Mukistore.com- Logo - Reviews

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Mukistore.com- Logo - Reviews

Mukistore.com

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.

Reviews voor mukistore.com

Antwoord van Mukistore.com
Beste Ovilia, Bedankt voor je review. We zien dat je ons een review hebt gegeven zonder toelichting. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. Mocht je ons willen laten weten wat er niet naar wens is geweest, dan kun je altijd reageren op onze e-mail. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗

Truien

Ik had twee dezelfde truien gehaald en eentje is korter dan de ander
Antwoord van Mukistore.com
Beste Cheyenne, Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer twee items niet exact hetzelfde lijken. Omdat je twee verschillende kleuren hebt besteld, kan er soms een klein verschil ontstaan tussen items uit verschillende productiebatches. Dit hoort uiteraard minimaal te zijn. We hebben inmiddels ook contact met je opgenomen via e-mail om met je mee te kijken en samen tot een passende oplossing te komen. Team Mukistore 🤍
Zowel kwaliteit als de abaya dat is opgestuurd was beschadigd
Antwoord van Mukistore.com
Beste Malika, Wat vervelend om te horen dat de abaya beschadigd bij je is aangekomen, onze oprechte excuses hiervoor. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We vinden het belangrijk dat je een goed product ontvangt en lossen dit graag netjes voor je op. We hebben je inmiddels ook een e-mail gestuurd zodat we dit samen kunnen bekijken en snel tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Mukistore
Antwoord van Mukistore.com
Beste Sandy, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te zien dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij helpen u graag verder en kijken samen naar een passende oplossing. We hebben u inmiddels ook een e-mail gestuurd om dit persoonlijk met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Mukistore
Goed opletten of de binnenkant van de zakken heel zijn linker broekzak kapot aangekomen gelukkig niet te zien vanaf buitenkant maar wel jammer
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je review! 💛 Wat jammer om te horen dat de binnenkant van de broekzak beschadigd is aangekomen — dat is natuurlijk niet de bedoeling. We staan klaar om dit netjes voor je op te lossen. Zou je ons een berichtje willen sturen op info@mukistore.com met je ordernummer en een foto van het probleem? Dan zorgen we voor een passende oplossing. 🫶✨
Antwoord van Mukistore.com
Beste Maaike, Bedankt voor je review. We zien dat er geen toelichting is toegevoegd, waardoor het voor ons lastig is om te begrijpen wat er mis is gegaan. We staan altijd open voor feedback en willen je ervaring graag verbeteren. We hebben inmiddels contact met je opgenomen via e-mail om dit verder met je op te pakken en horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Goede kwaliteit
Antwoord van Mukistore.com
Beste Esra, Bedankt voor je review. We zien dat je ons een review hebt gegeven zonder toelichting. We zouden je graag willen vragen wat we kunnen doen om jouw ervaring met Mukistore te verbeteren naar 5 sterren. We hebben je ook een mailtje gestuurd naar aanleiding van je review. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Heb het pakketje nooit binnen gekregen!
Antwoord van Mukistore.com
Beste Imaan, Wat vervelend om te horen dat je jouw pakket niet hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Volgens de tracking van de vervoerder is het pakket als afgeleverd gemarkeerd. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn wanneer je het zelf niet hebt ontvangen. In veel gevallen blijkt het pakket bij buren of op een veilige plek te zijn achtergelaten, dus we adviseren om dit eerst even te controleren. We nemen dit uiteraard serieus en gaan dit graag samen met je uitzoeken. We hebben je inmiddels ook een e-mail gestuurd zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Mukistore
Veeeel te laat bezorgd! Ik had een maand geleden een bestelling geplaatst en hij is nu pas bezorgd! Belachelijk en absurd. Normale telefoonnummer hebben zij ook niet, waardoor ik moest mailen. Kreeg daar ook een kortaf en te late reactie. Stelletje amateurs!
Antwoord van Mukistore.com
Beste Chaima, Bedankt voor je review. Het spijt ons om te horen dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht en dat de communicatie niet naar wens is verlopen. We begrijpen goed dat dit voor frustratie kan zorgen. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden. We doen er dagelijks alles aan om bestellingen zo snel en duidelijk mogelijk te verwerken, en nemen je feedback serieus om onze service verder te verbeteren. Inmiddels hebben wij contact met je opgenomen via e-mail om dit samen met je op te pakken. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 😊
Article en rupture de stock donc m’ont livrer un article que je ne voulais pas à la place.
Antwoord van Mukistore.com
Beste Chloe, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen goed dat dit voor teleurstelling zorgt. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We doen ons best om alle bestellingen correct en zorgvuldig te verwerken en nemen je feedback serieus om onze service verder te verbeteren. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via e-mail? Dan kijken we direct met je mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗