Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!
Fijne hulp klantenservice. Uiteindelijk was het toch niet wat ik ervan verwacht had (paste niet). Kon het retour sturen, werd meegedacht, alternatief werd aangeboden, en teveel betaalde stond nog zelfde dag op mijn rekening.
Ik keer weer (dit was tweede koop) terug bij MamaKado!
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
3 maanden geleden
Een twee sterren beoordeling is niet helemaal juist, maar ik had verwacht een duurdere ketting. Althans een zwaardere uitziende die ik eerst op de foto zag te ontvangen. Juist omdat het medaillon zwaar oogt koos ik voor de zwaardere, maar eerlijk gezegd kreeg ik de veel lichtere ketting? Ik denk dat bij het inpakken men toch de dunnere ketting heeft bijgevoegd?
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor MamaKado
SorterenRelevantie
Ik keer weer (dit was tweede koop) terug bij MamaKado!
Ik heb het kettingje nog niet gedragen, maar was blij met de snelle levering, daarvoor mijn dank groetjes Sonja.
Precies geleverd wat ik verwachtte en heel snel geleverd
Mooi sieraad precies wat ik had verwacht
Snelle bezorging
1 maand geleden
1 maand geleden
Goede en snelle levering. Artikel is net zo als afbeelding aangaf. Zeer mooie armband
Ik twijfelde over een ketting met hanger die ik wilde laten graveren.
Advies gevraagd en top geholpen, over de ketting en het lettertype van de gravure.
Ik ben heel blij met het resultaat!
Geïmporteerde beoordelingen: