MamaKado- Logo - Beoordelingen

MamaKadoReviews

: 2.645Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
MamaKado is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MamaKado kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
MamaKado is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MamaKado kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor MamaKado

83 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.645 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 mei 2022
Fijne hulp klantenservice. Uiteindelijk was het toch niet wat ik ervan verwacht had (paste niet). Kon het retour sturen, werd meegedacht, alternatief werd aangeboden, en teveel betaalde stond nog zelfde dag op mijn rekening. Ik keer weer (dit was tweede koop) terug bij MamaKado!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 mrt. 2022
Een twee sterren beoordeling is niet helemaal juist, maar ik had verwacht een duurdere ketting. Althans een zwaardere uitziende die ik eerst op de foto zag te ontvangen. Juist omdat het medaillon zwaar oogt koos ik voor de zwaardere, maar eerlijk gezegd kreeg ik de veel lichtere ketting? Ik denk dat bij het inpakken men toch de dunnere ketting heeft bijgevoegd?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor MamaKado

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Zeer mooie Armband met de bedeltjes er op de juiste volgorde aan gezet. Heel tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Heel mooi gegraveerd, snelle leveri g mooi verpak👏
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Mooie armband, maar de bedeltjes en steentjes vallen er steeds vanaf. De ringetjes gaan open staan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Snel verzonden. Fijne kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Duidelijk en op tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Meteen per mail reactie op mijn vraag of er geen info boekje bij de zwangerschapketting zit. In de advertentie stond met info boekje. Bleek dus wat anders te zijn. Er werd meteen actie ondernomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
prima webwinkel, keurig geleverd, met zorg en aandacht, goede klantenservice bij vragen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
Ze voldoen goed aan hun beloftes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Prima communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
alles
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Super service en reageren snel. Hebben perfect geholpen en prachtig sierraad. Mijn dochter was er heel erg blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022 
Snel en netjes geleverd, Mooie ketting ben er blij mee,en die balletjes vind ik mooier dan de standaard kettingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Het sieraad is prachtig. Snelle levering met leuke kado verpakking er bij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Weet nog niet hoe hij bevalt...kado wordt maandag pas gegeven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022 
van B. S.
De geboortesteen was een heel mooi persoonlijk cadeau.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022 
heel mooie ketting snel geleverd ben er blij mee
Beoordeling melden