Certificaat voor MamaKado

No. X122A463014DCA50AF2C5B3E930EC859C
 

Geldig vanaf
10-01-2017
Geldig tot
09-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor MamaKado



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 422 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft MamaKado al 2.034 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Overtuigd? Gebruik de knop hieronder om direct naar MamaKado te gaan en te winkelen.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
14-07-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
13-07-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Snelle levering en het geleverde was geheel volgens onze verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
06-07-2019
Snel verstuurd, goed verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
04-07-2019
Het ziet er precies uit zoals verwacht.
Alles is verlopen zoals afgesproken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
01-07-2019
Ik ben ontzettend tevreden met hoe ze de naam van mijn dochter opnieuw erin hebben graveerd. Daarnaast snelle reactie als je een mail stuurt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
29-06-2019
snelle levering, keurig verpakt. Leuk om cadeau te geven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
25-06-2019
Heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
24-06-2019
Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
23-06-2019
snel geleverd en er zat nog een mooie kadoo verpakking bij. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
20-06-2019
Fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
20-06-2019
Fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
16-05-2019
19-06-2019
Ik heb jammet genoeg nooit iets ontvangen
1.00
Slecht

MamaKado antwoordt: 21-06-2019
Wat vervelend We hebben je inmiddels een berichtje gestuurd met het verzoek het adres te controleren en wellicht een niet-bedrijfsadres op te geven (dat gaat helaas vaker fout). Als de zending er nog steeds niet is, dan maken we de bestelling graag snel opnieuw en versturen die nogmaals

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
18-06-2019
Ontvanger is er heel blij mee, keurig verzorgd met toelichting erbij
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
17-06-2019
Ik ben tevreden met de product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
16-06-2019
Verkeerde product ontvangen. Ik had klankbollen van 20mm besteld, kreeg die van 16 mm. Hierover gemaild maar kreeg een hele verhandeling dat ik in mijn kooitje klankballen van 16mm moest hebben. Ik had al meerde klankbollen van 20m die in het kooitje (klankbalhouder) paste. Vraag niet voor niets om de maar 20mm. Product teruggestuurd ( €3,20 verzendkosten v.v.)Niets meer gehoord. Wel geld terug.
2.33
Matig

MamaKado antwoordt: 17-06-2019
Hi Ank, Klopt, je bestelde inderdaad niet de juiste maat klankbol, maar ondertussen begreep je dat al. Je bestelde namelijk niet een bol van 20mm, maar een bol die in een 20mm kooitje past (en dus kleiner), zoals Engelsrufer dat zelf ook communiceert. Zou gek zijn als wij dat anders doen dan het merk zelf natuurlijk. Je kunt ze opnieuw bestellen, maar dan wel die voor in JOUW kooitje (24mm).

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
16-06-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
15-06-2019
Mooie ring besteld en erg blij mee alleen helaas een te kleine besteld maar ze kon hem om der pink omdoen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
15-06-2019
Super kado voor mijn fantastische schoonzoon. Hij was zo blij ermee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
24-04-2019
10-06-2019
LOVE EVERYTHING ABOUT IT Mijn moeder was ontzettend blij met haar ketting. Heel erg bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
09-06-2019
Allemaal goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
07-06-2019
Mooie hanger; goed verpakt en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
07-06-2019
Snelle service en mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
06-06-2019
Mooi hangertje. Letters hadden iets groter gemogen maar al met al erg mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
21-05-2019
03-06-2019
Snelle service, mooi resultaat (armband met gravering), volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
03-06-2019
Alles volledig naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
16-05-2019
02-06-2019
Het 1e armbandje viel een beetje tegen.
Na melding hiervan, is een nieuw armbandje gemaakt die geheel naar onze wens was. Deze service en het snelle handelen vond ik grandioos. Bedankt hiervoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
03-05-2019
02-06-2019
Snelle levering. Ondanks dat product iets kleiner uitvalt dan ik verwacht had ben ik er wel heel tevreden over.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
18-05-2019
01-06-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
31-05-2019
Snel, efficiënt en professioneel, 3 van de belangrijkste kenmerken van deze winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
31-05-2019
Super goed verpakt ben er super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
28-05-2019
Alles prima gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
26-05-2019
Zag er precies uit zoals verwacht, bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
26-05-2019
Meerdere keren hier al iets besteld. Zeer tevreden over bestelling, leveringen en hoe alles verpakt wordt.
De producten zelf... Prachtig... zoals omschreven en eigen verwachting.
Tot een volgende keer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
26-05-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
22-05-2019
Nep sieraden, met waardeloze retour service
1.00
Slecht

MamaKado antwoordt: 23-05-2019
Beste Roel, Wat jammer dat je dit zo ervaart. Je bestelde meerdere sieraden in Zilver, die elk gepersonaliseerd zijn (voor jou gegraveerd en speciaal met de door jou geselecteerde geboortestenen). Eigenlijk mogen deze helemaal niet retour, maar we hebben voor jou een uitzondering gemaakt om ze tóch retour te nemen waarbij je 75 van het bedrag terugkreeg. Vriendelijke groet, Lidia den Haan

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
20-05-2019
Super blij met mijn 2e stapelring. Ze zijn mij heel dierbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
De oorbellen waren helaas ietsjes gebogen doordat ze in een onverstevigd envelopje zaten, maar verder was alles naar tevredenheid.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
19-05-2019
Heel aardig en kon zonder problemen en kosten mij bestelling annuleren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
Zeer tevreden. Alles naar verwachting.
5.00
Uitstekend

MamaKado klantbeoordeling

MamaKado

Gegraveerde sieraden voor (bijna-)moeders en oma's

MamaKado werd op 10-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@mamakado.nl
MamaKado
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met MamaKado.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.