terrashaardshop.beReviews

: 151Goed

4,27

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
terrashaardshop.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij terrashaardshop.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
terrashaardshop.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij terrashaardshop.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor terrashaardshop.be

139 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

151 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


26 dec. 2021
Prachtige tuinhaard. Heel praktisch in gebruik. Als barbecue ook heel goed. Veilig met het vonkenscherm voor mens en dier. De roestkleurige vinden wij heel mooi. Gewoon, leuk om zo'n haard in de tuin te hebben. Wat er eventueel nog kan verbeterd worden? Misschien, als dat kan, een aslade inbouwen? Nu moet je die leeg maken met een schepje maar dat is op zich niet echt een probleem. Wij kunnen die haard zeker aanbevelen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 dec. 2021
Alle begrip voor de situatie betreffende de drukte en de sluiting in Nederland. Maar er zijn nog andere transportbedrijven buiten dhl. Ben benieuwd wanneer ik mijn pakket ga ontvangen, het is zelfs nog niet verwerkt bij dhl.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor terrashaardshop.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022 
correcte levering en duidelijke communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Prima product, perfecte service
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
3 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Nvt
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
23 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
Ondanks het bestellen van de juiste hoes voor ons type terraskachel ontvingen we een te korte hoes van een ander materiaal die ook niet voorzien was van een koord zoals de vorige. Minder voor meer geld....
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
26 sep. 2022
Beste Guido, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat u een verkeerde product heeft ontvangen. U kunt het beste contact opnemen door te mailen naar : info@terrashaardshop.be Zij zullen u verder helpen om het probleem met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Terrashaardshop
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
29 sep. 2022
Beste Joachim van Steelant, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat u onze service slecht vindt. Echter zien wij dat er een probleem is vanuit DHL met uw zending. De klantenservice probeert dan ook netjes voor u op te lossen om het alsnog te kunnen laten bezorgen bij u. Met vriendelijke groet, Team terrashaardshop.
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Alles is prima gegaan, ook vriendelijke en snelle klantenservice. Bij de pakketdienst was er meer verwarring... pakket geleverd bij buur zonder notificatie. Waarom 3 sterren,, het frame en de plancha passen niet goed. Dit zou niet mogen als je het als set verkoopt. Terug sturen mag, maar is op je eigen kosten.
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
15 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
op tijd geleverd, mooi materiaal goed verpakt het is fijn te werken met een firma die klanten service hoog in het vaandel houd doe zo voort!
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
8 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Ronduit super, bakt zeer goed, alleen zou de opening een iets kleinere diameter mogen hebben
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
24 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
van Jos S.
Goed, maar is toch iets lichter materiaal dan dat ik dacht te zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
6 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
snelle levering, goed materiaal
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
24 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Goede ontvangst en snel
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
1 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
2 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
15 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
10 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
8 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021
Prachtige tuinhaard. Heel praktisch in gebruik. Als barbecue ook heel goed. Veilig met het vonkenscherm voor mens en dier. De roestkleurige vinden wij heel mooi. Gewoon, leuk om zo'n haard in de tuin te hebben. Wat er eventueel nog kan verbeterd worden? Misschien, als dat kan, een aslade inbouwen? Nu moet je die leeg maken met een schepje maar dat is op zich niet echt een probleem. Wij kunnen die haard zeker aanbevelen.
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
31 dec. 2021
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u van de tuinhaard geniet! Mogen wij uw foto voor op onze social media gebruiken?
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2021
Er was een probleem met de levering door DHL. Ik heb telefonisch contact opgenomen met jullie en het probleem kunnen uitleggen. Op jullie vraag heb ik jullie een mail gestuurd en ook direct een antwoord ontvangen. Ondertussen heeft DHL het probleem rechtgezet. Wat mij bijzonder beviel is dat ik belde en na enkele seconden iemand aan de lijn kreeg die luisterde. TOP.
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
24 dec. 2021
Dat is super om te horen. Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021 
van Tim D.
De levering liet op zich wachten, maar dit was buiten de wil van de shop om. Toch namen ze de moeite om DHL te contacteren en ik kreeg snel antwoord. De terrashaard zelf ziet er prima uit en was vlot gemonteerd. De deur sluit, maar daar zit wat speling op. Een sluitring ontbrak, maar dat heeft iedereen in de werkkoffer wel zitten.
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
8 dec. 2021
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
de terrashaard voldoet aan de verwachtingen, maar de blaasbalg is maar een een kleintje---goede en snelle levering - verder is de stooktest goed verlopen en zal ons veel avonden moeten opvrolijken met een haardvuur grtjs
Beoordeling melden
Antwoord van terrashaardshop.be
1 jul. 2022
Hartelijk dank voor uw review!