Mukistore.com- Logo - Reviews

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden568 reviews in totaal

Mukistore.com- Logo - Reviews

Mukistore.com

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden568 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.

Reviews voor mukistore.com

Antwoord van Mukistore.com
Bedankt voor je review! 💫 We streven naar snelle levering en stijlvolle modest fashion – fijn dat je ons waardeert!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor het geven van sterren 🌸 We hopen je snel weer terug te zien voor meer abaya’s, burkini’s en sets!
Ik heb de hooftdoek niet bij gekregen ik wil het zo snel mogelijk als ga ik naar jullie sturen
Antwoord van Mukistore.com
Beste Aida, Het spijt ons zeer om te horen dat je de hoofddoek niet hebt ontvangen – onze oprechte excuses voor het ongemak. We nemen dit uiteraard serieus en gaan het direct voor je oplossen. We hebben inmiddels al contact met je opgenomen via WhatsApp om dit zo snel mogelijk in orde te maken. Je kunt van ons een snelle en passende oplossing verwachten. Bedankt voor je geduld en nogmaals onze excuses! Met vriendelijke groet, Muki Store
Antwoord van Mukistore.com
Zonder woorden, maar wél met 5 sterren – dankjewel! 🖤 Geniet van je aankoop en tot de volgende bestelling!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling! ⭐⭐⭐ We horen graag wat we kunnen verbeteren om jouw ervaring de volgende keer nog beter te maken. Je feedback is altijd welkom – zo blijven we groeien bij Mukistore! 💬✨
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor de sterren 💕 Wij zorgen dat je volgende bestelling met abaya of burkini weer vliegensvlug onderweg is!
Antwoord van Mukistore.com
Wat leuk om jouw sterren te zien 🌟 Dank voor je vertrouwen in onze betaalbare dameskleding. Tot snel bij Mukistore!
Retourbeleid zeer slecht!
Antwoord van Mukistore.com
Hi Amina , Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je ons retourbeleid als “zeer slecht” hebt ervaren. We horen graag wat je precies zo slecht vond aan ons retourbeleid, zodat we onze service kunnen verbeteren. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om dit persoonlijk met je op te lossen. 💌 Met vriendelijke groet, Team Mukistore
Antwoord van Mukistore.com
Super bedankt voor je sterren! 💫 We hopen dat je blij bent met je outfit – of het nu voor het strand, Eid of dagelijks gebruik was!
Heel late levering + burkini past niet , wil het opsturen moet het zelf betalen retour.
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je feedback, en wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We begrijpen dat het vervelend is als de burkini niet past én de levering later aanvoelt dan verwacht. Retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening, maar we willen dit graag netjes met je oplossen. We nemen persoonlijk contact met je op om je hierbij te helpen 💬
Antwoord van Mukistore.com
Hoi Malika, bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je ons 1 ster hebt gegeven en hebben je inmiddels persoonlijk gemaild om dit samen op te lossen. 💌 Bij Mukistore doen we er alles aan om klanten tevreden te maken met betaalbare abaya’s, jurkjes en tweedelige setjes, altijd met snelle verzending. We hopen dit snel voor je recht te zetten. 🫶
Jammer genoeg heel slechte kwaliteit van stoffen. Losse naden en stofjes die na een half uur doorscheuren.
Antwoord van Mukistore.com
Hi Jara, we vinden het jammer om dit te lezen. Bij je eerste bestelling hebben we je direct geholpen na je melding, inclusief een gratis retourlabel. We zagen dat je daarna opnieuw hebt besteld, wat we natuurlijk waarderen. We hebben inmiddels weer contact met je opgenomen om samen naar een passende oplossing te kijken. 💌
Antwoord van Mukistore.com
Dank je wel voor je support 🌸 We vinden het geweldig dat je hebt gekozen voor Mukistore – jouw plek voor stijlvolle modest fashion.
Antwoord van Mukistore.com
Dank voor je sterren! 💫 Onze collectie abaya’s, burkini’s en sets staat altijd voor je klaar. Graag tot een volgende keer!
Antwoord van Mukistore.com
Jouw sterren maken ons blij! ⭐ Dankjewel voor je vertrouwen in onze service en snelle levering. Tot snel voor meer modest outfits!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor de 5 sterren! 🖤 We hopen dat je jouw nieuwe modest look met plezier draagt.
Antwoord van Mukistore.com
Fijn dat je tevreden bent ⭐ We leveren jouw favoriete dameskleding graag weer de volgende dag bij je thuis!
Antwoord van Mukistore.com
Jouw sterren maken ons blij 💫 Dankjewel voor je vertrouwen in onze modest fashion collectie.
Antwoord van Mukistore.com
Bedankt voor je beoordeling 🌸 We hopen dat je blij bent met je keuze uit onze betaalbare damesmode!
Antwoord van Mukistore.com
Dank je wel voor de sterren! ✨ Of je nu koos voor een burkini of maxi abaya – we hopen dat je ervan geniet.