Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd.
Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.
Reviews voor mukistore.com
Goede service
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je 5 sterren! 💛 Wat fijn om te horen dat onze service zo goed bevallen is. We doen ons best om elke klant blij te maken, en hopelijk vind je binnenkort weer iets moois tussen onze jurkjes, setjes, truien, jassen, poncho’s of abaya’s. 🫶✨
Echt goeie kwaliteit kleren en ik wil graag nog meer van 3XL graag
Antwoord van Mukistore.com
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit! 💛 Dankjewel voor je 5-sterren review. We krijgen steeds vaker de vraag naar grotere maten zoals 3XL en gaan zeker ons best doen om daar binnenkort ook meer van aan te bieden. Hou vooral onze nieuwe drops in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn! 🛍️✨
Liefs,
Team Mukistore
Via instagram zeer bereikbaar, vanaf dat ik iets bevraag handelen ze erop! Echt top!
Antwoord van Mukistore.com
Wat fijn om te horen – dankjewel voor je enthousiaste review! 💬 We doen ons best om snel en persoonlijk te reageren, ook via Instagram. Fijn dat je dat zo hebt ervaren! We hopen je snel weer blij te maken met een van onze comfy setjes, jurkjes of andere betaalbare dameskleding 💖
Antwoord van Mukistore.com
Wauw, 5 sterren! ✨ Dankjewel! We werken er elke dag aan om klanten blij te maken met onze kleding — van poncho’s tot jassen en jurkjes.
Antwoord van Mukistore.com
Dank je voor je 5 sterren! Dat waarderen we echt. 🥰 We hopen je snel weer blij te maken met een van onze jurkjes of setjes.
Antwoord van Mukistore.com
Wat een mooie 5 sterren — dankjewel! 💕 Bij ons vind je alles: van comfy setjes tot jassen, truien, poncho’s en abaya’s.
Goede bezorging! En de producten zien er op foto hetzelfde uit als in het echt , ben tot op hede tevreden
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je fijne review! 💖 We zijn blij dat je tevreden bent over de levering én dat de producten in het echt overeenkomen met de foto's. We doen ons best om alles zo realistisch mogelijk vast te leggen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Fijn om te horen dat dat wordt gewaardeerd! ✨ Tot snel weer bij Mukistore!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor de 5-sterren review! ✨ We doen het allemaal om klanten blij te maken. Hopelijk zie je nog mooie jurkjes of setjes bij ons.
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je mooie beoordeling! 🌸 We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij Mukistore. Bij ons shop je betaalbare abaya’s, jurkjes en tweedelige setjes, altijd met snelle verzending. Hopelijk mogen we je de volgende keer een echte 5-sterren ervaring bezorgen. 🫶
Ze hebben mij goed geholpen en ben ook heel blij met het product dat binnen is gekomen
Antwoord van Mukistore.com
Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen én blij bent met je bestelling! 💖 We doen ons best om elke klant met zorg te ondersteunen én stijlvolle, comfy items snel te leveren. Graag tot snel weer bij Mukistore voor nog meer betaalbare dameskleding! ✨
Kapot binnengekomen
One size is gewoon een maatje xs jammer dat er geen variatie is
Antwoord van Mukistore.com
Zo lief dat je ons 5 sterren geeft! 🫶 Ons doel blijft om jou blij te maken met onze jurkjes, setjes, truien, jassen, poncho’s en abaya’s.
Super snelle levering, en de kwaliteit van de burkini is top!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je mooie review! 💖 Wat fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van de burkini én onze snelle levering. We doen er alles aan om jouw modest fashion favorieten snel en zorgeloos bij je thuis te krijgen. Graag tot een volgende bestelling bij Mukistore! 🌸