Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd.
Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.
Reviews voor mukistore.com
mooie kleding maar slechte kwaliteit, na paar keer dragen zie je hoe goedkoop die stof is
Beste Nada,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te horen dat de kwaliteit van het item niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend is.
We besteden veel aandacht aan onze collectie en ontvangen dagelijks veel positieve feedback op onze kwaliteit, maar nemen jouw ervaring zeker serieus om dit verder te blijven verbeteren.
We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om dit samen met je te bekijken en tot een passende oplossing te komen.
Team Mukistore 💗
Antwoord van Mukistore.com
Dank voor je 5-sterren review! 🌟 Hopelijk zie je binnenkort nog iets leuks tussen onze poncho’s, jassen of jurkjes.
Behoorlijk op tijd geleverd.
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je fijne review en 4 sterren! 🌸 Fijn dat je bestelling op tijd geleverd is. Bij Mukistore doen we ons best om betaalbare abaya’s, jurkjes en tweedelige setjes altijd met snelle verzending bij onze klanten te bezorgen. Hopelijk kunnen we je de volgende keer een échte 5-sterren ervaring geven. 🫶
Goeie kwaliteit en stijl !!
Heb een burkini besteld bij muki en is zo mooi en een goeie stof.
Heb mijn vaste kledingszaak gevonden se.
Thanks muki !!
Antwoord van Mukistore.com
Wat een prachtig compliment – dankjewel! 🩷 We zijn superblij dat je zo tevreden bent met de stijl en kwaliteit van je burkini. Dat je ons je vaste kledingszaak noemt, maakt ons echt trots! We blijven klaarstaan met comfy, stijlvolle en betaalbare items die bij je passen. Tot snel bij Mukistore! ✨
Zowel verzendkosten als retourkosten voor eigen rekening
Antwoord van Mukistore.com
We waarderen je 5 sterren enorm! 💛 Ons doel is om jou blij te maken met onze jurkjes, setjes, truien en abaya’s.
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor de 5 sterren! 🥰 Zo fijn om te zien. Bij ons vind je kleding voor elke mood — van comfy setjes tot warme jassen.
Ik had drie jurken besteld, deze kwamen heel snel geleverd. Erg tevreden met de jurken! Mooie kwaliteit
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je mooie review! 💕 Wat fijn dat de jurken snel zijn geleverd en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. We hopen dat we je bij een volgende bestelling nóg blijer kunnen maken – op naar die 5 sterren 😉 Tot snel weer bij Mukistore! ✨
Antwoord van Mukistore.com
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ✨ Met onze jurkjes, setjes en poncho’s hopen we je altijd weer te verrassen.
Antwoord van Mukistore.com
Superlief dat je ons 5 sterren geeft! 💕 We waarderen het enorm. Bij Muki vind je van alles om blij van te worden.
Twee burkinis besteld, snelle levering, lekkere stof! Super!
Antwoord van Mukistore.com
✨ Bedankt voor je fantastische 5-sterren review! Zo leuk om te horen dat je tevreden bent met beide burkini’s. 🫶 Bij Mukistore staan betaalbare burkini’s, snelle verzending en comfortabele stoffen centraal. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en kijken ernaar uit je weer terug te zien voor onze nieuwste collectie abaya’s, jurkjes en tweedelige setjes. 💕
huispak...2 keer gedragen, rits kapot.
sorry geen foto, pak ligt al in de kliko!!!
Te lang geduurd dan aangegeven op hun website, verder ook geen contact geweest.
Loveee mijn burkini. Het is echt goede en dikke stof.
Antwoord van Mukistore.com
Wauw, super bedankt voor je 5 sterren en lieve woorden! ✨ Zo fijn dat je zo blij bent met je burkini en de stevige stof. Bij Mukistore zorgen we ervoor dat al onze burkini’s, abaya’s, jurkjes en tweedelige setjes betaalbaar blijven én snel geleverd worden. Bedankt voor je vertrouwen!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor de heerlijke 5 sterren! 🫶 We hopen dat je nog vaak iets moois vindt tussen onze jurkjes, setjes, poncho’s en abaya’s.
Dankjewel voor je 5 sterren! 💛 Zo leuk om te horen dat je het helemaal loveit! We hopen je snel weer blij te maken met iets moois uit onze collectie — van jurkjes en setjes tot truien, jassen, poncho’s en abaya’s. ✨🫶
Mooie kleding voor een relatief lage prijs..service is ook fijn!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je lieve woorden en mooie beoordeling! 🥰
We zijn blij dat je onze mooie en betaalbare kleding waardeert en dat je tevreden bent over onze service. Dat motiveert ons om iedere dag voor happy customers te zorgen! 💌
Antwoord van Mukistore.com
Heel erg bedankt voor de 5 sterren! 💛 We vinden het geweldig om klanten blij te maken met jurkjes, setjes, truien en nog veel meer.