Mukistore.com- Logo - Reviews

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden568 reviews in totaal

Mukistore.com- Logo - Reviews

Mukistore.com

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden568 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.

Reviews voor mukistore.com

Antwoord van Mukistore.com
Wat een fijne beoordeling – dank je wel! 💕 We staan altijd voor je klaar met betaalbare dameskleding en snelle verzending.
Antwoord van Mukistore.com
Dank voor je sterren! ⭐ We hopen dat je bestelling – of het nu een abaya of burkini was – helemaal naar wens is.
Snelle levering dat is altijd fijn
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je fijne reactie! 💫 We doen ons best om je favoriete jurkjes en comfy setjes zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Fijn dat je dat waardeert – graag tot een volgende bestelling bij Mukistore! 🛍️
Snelle levering en goede kwaliteit
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je fijne review! 💕 We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit. Bijna al onze kleding wordt met zorg geproduceerd in Italië – zodat jij kunt genieten van stijlvolle, comfortabele en betaalbare items. Tot snel weer bij Mukistore!
Snelle levering en zoals op de foto
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je review! 💖 Fijn dat je blij bent met de snelle levering en dat het item precies is zoals op de foto. We doen ons best om alles zo eerlijk mogelijk vast te leggen. Tot snel weer bij Mukistore! ✨
Ik kwam jullie tegen op facebook er stond bij vandaag besteld morgen in huis of geleverd ofzoiets ik ben al bijna 2 weken aan het wachten op mijn pakket en vertrek bijna op vakantie ik weet niet wat ik moet doen ik krijg er zoveel stress van
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je bericht, Priscilla. We begrijpen dat de vertraging stress veroorzaakt, vooral vlak voor je vakantie. We willen graag benadrukken dat het hier ging om een pre-order, waardoor de levertijd iets langer kan zijn dan normaal. We hebben je inmiddels gemaild over bestelling #2411 om samen te kijken naar een passende oplossing. 💬
alles is goed top service ga door
Antwoord van Mukistore.com
Wat een lieve review – dankjewel! 💖 We doen het met liefde en blijven doorgaan met het aanbieden van comfy setjes, jurkjes en betaalbare dameskleding waar jij blij van wordt. Tot snel weer bij Mukistore! ✨
Antwoord van Mukistore.com
Dank voor je sterren! 💫 Altijd welkom bij Mukistore voor stijlvolle en betaalbare dameskleding met snelle levering.
Antwoord van Mukistore.com
Heel erg bedankt voor je sterren! 🌸 We hopen dat je geniet van je nieuwe outfit. Tot snel voor nog meer modest fashion.
Snel geleverd
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je review! 💫 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We staan altijd voor je klaar met comfy setjes, jurkjes en betaalbare dameskleding – snel én stijlvol! 🛍️

Viral burkini

Precies zoals op de foto.
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je fijne review! 💦 Zo leuk om te horen dat de viral burkini precies is zoals op de foto. We doen ons best om alles zo realistisch mogelijk in beeld te brengen — enjoy & tot snel weer bij Mukistore! ✨
Antwoord van Mukistore.com
Hoi Valerie, bedankt voor je review. Jammer dat je 1 ster hebt gegeven. We hebben je zojuist gemaild om dit samen op te lossen. Bij Mukistore streven we naar tevreden klanten met betaalbare abaya’s, jurkjes en tweedelige setjes en snelle verzending. We pakken dit direct op en hopen het snel naar wens op te lossen. 🫶
Antwoord van Mukistore.com
Je beoordeling zonder tekst zegt al genoeg ✨ Dankjewel! Onze abaya’s en burkini’s wachten op je volgende bezoek 😉
Antwoord van Mukistore.com
Dank je wel voor je support 💕 Of je nu iets zocht voor vakantie of een speciale gelegenheid, we hopen dat je bestelling precies was wat je zocht.
Antwoord van Mukistore.com
Bedankt voor de sterrenbeoordeling 🌟 We hopen dat je bestelling snel en mooi is aangekomen – veel plezier ermee!
Antwoord van Mukistore.com
Heel blij met jouw sterren! 💫 We blijven werken aan snelle levering en een stijlvolle modest fashion collectie waar jij blij van wordt.
Antwoord van Mukistore.com
Dank voor je sterren! 💖 Fijn dat je onze service waardeert. Op zoek naar nog meer mooie modest outfits? We zien je graag snel terug!
Antwoord van Mukistore.com
Dank voor de sterren! ⭐ We hopen dat je net zo geniet van je nieuwe modest fashion als wij van jouw support. 💖
Antwoord van Mukistore.com
Heel erg bedankt voor je beoordeling 🌟 Of je nu een burkini of abaya hebt besteld – we hopen dat je er blij mee bent!
Antwoord van Mukistore.com
Super bedankt voor je mooie sterren! ✨ Je support helpt ons elke dag om verder te bouwen aan betaalbare damesmode.