Beoordelingen voor vanbommelschoenen.be



Uitstekend

4.75/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 38 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 118 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
23-05-2018
verkeerde paar schoenen geleverd maar na bericht onmiddellijk het juiste paar opgestuurd. prima service, zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
12-05-2018
De eerste maal dat ik bestel via deze website, alles is vlot en snel verlopen, goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
09-05-2018
Ik was fijn verrast over de ganse lijn.

Ik doe het zeker nog.

Met vriendelijke groeten,
Peter Vanlierde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
28-04-2018
Naar tevredenheid geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
23-04-2018
Er valt weinig aan toe te voegen de bestelling is goed afgehandeld en het product is prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
20-04-2018
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
16-04-2018
Everything quite OK. Information about delivery process accurate, quick delivery.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
12-04-2018
niets anders dan lof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
12-04-2018
Niets op aan te merken, heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
07-04-2018
retour kost me 16,50 euro, fan van VB doch service?, Had 9/9.5 besteld en ontvang 9.5/10?
3.67
Goed

vanbommelschoenen.be antwoordt: 13-04-2018
Beste meneer Bonjé, bedankt voor uw beoordeling. Na controle van uw order zien wij dat u maat 43.5 (9.5) en 44 (10) heeft besteld. Ook onze Belgische klanten kunnen kosteloos retourneren. Hiervoor dient u een email te sturen naar onze webshop zoals aangegeven op het retourformulier. Mocht u nog vragen hebben vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team van Bommel Schoenen.

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
05-04-2018
Auch das 7. Paar passte wieder auf Anhieb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
05-04-2018
Snelle service - onberispelijke terugbetaling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
26-03-2018
alles picobello in orde
(ik wist wat ik bestelde)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
14-02-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
11-02-2018
Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2018
Besteldatum
14-01-2018
29-01-2018
Veel uitleg bij schoenen; pakje snel gekregen, en gemakkelijk terug kunnen sturen. geld retour snel gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2018
Besteldatum
14-01-2018
21-01-2018
bestelling ging vlot levering was iets minder betrokken artikel was niet in voorraad heb dan wel mail gekregen om een grote maat van de riem te krijgen
deze kon dan perfect verkleind worden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
18-01-2018
Zeer tevreden over product en webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
15-01-2018
Alles uitstekend. Ik vraag me af wat de gevolgen voor verkeer en milieu zijn : vandaag bestellen, morgen bestelling aan huis...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2017
Besteldatum
18-12-2017
25-12-2017
Alles was prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2017
Besteldatum
11-12-2017
20-12-2017
Heb de twee laatste leveringen steeds een probleem gehad met de levering van PostNL in België. Gaande van een levering in een verkeerde straat en ondertekend met mijn naam terwijl ik niets ontvangen had tot bevestiging van levering, gehandtekend voor ontvangst en toch had ik niets ontvangen Vandaag de lage score op levering. Mvg Kristiaan
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
28-11-2017
06-12-2017
Rechterschoen is smaller dan linkerschoen. Ik heb hetzelfde model in leder en deze passen perfect zowel links als rechts.
Schoenen worden geretourneerd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
27-11-2017
04-12-2017
Alles perfect verlopen. Reageren via email binnen 24 uur. Terugsturen erg makkelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2017
Besteldatum
26-11-2017
03-12-2017
Alles correct in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2017
Besteldatum
24-11-2017
01-12-2017
PERFECTE SERVICE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2017
Besteldatum
24-11-2017
01-12-2017
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
23-11-2017
30-11-2017
Vlotte levering en topprodukt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-11-2017
Besteldatum
10-11-2017
17-11-2017
Super snelle levering van alweer prachtige schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2017
Besteldatum
07-11-2017
15-11-2017
Alles perfect in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2017
Besteldatum
28-10-2017
04-11-2017
Ik ken Van Bommel schoenen. Ik wist mijn maat en bestel deze dan ook. Blijk ik een veel bredere uitvoering ontvangen te hebben (niet de standaard breedte maar de extra brede uitvoering). Helaas heb ik dit te laat gezien. Ik had nochtans de normale uitvoering aangeklikt. De schoenen zitten nu net te breed, net te los. Ik had dit onmiddellijk moeten opmerken en de schoenen terugzenden.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
04-07-2017
Besteldatum
02-08-2016
04-07-2017
Goede aanbieding, bestellen eenvoudig en levering was snel, wat wil een mens nog meer?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2017
Besteldatum
23-06-2017
27-06-2017
Ben zeer tevreden over de kwaliteit van Vanbommelschoenen, alsook de levering ervan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2017
Besteldatum
23-06-2017
24-06-2017
de websit van Vanbommel werkt trager dan andere websites, en links van de ene stap naar de andere kloppen niet altijd. Concreet had ik moeite om de riem die ik zocht, te bestellen (er was geen link). Na contact met helpdesk ging alles snel en prima Nog een punt voor levering: je kan datum of uur niet bepalen, en ook geen afleverpunt in de buurt. Service en Producten zijn wel top
4.33
Goed

vanbommelschoenen.be antwoordt: 28-06-2017
Beste Ivo, Bedankt voor uw feedback. Wij zullen uw verbeteringen zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Michelle

Datum van publicatie
23-06-2017
Besteldatum
23-06-2017
23-06-2017
Correcte en snelle levering van kwaliteitsproducten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2017
Besteldatum
23-06-2017
23-06-2017
Makkelijk, correct en zorgeloos winkelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2017
Besteldatum
06-06-2017
06-06-2017
Heel goede service en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2017
Besteldatum
06-06-2017
06-06-2017
OTIF
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2017
Besteldatum
06-06-2017
06-06-2017
Schitterend product
5.00
Uitstekend

vanbommelschoenen.be

Contact
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Tel: 0768200359
webshop@vanbommelschoenen.nl
vanbommelschoenen.be
Winkel-exploitant
Schoenhandel Van Bommel Breda B.V.
Veemarktstraat 21
4811 ZB Breda
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 20050850
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michelle van Suijlekom
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vanbommelschoenen.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.