Certificaat voor Paardensupplementen.nl

No. X1256F1E78352A7CBB9956D0BDEC35DA2
 

Geldig vanaf
08-03-2019
Geldig tot
07-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Paardensupplementen.nl



Uitstekend

4.90/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 138 Trusted Shops beoordelingen sinds 21-02-2019.
In totaal heeft Paardensupplementen.nl al 138 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
18-11-2019
Vriendelijk, kundig en uitgebreid advies. Product met beloofde resultaat en zelfs meer. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
13-11-2019
Snelle en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
12-11-2019
Word hier altijd fijn geholpen. Prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
08-11-2019
Snelle levering van de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Goede producten en de onze katten zijn dol op de kattenbrokken. Als ik een ander merk kies dan eten ze niet meer de bakjes leeg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
07-11-2019
Goed product en verder alles precies volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
06-11-2019
Snel ontvangen.
Goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
05-11-2019
Goed advies gekregen. Erg snelle levering. Al een aantal jaren een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
24-10-2019
01-11-2019
Duidelijke uitleg en je kan alles en altijd vragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
20-10-2019
29-10-2019
Heel goed geholpen met veel geduld en alle vragen zijn beantwoord. Levering was ook snel en super verpakt. Niks te klagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
23-10-2019
Makkelijk bestellen En zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
21-10-2019
Goed meedenken en goede informatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
20-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
19-10-2019
Gebruik regelmatig de producten van Paardensupplementen.
Mijn merrie doet het erg goed op o.a de cycle o calm. Laatst was er een fles gaan lekken in de verzendverpakking, dit wordt netjes en snel opgelost. Ze staan snel klaar met advies bij vragen. Leuk spaarsysteem.
Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
18-10-2019
In 1 woord perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
18-10-2019
Duidelijke uitleg bij de producten zodat je een goed idee kunt krijgen of het product bij je paard past.
Snelle levering.
Erg tevreden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
17-10-2019
Top bedrijf, ga zo door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
16-10-2019
Goed en snel ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
16-10-2019
Prima producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
16-10-2019
Vooral het vrijblijvende advies is wat ik persoonlijk als erg fijn heb ervaren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
20-09-2019
11-10-2019
Super fijne begeleiding Raad ze overal aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
20-09-2019
11-10-2019
Snelle levering en snel reactie op je vragen.
Of de producten hebben geholpen zien we pas over 3 weken na dierenartscontrole
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
19-09-2019
11-10-2019
Goede service duidelijk en klant/ dier gericht
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
we hebben met elkaar gesproken en advies gevolgd dat ons paard life force krijgt met paskacheval-prele wat ontsteking remmend is. Het been is met de eerste dag al afgeslonken en ze loopt er weer prima mee, een week na de supplementen mee gedaan aan de mega friezen strandrit met 450 friese paarden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
18-09-2019
09-10-2019
Echt goed telefonisch geholpen Zou zo weer bestellen
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
13-09-2019
04-10-2019
altijd goed zoals gewend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
29-09-2019
Advies gehad en daardoor een ander supplement geprobeerd dan ik normaal geef. Om uit te proberen 1 maand gegeven. Mijn paard had last van dunne mest. Toen ik de equilite force gaf was de mest al na 2 dagen beter. Tussendoor is het nog wel eens gewisseld maar uiteindelijk wel beter dan voorheen.
Ik zag hem niet veel verbeteren qua massa, maar voelt wel goed aan in het rijden. Ga nu eens kijken ho
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
27-09-2019
Suzan heeft mij een goed advies gegeven, mijn paard heeft meer ontspanning op vreemd terrein.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
22-09-2019
alles heel goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
20-09-2019
Altijd aardig. Snelle levering, snel antwoord op mails. Product is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
20-09-2019
In 1 woord geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
18-09-2019
Ik ben super goed geholpen door suzan van paardensupplementen, heb eerst een telefonisch consult gehad alvorens ik mijn producten ging bestellen Door dit consult werd er een hoop duidelijk voor mij, ook haar eerlijkheid telde ik erg op prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
23-08-2019
13-09-2019
goede adviezen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
11-09-2019
Zeer snelle levering, correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
09-09-2019
Goede producten. Goede bereikbaarheid. Fijne service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
09-08-2019
04-09-2019
snel gelevert in goed overleg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
10-08-2019
04-09-2019
Via facebook overleg gehad welk supplement het beste zou zijn voor mijn paard. Ik had zelf al wat gezien op de site waarvan ik dacht dat het goed zou zijn. Heel snel kreeg ik hier een reactie op. En uitleg over hoeveelheid te gebruiken omdat die voor mijn situatie net iets anders was dan 'normaal'. Erg tevreden en zal zeker weer bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
31-08-2019
helemaal geen commentaar, het gaat altijd super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
26-08-2019
Mijn paard had een gat in haar bandje in 7 weken tijd was het gat dicht ik blijft het nu 1x in de twee maanden geef ik haar een 10 daagse kuur.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
26-08-2019
Prima service
4.00
Goed

Paardensupplementen.nl klantbeoordeling

Paardensupplementen.nl

Specialist in advies en supplementen voor paarden

Paardensupplementen.nl werd op 08-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Paardensupplementen heeft een specifiek assortiment ter ondersteuning van de gezondheid en prestaties van paarden dat onderscheidend is door de sterke onderbouwing. Het team achter Paardensupplementen kent de producten door en door en heeft rechtstreeks contact met de producenten. Persoonlijk contact met de klant centraal. Daarnaast hechten Suzan en Ralph, de eigenaren van het bedrijf veel waarde aan het contact met jou als klant. Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat er eerst een goede probleemanalyse van het paard is. Dit altijd in samenspraak met jou omdat jij je paard het beste kent. Alleen de beste producten die voldoen aan de vastgestelde selectiecriteria worden opgenomen in het assortiment. De werking moet zijn bewezen en (wetenschappelijk) onderbouwd. Van de producten moet duidelijk zijn of ze wel/niet dopingvrij zijn. De ingrediënten in de producten moeten voldoende sterk zijn of effectief te werken. Voordat producten worden aangeboden aan de consument worden de resultaten door het team gemeten door pilots uit te zetten. Alleen bovengemiddeld presterende producten worden toegelaten. De supplementen moeten altijd bijdragen aan de gezondheid en prestatie van jouw paard. Paardensupplementen werkt samen met Alltech, Paskacheval en Equiplanet bedrijven die zich met samen ruim 100 jaar ervaring ruimschoots bewezen hebben op de wereldmarkt qua diergezondheid. Daarnaast heeft de shop een eigen productlijn.

Contact
Kalkwijk 40
9603TD Hoogezand
Nederland
info@paardensupplementen.nl
Paardensupplementen.nl
Winkel-exploitant
Balaiko V.O.F.
Kalkwijk 40
9603TD Hoogezand
Nederland
Handelsregister
KvK 65273257
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ralph Eggink
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Paardensupplementen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.