nl.GearFreak.eu- Logo - Beoordelingen

nl.GearFreak.euReviews

: 38Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
nl.GearFreak.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.GearFreak.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
nl.GearFreak.eu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.GearFreak.eu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor nl.GearFreak.eu

38 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

38 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor nl.GearFreak.eu

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Snelle levering, mooie prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Quick delivery.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Snelle levering van bestelde producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Meer maten beschikbaar stellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Great prices and fast shipping.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Zeer snel geleverd en alles goed verpakt👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jul. 2022
Thx that was great present for my beloved
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Beste prijs voor het product wat ik wilde hebben. Snelle verzending en ik heb het product in goede staat ontvangen. Klein verbeterpunt: misschien kan de factuur in het Engels of Nederlands ipv Deens?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Prima op tijd geleverd. Blij met mijn zeer licht gewicht rugtasje.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Netjes en zoals aangegeven was is op tijd bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Good service. Fast delivery, good quality.
Beoordeling melden