendeijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Prima en keurige verzending
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 09-07-2019
Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
07-07-2019
Heel prettig altijd goed de beste
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 08-07-2019
Wauw, wat een compliment! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
06-07-2019
De producten zijn van goede kwaliteit met een mooie pasvorm en zijn met vakmanschap gemaakt. 9 punten
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 08-07-2019
Super bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
05-07-2019
moest 3 weken wachten op mijn bestelling maar was verrast,was het er al binnen 10 dagen supper
4.67
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 08-07-2019
Dat is een leuke verrassing :-) Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, team Wenz

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
04-07-2019
Bij 5 Sterren niets meer toe te voegen. Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Wenz.nl antwoordt: 08-07-2019
Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, team Wenz

Wenz.nl klantbeoordeling

Wenz.nl

Online damesmode, schoenen en accessoires.

Wenz.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@wenz.nl
Wenz.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Fascinatio Boulevard 248
3065 WB Rotterdam
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wenz.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.