Bristol- Logo - Beoordelingen

Bristol

151 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.505 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2017
Bristol voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

11 dec. 2022
Bezorging op tijd zoals beloofd. Mooie leren bruine laarsjes.passen uitstekend bij mt 39. Zolen niet te dik. Gelijk de zwarte exemplaren ook besteld. Dus twee paar voor zeer redelijke prijs. Wel even behandelen tegen regen.

de meest kritische beoordeling

20 jan. 2023
Prima service dat je kan ruilen in de winkel, maar ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat de medewerker op een kritische toon vraagt waarom het artikel retour komt. Of als ik de reden geef er dan een verbaasde toon wordt aangeslagen.
MB
M B.
Veendam

Beoordelingen voor Bristol

Resetten
11 dec. 2022
6 jan. 2023

Snelle levering, lage prijzen.

Bij Bristol tot op heden nooit problemen gehad. Alle bestellingen verlopen altijd soepel en probleemloos. Levertijd is ook niet lang. Lage prijzen niet te vergeten en mooie artikelen, zoals vele schoenen van dit bedrijf.
5 dec. 2022

Nice

Mijn bestelling zou binnen 7-10 werkdagen binnen komen in de winkel. Het kwam na 3 werkdagen binnen. Was hier zo blij mee want de bestelling was voor een verjaardag. En anders zou het te laat komen
20 jan. 2023
Khaki gympen besteld, beige gekregen. In de winkel terug gebracht en een week later de juiste kleur in ontvangst mogen nemen. Bedankt
SK
27 dec. 2022

Mijn ervaring met Bristol is dat het prima in orde is!

Mijn ervaring met Bristol is dat het altijd netjes geleverd wordt. Fijn! Ook eventueel retourneren via een fysieke winkel werkt prima.
9 jan. 2023
Gewoon degelijk en betrouwbaar. Meer degelijkheid gewenst in het aanbod zonder populair te willen zijn
NH
Nick H.
ALPHEN AAN DEN RIJN
28 dec. 2022

Betrouwbare winkel

Betrouwbaar qua levering. Produkt zoals beschreven op de website. Prima website m.b.t. zoeken.
6 dec. 2022

Top werkschoenen

Alles. Snelle bezorging, en kwaliteit schoenen. Koop dit paar werkschoenen ik denk 25 jaar al
10 dec. 2022
Broeken kwamen op afgesproken tijdstip en waren zelfde kwaliteit als twee jaar geleden.
21 jan. 2023

Top

Mooi....geen op en/of aanmerkingen. Precies goed, duur van aflevering etc. Alles goed.
JB
Jennie B.
Hoogeveen
20 dec. 2022

Goede online verzending!

Een goede levering, met een doos in de winkel bezorgd! Kwaliteitskleding ook.
Online besteld 2 dagen later opgehaald. In Oosterhout gld Prima ser service
MD
Marian D.
Almere Poort
9 dec. 2022
Verzending is laat. De schoenen vind ik helemaal niet goed. Moet snel terug
15 jan. 2023
Snelle levering en (helaas) met retour erg vriendelijk en adviserend
21 jan. 2023

Jeans in lengte maten…

Fijn dat jullie jeans in lengte maten verkopen. Snelle levering
21 dec. 2022
Snelle levering! Prima schoenen en kleding voor goede prijs
26 jan. 2023
Altijd snelle zending en snelle retour behandeling
17 dec. 2022
Prima artikelen maar de verzendkosten zijn hoog.
10 jan. 2023

jas

De jas die ik besteld had is naar mijn zin.
20 dec. 2022
Altijd snelle levering en goede producten