MamaKado- Logo - Beoordelingen

MamaKadoReviews

: 2.665Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
MamaKado is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MamaKado kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
MamaKado is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij MamaKado kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor MamaKado

79 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.665 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 mei 2022
Fijne hulp klantenservice. Uiteindelijk was het toch niet wat ik ervan verwacht had (paste niet). Kon het retour sturen, werd meegedacht, alternatief werd aangeboden, en teveel betaalde stond nog zelfde dag op mijn rekening. Ik keer weer (dit was tweede koop) terug bij MamaKado!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 mrt. 2022
Een twee sterren beoordeling is niet helemaal juist, maar ik had verwacht een duurdere ketting. Althans een zwaardere uitziende die ik eerst op de foto zag te ontvangen. Juist omdat het medaillon zwaar oogt koos ik voor de zwaardere, maar eerlijk gezegd kreeg ik de veel lichtere ketting? Ik denk dat bij het inpakken men toch de dunnere ketting heeft bijgevoegd?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor MamaKado

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(64)
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Snelle verzending, mooi ingepakt. En prachtig product. Erg blij met mijn babyketting!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2022
Goede snelle service. Al paar keer wat gekocht en altijd prima geholpen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Zeer netjes, goed verzorgd verpakt,snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
snelheid van verzenden, mooi en netjes ingepakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
 
Zeer snelle levering en mooie hanger
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Snelle levering , en mooi hangers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
 
Mooie sieraden en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Keurig verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
De duidelijke website waar je je wensen kon invullen, de snelle bezorging. De manier waarop het geleverd is. Ook zo snel. Goede kwaliteit van de hanger met geboortesteentjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
 
mooi produkt. besteld volgens lever termijn, goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Fijne hulp klantenservice. Uiteindelijk was het toch niet wat ik ervan verwacht had (paste niet). Kon het retour sturen, werd meegedacht, alternatief werd aangeboden, en teveel betaalde stond nog zelfde dag op mijn rekening. Ik keer weer (dit was tweede koop) terug bij MamaKado!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Meteen per mail reactie op mijn vraag of er geen info boekje bij de zwangerschapketting zit. In de advertentie stond met info boekje. Bleek dus wat anders te zijn. Er werd meteen actie ondernomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022
 
van Y. v.
Ik twijfelde over een ketting met hanger die ik wilde laten graveren. Advies gevraagd en top geholpen, over de ketting en het lettertype van de gravure. Ik ben heel blij met het resultaat!
Beoordeling melden