Certificaat voor MamaKado

No. X122A463014DCA50AF2C5B3E930EC859C
 

Geldig vanaf
10-01-2017
Geldig tot
09-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor MamaKado



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 591 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft MamaKado al 1.720 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Overtuigd? Gebruik de knop hieronder om direct naar MamaKado te gaan en te winkelen.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
12-11-2018
Goed en netjes verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
12-11-2018
Erg tevreden over de snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
12-11-2018
Ziet er goed uit. Mama was er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
11-11-2018
Bestelling is perfect bezorgd en ingepakt.
Dank u mijn dochter is er blij mee met haar geschenk van mij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
11-11-2018
Helemaal tevreden.
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
10-11-2018
prachtige hanger snelle levering, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
09-11-2018
geen commentaar.....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
08-11-2018
Ik was zelf laat met bestellen. Mijn dochter was zaterdag jarig en op donderdag kwam ik dit kado tegen. Het zou de donderdag erna geleverd worden. Op vrijdag gebeld en gevraagd of er iets aan de levering gedaan kon worden, en de dame zei dat het druk was, maar het op de spoedlijst zou plaatsen. Helaas, de levering was gewoon op de donderdag. De hanger is mooi.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
05-11-2018
Bestelling in goede staat ontvangen 9
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
Cadeautje zag er prima uit.Precies wat ik bedoelde
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
11-10-2018
01-11-2018
Ik ben onwijs blij met mijn ketting De service was super en het resultaat ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
18-10-2018
01-11-2018
De hanger was kleiner dan ik had verwacht maar wel heel mooi
3.67
Goed

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
30-10-2018
Alles keurig, in leuke verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
29-10-2018
Mis eerlijk gezegd een mooi doosje dat je eventueel per pakketpost kunt laten bezorgen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
29-10-2018
Ik bestelde een hartvormige hanger en heb hierop de vingerafdruk van mijn overleden man op laten graveren. Het was even lastig om dat graveren op de bestelling te krijgen, maar op mijn e-mail werd direct gereageerd en het probleem opgelost. De levering was exact op de voorgestelde datum. De hanger ziet er prachtig uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
28-10-2018
Was van mijn kant allemaal moeilijk,, maar u maakte daar geen enkel probleem van.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
28-10-2018
heel snel geleverd en goed verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
27-10-2018
Product netjes door de brievenbus geleverd met karton, die je zelf als doosje kunt vouwen om cadeau te doen. Cadeau ziet er mooi uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
27-10-2018
Mooie producten, snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
27-10-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
27-10-2018
Snel geleverd. Met zorg ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
27-10-2018
Ik had verwacht dat de hanger wat groter zou zijn en wat zwaarder. De ketting vond ik ook vrij kort daarom heb ik nu zelf een andere ketting gekocht.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
26-10-2018
Je kunt zo een mooi persoonlijk sieraad dragen wat veel betekend voor je
Ik ben er heel erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
22-10-2018
Perfect Gemakkelijk te bestellen en geleverd op de aangegeven datum Prachtige hangers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
22-10-2018
Mooie spullen je wordt goed op de hoogte gehouden en komen afspraken van levering na.
Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
22-10-2018
Ik ben heel tevreden met deze product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
21-10-2018
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
21-10-2018
Keurig en zorgvuldig verpakt en verzonden. Het product voldeed aan alle verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
20-10-2018
Hartstikke mooie armbamd en zeer op tijd bezorgd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
19-10-2018
Gemakkelijk te bestellen. Verzonden op de aangegeven datum. Perfect en nog mooier in het echt Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
18-10-2018
Heel blij met super mooie armband
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
17-10-2018
Per e-mail wat vragen gesteld omtrent de mogelijkheden en daar kreeg ik heel snel antwoord op. Naar aanleiding daarvan per e-mail een bestelling kunnen plaatsen. Goede communicatie, snelle levering, blij met het product en de kwaliteit hiervan
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
17-10-2018
Geen problemen gehad snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
14-10-2018
Prima product en bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
13-10-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
13-10-2018
Alles verliep prima en dat is het product ook.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
13-10-2018
Snelle levering en een mooie ketting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
26-08-2018
10-10-2018
Super service prachtige armband besteld zag er schitterend uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
07-10-2018
Mooi sieraad
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
07-10-2018
Alles perfect Prachtig ketting
5.00
Uitstekend

MamaKado klantbeoordeling

MamaKado

Gegraveerde sieraden voor (bijna-)moeders en oma's

MamaKado werd op 10-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@mamakado.nl
MamaKado
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met MamaKado.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.