Certificaat voor MamaKado

No. X122A463014DCA50AF2C5B3E930EC859C
 

Geldig vanaf
10-01-2017
Geldig tot
09-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor MamaKado



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 917 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 1.471 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Overtuigd? Gebruik de knop hieronder om direct naar MamaKado te gaan en te winkelen.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
26-04-2018
Kado is mooi De maat viel mij wat tegen, maar de ontvangster was er blij mee,en daar ging het om
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
26-04-2018
Mooi product mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
26-04-2018
Product netjes op tijd verzonden en ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
snelle levering, duidelijke info over betaling en zeer goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
Uitstekende sneller service. En heel netjes en zirhvuldig ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
23-04-2018
Ziet er prachtig uit....vlotte bediening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
23-04-2018
Vlotte levering. De hanger is prachtig. Ik ben er bij mee, al veel complimenten over gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
22-04-2018
Zeer snel ontvangen, prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
21-04-2018
Vanuit Bonaire een armband voor mijn vrouw besteld en alles was uitstekend verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
21-04-2018
Snelle levering, mooi symbolisch kado
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
20-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
16-04-2018
Gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
16-04-2018
Snel geleverd en leuke verpakking.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
16-04-2018
Mooi stijlvolle armband
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
15-04-2018
Mooi product, snelle levering Eerder dan aangegeven. Met trots draag ik deze ketting met hanger
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
15-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
15-04-2018
Prachtig siraat. Ik geef het met moederdag maar ik weet zeker dat ze het prachtig vind.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
15-04-2018
snelle antwoorden en prachtig hangertje en ketting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
15-04-2018
Super geslaagd cadeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
15-04-2018
Ik vond de ring met tekst wat smal en moeilijk leesbaar vergeleken met de foto die op de site wordt vertoond. Viel in eerste instantie een beetje tegen ( te hoge verwachting msschn?) maar ben er uiteindelijk wel heel blij mee
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
14-04-2018
Mooi sieraad attente levering prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
14-04-2018
Super
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
14-04-2018
Snel binnen goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
14-04-2018
Ik ben erg tevreden over de snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
13-04-2018
Bedankt voor persoonlijk contact en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
13-04-2018
Een tevreden klant
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
05-04-2018
12-04-2018
Zeer snelle levering , top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
12-04-2018
keurig en tijdig ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
12-04-2018
Ik heb 5 kettingen besteld met een vingerafdruk erin. Nadat ze de vingerafdruk af hadden, in de hartjes vorm, is er eerst overleg geweest. Het eindresultaat is echt ontzettend mooi geworden Dankbaar voor het mooie product zodat onze dochters hun oma altijd bij hun kunnen dragen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
prima, snelle levering en service achteraf uitstekend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
10-04-2018
Super blij met de mama ketting, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
25-03-2018
10-04-2018
Mooi maatje hanger met keurige gravure. Reeds meerdere malen een bestelling gedaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
10-04-2018
Nvt
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-04-2018
Besteldatum
23-03-2018
09-04-2018
Snelle levering.
Mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
08-04-2018
Het is heel fijn hoe er wordt meegedacht om zo tot het optimale sieraad te komen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
08-04-2018
Ik had een ketting besteld met voetjes erop maar kreeg een ketting met handjes.. dat vind ik erg jammer
3.00
Redelijk

MamaKado antwoordt: 10-04-2018
Hoi Nou, dat is wel gek inderdaad, en zeker niet de bedoeling. Wil je hem nog omruilen, neem dan even contact op per email, dan gaan we voor je aan de slag Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
07-04-2018
Gewoon geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
24-03-2018
07-04-2018
Er is goed geluisterd naar wat ik graag zou willen. Dit is ook zo uitgevoerd. Toen mijn armband klaar was, kreeg ik keurig bericht wanneer het verzonden zou worden. Ik zou 'MamaKado' bij iedereen willen aanbevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
07-04-2018
Zeer snelle levering en echt mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
07-04-2018
Mooie kwaliteit. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

MamaKado klantbeoordeling

MamaKado

Gegraveerde sieraden voor (bijna-)moeders en oma's

MamaKado werd op 10-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@mamakado.nl
MamaKado
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met MamaKado.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.