Mukistore.com- Logo - Reviews

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden568 reviews in totaal

Mukistore.com- Logo - Reviews

Mukistore.com

538 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden568 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.

Reviews voor mukistore.com

Antwoord van Mukistore.com
Graag gedaan! 💖 We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien bij Mukistore voor meer leuke comfy setjes, jurkjes en betaalbare dameskleding. ✨
Antwoord van Mukistore.com
Dank voor het beoordelen! ⭐ Je support betekent veel voor ons. Tot gauw bij Mukistore voor je volgende modest fashion aankoop.
Antwoord van Mukistore.com
Wat jammer om te zien dat je niet tevreden bent 😔 We zouden graag begrijpen wat er misging, zodat we het kunnen oplossen of verbeteren. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@mukistore.com met je ordernummer — we staan klaar om je verder te helpen 💌 Liefs, Team Mukistore
Hé, hoe lang moet ik op mijn pakketje wachten? Ik ga binnenkort op vakantie en heb het snel nodig. Vreemd genoeg komen pakketjes uit China sneller aan dan die uit Nederland?😡😡
Antwoord van Mukistore.com
Wat jammer om te horen dat je nog op je bestelling wacht, Laila. We begrijpen dat dit extra vervelend is vlak voor je vakantie. We hebben je inmiddels gemaild over bestelling #2708 om dit snel met je op te lossen. 💬
Die Ware kam befleckt an mein Burkini
Antwoord van Mukistore.com
Es tut uns leid zu hören, dass dein Burkini befleckt angekommen ist, Ceren. Das sollte natürlich nicht passieren. Wir haben dich inzwischen per E-Mail bezüglich deiner Bestellung #3352 kontaktiert, um gemeinsam eine passende Lösung zu finden und dir eine Entschädigung anzubieten. 💬
Antwoord van Mukistore.com
Wat leuk dat je ons 5 sterren geeft – dankjewel! ✨ We doen er alles aan om jou betaalbare, stijlvolle en kwalitatieve damesmode te bieden. Onze meest gewilde items vliegen er vaak uit, dus schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele restock of nieuwe collectie via Instagram!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Betül. We vinden het jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent. We hebben je inmiddels gemaild over bestelling #3465 om te kijken hoe we je alsnog een betere ervaring kunnen bieden. 💬
Antwoord van Mukistore.com
We waarderen je positieve beoordeling enorm! 💖 Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde items van hoge kwaliteit, geproduceerd in fabrieken waar we echt achter staan. Dankzij onze trouwe klanten gaan de meest geliefde items – zoals abayas en comfy sets – razendsnel. Houd onze stories en nieuwsbrief goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je 5 sterren! 🌟 Bij Muki Store streven we er al 10 jaar naar om betaalbare dameskleding te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Onze exclusieve sets en abayas zijn vaak snel uitverkocht, dus vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en onze Instagram Stories te volgen voor restocks!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Dounia. We vinden het jammer dat je niet helemaal tevreden bent. We hebben je inmiddels gemaild over bestelling #3870 om persoonlijk contact met je op te nemen en je een passende tegemoetkoming aan te bieden. 💬
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Fouzia. We vinden het jammer om te zien dat je ervaring niet naar wens was. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om persoonlijk contact met je op te nemen en samen naar een passende oplossing te kijken. 💬

Heel slecht en onpto

Heel slecht en onprofessioneel
Antwoord van Mukistore.com
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring, Saar. We nemen je feedback serieus en hebben je inmiddels gemaild over bestelling #4325 om dit netjes met je op te lossen. 💬
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Viktoriia. We zien dat je pakket volgens onze gegevens de volgende dag is geleverd. We nemen graag contact met je op om te horen wat we kunnen verbeteren en je te helpen waar nodig. 💬
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Ayse. We vinden het jammer om te zien dat je niet tevreden bent over je ervaring. We hebben je inmiddels gemaild over bestelling #6113 om dit persoonlijk met je op te lossen. 💬
veelste laat de levering
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je review, Lina. We begrijpen dat je de levering als te laat hebt ervaren, ook al is het pakket binnen onze beloofde levertijd van 1–2 werkdagen (exclusief weekend) bezorgd. We nemen je feedback serieus en hebben je per e-mail benaderd om te kijken hoe we je alsnog kunnen helpen. 💬
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Mina. We vinden het jammer om te zien dat je niet tevreden bent. We hebben je inmiddels gemaild over bestelling #2574 om dit persoonlijk met je op te lossen. 💬
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Aida. We zien dat je bestelling #1504 is geretourneerd en dat de terugbetaling is verwerkt. We hebben je ook persoonlijk een oplossing aangeboden in je inbox. Mocht je nog vragen hebben, horen we dat graag. We hopen je in de toekomst alsnog beter van dienst te kunnen zijn. 💬
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je beoordeling, Damia. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent met je ervaring. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om persoonlijk contact met je op te nemen en samen naar een passende oplossing te zoeken. 💬