Certificaat voor MamaKado

No. X122A463014DCA50AF2C5B3E930EC859C
 

Geldig vanaf
10-01-2017
Geldig tot
09-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor MamaKado



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 864 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 1.577 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Overtuigd? Gebruik de knop hieronder om direct naar MamaKado te gaan en te winkelen.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
24-05-2018
Precies zoals ik hem wou, erg bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
23-05-2018
Love my necklace. The names are really tiny though. I cannot read Guusje; looks like Gusje; One u missing. But love the symbolism.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
23-05-2018
Dankjewel voor de vriendlijke meldingen en het cadeau was zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
23-05-2018
Super mooi en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
23-05-2018
Mooie kwaliteit is precies zoals op de foto;s beide moeders waren er erg blij mee heel apart om te geven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
22-05-2018
Makkelijke site, snel bestellen en veel betaalmogelijkheden Snelle correcte levering. Meer is er niet te melden omdat er in mijn geval verder niks nodig was
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
22-05-2018
Heel mooi sieraad voor Moederdag.
Keurige, vlotte afhandeling van de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
22-05-2018
Het aantal sterren zegt wel genoeg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
21-05-2018
Mooi sieraad Wordt met veel trots gedragen door een geweldige moeder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
21-05-2018
Top goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
21-05-2018
Heel mooi armbandje
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
21-05-2018
mooi cadeau voor Moederdag
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
21-05-2018
Het was eerder gekomen dan verwacht. Netjes en mooi verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
21-05-2018
Mooi
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
21-05-2018
super geholpen Ga zo door
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
21-05-2018
Ziet er mooi uit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
21-05-2018
Goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
20-05-2018
Prima artikel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
20-04-2018
20-05-2018
Duurt wel lang dat bij juiste aders mij moeder kado er is verder lijkt mij perfect kado
M.v.g Dhr Coolen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
20-05-2018
Jullie juwelen zijn een echte troost naar het overlijden van onze kleinzoon. Dank jullie ervoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
20-05-2018
Uitstekend gemaakt, met liefde en super goede service Als je iets speciaal wil krijgen dit is de bedrijf die dat geeft aan je Super bij met mijn foto muntje dank je Letitia
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
20-05-2018
Helemaal top, op het laatste moment een mooie ketting besteld en toch zaterdags binnen voor Moederdag Ik zeg super service en mooie kwaliteit
Ik zou iedereen mamakado aanraden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
20-05-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
19-05-2018
Prima service, fraaie producten, keurige afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
19-05-2018
Superservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
19-05-2018
Mooie producten, tijdige levering en goede persoonlijke opvolging.
Bedankt voor de goede zorgen en mooie Moederdag kado
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
19-05-2018
Snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-05-2018
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
19-05-2018
Het product was makkelijk te bestellen en kwam snel en in goede staat bij mij thuis. Mijn moeder is hartstikke blij met haar cadeau.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-05-2018
Mooie gegraveerde hanger ontvangen binnen het aangegeven termijn. Product was ook goed verpakt en de mail werd snel beantwoordt
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
19-05-2018
Geen enkel min punt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
19-05-2018
Ik vond hem heel klein vergleken met het plaatje die je te zien kreeg En er zat niet eens een ketting bij terwijl ik naar een ketting keek met naam. Wilde hem gerug sturen Maar bewaar hem maar voor me dochter zelf.
1.00
Slecht

MamaKado antwoordt: 20-05-2018
Dank je voor je beoordeling Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent... we fotograferen sommige hangers juist met ketting, zodat beter te beoordelen is hoe de hanger er compleet uit komt te zien. In de tekst en in de specificaties van de hanger staat gelukkig duidelijk dat de hanger exclusief ketting wordt geleverd, daarover had dus geen onduidelijkheid hoeven te ontstaan

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
19-05-2018
Er wordt geleverd wat word beloofd geweldig.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
19-05-2018
De levering was goed en de ketting is mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
19-05-2018
Jullie hebben het uitstekend gedaan.ben er heel blij mee.dankjewel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
18-05-2018
Sneller geleverd dan verwacht. En leuk verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
18-05-2018
Optijd verstuurd/bezorgd top
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
26-04-2018
18-05-2018
Enkel hanger was geleverd maar heb mail gestuurd en mocht direct de ketting ontvangen. Top servicz
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
18-05-2018
Netjes en tijdig geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
17-05-2018
Had wat mooier verpakt mogen worden
3.00
Redelijk

MamaKado antwoordt: 20-05-2018
Dank je voor je feedback! Als het goed is ontving je bij je bestelling een (organza) cadeauzakje en een zelf te vouwen tasdoosje - dat zit bij al onze bestellingen vanaf een klein bestelbedrag. Natuurlijk kijken we altijd of we in de verpakking iets kunnen verbeteren... jouw terugkoppeling nemen we daarin mee!

MamaKado klantbeoordeling

MamaKado

Gegraveerde sieraden voor (bijna-)moeders en oma's

MamaKado werd op 10-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@mamakado.nl
MamaKado
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met MamaKado.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.