Laminaat en Parket Den HaagReviews

: 332Uitstekend

4,93

Beoordelingen voor Laminaat en Parket Den Haag

30 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

332 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Laminaat en Parket Den Haag

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
vriendelijk behulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 sep. 2022
deskundig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
super goed advies, meedenkend, vriendelijk én charmante hulp van Karin,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
dank jullie wel voor de goede services
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
goede service de beste
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Fantastisch advies en service. Oplossingsgericht en behulpzaam. Fijn ook dat teveel aangeschafte items kunnen worden geretourneerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
fijne hulp en super advies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Wij zijn op een heel goede manier geholpen/geadviseerd. Ook toen ik terugkwam met een paar pakken die ik over had, buiten de tijd, werden deze netjes terug genomen en kreeg ik zonder problemen mijn geld terug.\ Laminaat en Parket is een aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Geweldig!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jun. 2022
good
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jun. 2022
fantastisch geholpen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
fijne service, zeer vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Laminaat en Parket Den Haag
10 jun. 2022
Goedemiddag, Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat onze service naar wens is! Met vriendelijke groet, LaminaatenParket.nl
 Geverifieerde beoordeling
25 mei 2022
fantastisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2022
niks
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Great service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 apr. 2022
Great service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 apr. 2022
2 x goede service; 1 x door Rick, 2e keer door Kai
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
prima service. helemaal top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022
heel goed geholpen door Kai. alles goed uitgelegd en snel legafspraak. ons laminaat keurig op tijd bezorgd en heel netjes door Jeroen gelegd. zeer te vrede
Beoordeling melden
Antwoord van Laminaat en Parket Den Haag
17 mrt. 2022
Goedemorgen, Fijn om te horen dat alles naar wens verliep! Met vriendelijke groet, LaminaatenParket.nl
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Goede uitleg, perfecte service, sample meegekregen om thuis te kijken hoe het staat. Nemen de tijd voor je.... zoek niet verder als je een goede service wilt waar anderen wat van kunnen leren
Beoordeling melden
Antwoord van Laminaat en Parket Den Haag
4 mrt. 2022
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve review, fijn dat u ons aanraadt! Met vriendelijke groet, LaminaatenParket.nl