Certificaat voor MamaKado

No. X122A463014DCA50AF2C5B3E930EC859C
 

Geldig vanaf
10-01-2017
Geldig tot
09-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor MamaKado



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 769 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft MamaKado al 1.612 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Overtuigd? Gebruik de knop hieronder om direct naar MamaKado te gaan en te winkelen.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
16-07-2018
Super mooi sieraad en snelle leveeing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
16-07-2018
Perfect
Nadat ik een typefout had gemaakt hebben jullie het zo snel mogelijk hersteld.
Heel fijn
Van mij krijgen jullie een dikke tien.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
16-07-2018
Uitstekende
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
15-07-2018
Goede snelle en duidelijke levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
15-07-2018
Mooie producten, prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
14-07-2018
supermooie hanger, erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
14-07-2018
Goed overlegd en uitstekend product geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
13-07-2018
Zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
12-07-2018
Alles was prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
09-07-2018
Snelle en prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
09-07-2018
Super mooi sieraad echt blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
09-07-2018
Bedenkt voor de hanger
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
08-07-2018
Mooie hangers, duidelijke info en prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
08-07-2018
Top voor elkaar veel blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
08-07-2018
Ketting besteld moeder met twee kinderen gegraveerd erg mooie subtiele hanger echte eyecatcher om je hals erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
08-07-2018
Heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
07-07-2018
.cadeautje en verpakking OK en op tijd geleverd. Wat wil een mens nog meer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
29-06-2018
07-07-2018
Geweldig goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
05-07-2018
Alles in goede orde ontvangen en binnen 2 dagen nadat ik de bestelling had geplaatst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
03-07-2018
Snelle levering, netjes verpakt, ging zo door de brievenbus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
03-07-2018
Dèze ketting is niet meer te koop want zogenaamd zou hij te snel breken. Ik heb nu de vorige uitgave nog bij een ander gevonden en deze is zeker zo sterk als de nieuwe Wat U nu stuurt ipv de ketting op de foto is een lelijk ding
Check dus eerst of het wel waar is wat Uw leverancier beweert en verander dan de fotos op Uw site aangezien dat is wat men (denkt te) kopen.
2.00
Matig

MamaKado antwoordt: 04-07-2018
Dank je voor je beoordeling Je hebt helemaal gelijk... je kreeg een nieuw model van de ketting, de oude wordt niet meer geleverd. We hebben - dankzij jouw tip - meteen de foto's aangepast

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
03-07-2018
Ik had totaal geen idee wat ik voor mijn moeder moest kopen voor haar 50ste verjaardag. Nu kwam ik een dag van te voren op deze website en zag ik de moeder-dochter ketting Ik waan meteen verkocht en de dag ernaar was het gewoon al in huis Super snelle levering dus
Mijn moeder was er ook eeg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
23-05-2018
09-06-2018
Zeer tevreden was zo dom om de verkeerde hanger te bestellen, kon het terugsturen met briefje en kreeg zonder gedoe de goede opgestuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
04-05-2018
07-06-2018
Vind het jammer dat je zo lang moet wachten als je wat gekocht heb.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
20-05-2018
03-06-2018
Prachtig sieraad en super snelle service.
Product eerder ontvangen dan was aangekondigd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
10-05-2018
02-06-2018
Alles super geregeld, erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
10-05-2018
02-06-2018
Snel en duidelijk met een heel mooi eindresultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
09-05-2018
02-06-2018
Hij is prachtig geworden.ik ben er verliefd op, maar alleen past hij om mijn ringvinger niet. Dat vind ik erg jammer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
23-05-2018
01-06-2018
Super tevreden over de bestelde producten. Al meerdere dingen besteld en echt erg tevreden. Vooral over de goede service en persoonlijke aandacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
28-05-2018
Mooi ontvangen
Iets langer onderweg maar belgie is blijkbaar een traag land
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
28-05-2018
Heel mooi betaalbaar persoonlijk kado
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
27-05-2018
Erg mooi. En leuk cadeau
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
27-05-2018
Super mooi product en top communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
26-05-2018
Helaas is de eerste levering zoek geraakt... maar daarna alsnog de hangers mogen ontvangen. En daar enorm blij mee Super service en een prachtig sierraad dat ik met trots zal dragen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
26-05-2018
Prima staat ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
26-05-2018
Super service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
25-05-2018
Ik heb de foto nog eens bekeken en vind toch wel dat die zo genomen is dat je als toekomstige klant denkt dat het medaillon groter zou zijn. Kwaliteit is wel goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
25-05-2018
Mooi kado.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
24-05-2018
Precies zoals ik hem wou, erg bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
23-05-2018
Love my necklace. The names are really tiny though. I cannot read Guusje; looks like Gusje; One u missing. But love the symbolism.
5.00
Uitstekend

MamaKado antwoordt: 26-05-2018
Thank you for reviewing us You should really take a closer look: if we accidentally made a mistake and engraved 'Gusje', you have every right to complain and we should provide you with a new necklace Be sure to contact us if anything is not done as you ordered

MamaKado klantbeoordeling

MamaKado

Gegraveerde sieraden voor (bijna-)moeders en oma's

MamaKado werd op 10-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@mamakado.nl
MamaKado
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met MamaKado.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.