Certificaat voor MamaKado

No. X122A463014DCA50AF2C5B3E930EC859C
 

Geldig vanaf
10-01-2017
Geldig tot
09-01-2021
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor MamaKado



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 364 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft MamaKado al 2.085 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Overtuigd? Gebruik de knop hieronder om direct naar MamaKado te gaan en te winkelen.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
10-11-2019
snel goed verpakt wat evt beter mag is het de weergave van de afm. van het product. het stond in kleine letters erbij dat mag misschien in grotere letters, van wege de reacties die erbij stonden : niet iedereen was positief over de afm van het product want als je het snel leest valt het niet op dat het erbij staat dat het best een kleine sieraad is. dat was mij toevallig gelukkig wel opgevallen
5.00
Uitstekend

MamaKado antwoordt: 11-11-2019
Zo lastig ook, ik krijg ook wel weer eens klanten die het een te gróót ding vinden. Uiteindelijk is de hoogte net zo hoog als een 2 euro, en dat is toch ook best weer flink (persoonlijk). Omdat iedereen andere verwachtingen heeft over wat groot of klein is, beperken we ons tot het erbij zetten van de afmetingen, plus een foto van een dame die hem om heeft. :) Gelukkig wist jij het wel precies!

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
10-11-2019
Niet zo goed
3.00
Redelijk

MamaKado antwoordt: 11-11-2019
Hoi! Wat jammer dat je de reactie "niet zo goed" geeft. Ik kan uit je reactie niet zo goed zien wat je gekocht hebt, en wat je er niet zo goed aan vindt. Als je me dat nog even per email of telefoon wilt laten weten, kunnen we er misschien wat aan doen voor je, om je wel blij te maken. Groetjes, Lidia

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
09-11-2019
Netjes verzorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
20-10-2019
09-11-2019
Een dierbare herinnering vereeuwigd in een sieraad. Mooi gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
05-11-2019
PRIMA
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
04-11-2019
Snelle levering en product zoals omschreven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
17-10-2019
02-11-2019
Super mooi geworden. Zeker de moeite waard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
22-10-2019
28-10-2019
Snelle verzending en een mooi product naar wens ontvangen. 5 welverdiende sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
21-10-2019
27-10-2019
Het cadeau was keurig op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
27-10-2019
Super service en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
26-10-2019
veilige levering, goed product,uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
24-10-2019
Product valt enorm tegen.
1.00
Slecht

MamaKado antwoordt: 25-10-2019
Hallo Wat jammer dat je de hanger zo vindt tegenvallen... als je wilt, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen om te bespreken wat er volgens jou mis is en mogelijk kunnen we dan iets voor je betekenen. Wellicht is er iets misgegaan dat we kunnen rechttrekken?

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
24-10-2019
Mooi hangertje, redelijk geprijsd mooi verpakt en snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
15-10-2019
Fijn contact gehad, wilde nog een extra bedeltje en dat was geen probleem Resultaat een mooi volledig armbandje en een blije ontvangsten
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Snelle levering, zorgvuldig verpakt en een erg mooi sieraad
Mijn dochter is er blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Mooi product en goed geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
12-10-2019
Zoals altijd gewoon tol kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
06-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
05-10-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
29-09-2019
Eerste zending was kwijtgeraakt in de post. Zij stuurde alles opnieuw op. Top geregeld en mijn schoondochter was er erg blij mee. Bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
29-09-2019
Mooi kado en origineel, goed op de hoogte gehouden van de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
24-09-2019
Snelle levering, netjes verpakt product helaas veel te lang qua lengte en geen kortere moederketting te vinden in shop of de normale lengte qua kettingen maar hangen in hals of op borst niet op buik.
4.00
Goed

MamaKado antwoordt: 11-11-2019
Hoi Femke, Je bestelde dan ook de *zwangerschapsketting*, die moet zelfs onder je navel vallen. We hebben heel veel "normale" lengte kettingen, die netjes in je nek vallen. Wil je liever ruilen, dan regelen we dat voor je!

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
22-09-2019
Super. Correspondentie met bedrijf, heel snel antwoordt en naar tevredenheid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
21-09-2019
Prima service. Op mijn wens het artikel een dag eerder te versturen, werd positief gereageerd. Fijn.
Het kettinkje zelf was een stuk kleiner dan ik verwachtte. De bedeltjes zagen er op de website een stuk groter uit. De inscripties zijn nu ook wel héél klein.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
21-09-2019
Een perfecte afhandeling van mijn bestelling. Kan ik iedereen aanbevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
21-09-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
14-09-2019
Vriendelijke en goede service voor mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
13-09-2019
Hele snelle levering en product ook in een kadoverpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
09-09-2019
Heb best lang moeten wachten voordat ik mijn sieraad terug had. Er zelf achteraan moeten bellen maar uiteindelijk snel geregeld
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
09-09-2019
Prachtige hanger, gravering precies zoals ik gehoopt had en snel (de levertijd zoals aangegeven) geleverd. Het enige wat ik jammer vind is dat de geboorte steentjes los geleverd werden en nog niet aan de hanger bevestigd maar goed dat kan ik zelf oplossen Ben heel blij met mn prachtige hanger.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
06-09-2019
een Mooi fijn hangertje met ketting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
11-08-2019
02-09-2019
Er zit een te grote oog aan de kleine hanger, en het oog is van een ander kleur goud als de hanger
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
10-08-2019
01-09-2019
Subtiel en mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
29-08-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
26-08-2019
Snelle levering. Hanger zoals verwacht erg mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
18-08-2019
Juweel is zoals gedacht en gewenst Werd snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
18-08-2019
Heel blij met de geleverde artikelen, nog mooier als verwacht en volledig volgens de van tevoren aangegeven levertermijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
11-08-2019
Alles op tijd en naar verwachting geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
10-08-2019
Een prachtig cadeau voor een moeder Heel persoonlijk door de naamgravering
5.00
Uitstekend

MamaKado klantbeoordeling

MamaKado

Gegraveerde sieraden voor (bijna-)moeders en oma's

MamaKado werd op 10-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Op MamaKado vind je gepersonaliseerde sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Met gravering of geboortestenen, maar altijd ultiem persoonlijk. Altijd-goed-cadeaus dus!

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@mamakado.nl
MamaKado
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met MamaKado.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.