nl.GearFreak.eu- Logo - Beoordelingen

nl.GearFreak.euReviews

: 54Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
nl.GearFreak.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.GearFreak.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
nl.GearFreak.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.GearFreak.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor nl.GearFreak.eu

54 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

54 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jun. 2022
Beste prijs voor het product wat ik wilde hebben. Snelle verzending en ik heb het product in goede staat ontvangen. Klein verbeterpunt: misschien kan de factuur in het Engels of Nederlands ipv Deens?
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 dec. 2022
Ik heb wat besteld van 2weken en tot nu toe ik heb helemaal niks binnen gekregen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor nl.GearFreak.eu

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Fijne winkel en komt alle afspraken na.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Snel en zonder poaspas 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Ik heb wat besteld van 2weken en tot nu toe ik heb helemaal niks binnen gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van nl.GearFreak.eu
27 dec. 2022
Hallo Het spijt me dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat het product is uitverkocht en dat ons klantenserviceteam heeft geprobeerd contact met u op te nemen voor een oplossing. Vandaag proberen ze weer contact met je op te nemen.
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2022
Snelle levering en prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
 
van Rob M.
prima prijs voor het product, levering gaat wat minder snel dan we gewend zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Netjes verpakt en op tijd geleverd. Product was ook top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Beste prijs voor het product wat ik wilde hebben. Snelle verzending en ik heb het product in goede staat ontvangen. Klein verbeterpunt: misschien kan de factuur in het Engels of Nederlands ipv Deens?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Snelle levering, mooie prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Meer maten beschikbaar stellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Quick delivery.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
 
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mrt. 2022
Je betaalt en ze leveren, track and trace zou iets beter kunnen. Eerste ervaring positief
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
 
Bevestiging op bestelling duidelijk en op tijd geleverd. Thermoskan goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Prima op tijd geleverd. Blij met mijn zeer licht gewicht rugtasje.
Beoordeling melden