Certificaat voor MamaKado

No. X122A463014DCA50AF2C5B3E930EC859C
 

Geldig vanaf
10-01-2017
Geldig tot
09-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor MamaKado



Uitstekend

4.68/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 639 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft MamaKado al 1.668 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Overtuigd? Gebruik de knop hieronder om direct naar MamaKado te gaan en te winkelen.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Overzichtelijke site en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
Nog nooit iets besteld van deze site .
Was een kado .
Is goed aangekomen ook nog met een leuke kado verpakking er bij .
Super
Voor mijn schoondochter een zeer goed ontvangen kado .
De complimenten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
23-09-2018
Pakketje goed aangekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
23-09-2018
Mooi ketting em hanger. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Echt mooi, danken jullie wel.
Gr
Tina
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
17-09-2018
Snelle levering, alleen wat fout gegaan. Word aan gewerkt. Verder een goede site met leuke producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
17-09-2018
Netjes op tijd geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
17-09-2018
Alles prima geregelt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
15-09-2018
Vond hem wat klein lijkt groter bij bestellen
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
14-09-2018
Waar je nog even denkt, okee mooi plaatje of foto van een hanger, naar ja ik ga bestellen zit een overweging.
Ik had nog nooit van deze site gehoord. Toch besteld. Alles is perfect gegaan van bestellen tot ontvangen. En de engelsrufer met vleugel erbij is wel een eyecatcher. Kortom tevreden met bestelling, levering en product. Doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
14-09-2018
Alles zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
14-09-2018
Super mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
13-09-2018
Heb een ketting besteld voor me dochter die zwanger is in het echt was tie nog mooier me dochter d de ketting ook prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
13-09-2018
Super communicatie en afhandeling. Goede kwaliteit producten en mooie degelijke beschermende verpakking. After sales ook geweldig. Zeker een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
12-09-2018
Sneller levering. Ziet er super mooi uit, alleen de ketting is een beetje klein. Verder heel blij mee
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
10-09-2018
Op tijd afgeleverd.
Een mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
10-09-2018
Tevreden met de aankoop.....de levertijd vond ik vrij lang maar we op de datum die gezegd was is het verstuurd en ontvangen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
10-09-2018
Mooi product, snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
10-09-2018
Mooie hangers en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
10-09-2018
Keurig op tijd binnen, ben tot nu toe tevreden..al moet ik het nog kado doen..
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
10-09-2018
netjes en volgens mijn vragen geleverd. top
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
08-09-2018
Zelf eerst cadeau gekregen. Daarna iets zelf een ketting besteld. Ben zeer tevreden, verrast en kan alleen maar zeggen. Dank je wel van een gelukkige klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
08-09-2018
Op tijd ontvangen, mooi product. Super tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
05-09-2018
Mooi product snel geleverd en leuk verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
25-08-2018
02-09-2018
Ik heb de levering na 3 of 5 werkdagen ontvangen omdat eerst de betaling via de betaaltelefoon niet lukte naar de Duitse bank, toen op woensdag alsnog voor andere betaalwijze gekozen en toen was het sieraad niet meteen beschikbaar, vrijdag alsnog verstuurd en zaterdag ontvangen en 3 mailtjes hierover gehad.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
01-09-2018
Ik wil er vanaf zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
30-08-2018
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
26-08-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
25-08-2018
Het artikel moet ik nog cadeau doen, dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Het was super snel in huis, echt top
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
23-08-2018
Heel tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
20-08-2018
Door vakantie wat latere levering. Dit was aangegeven tijdens het bestellen. Hele mooie ringen...
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
20-08-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
18-08-2018
Voor het eerst iets besteld , voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
17-08-2018
Geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
17-08-2018
Ziet er heel mooi uit Snel ontvangen met mooi inpak doosje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
17-08-2018
8 dagen na bestelling nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

MamaKado antwoordt: 20-08-2018
Hallo Klaus, oei... dat is vervelend Naar Belgie duurt het meestal wel een paar dagen langer, maar dan nog zou je bestelling inmiddels wel aangekomen moeten zijn. Neem je even contact met ons op als je nog niets hebt ontvangen? Dan kunnen we direct schakelen en sneller een oplossing vinden

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
14-08-2018
oké
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
13-08-2018
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
12-07-2018
13-08-2018
duurde een paar dagen maar dan heb je ook echt iets moois
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
12-07-2018
13-08-2018
Ik vond de klantenservice super De ringen zijn erg mooi geworden.
5.00
Uitstekend

MamaKado klantbeoordeling

MamaKado

Gegraveerde sieraden voor (bijna-)moeders en oma's

MamaKado werd op 10-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@mamakado.nl
MamaKado
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met MamaKado.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.