bodylab.nlReviews

: 2.673Goed

4,09

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
bodylab.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodylab.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
bodylab.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodylab.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bodylab.nl

315 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.673 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jun. 2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


30 mei 2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(177)
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Het artikel was verzorgd verpakt en een snelle levering. 796
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
van Ron S.
goede en duidelijke site goed product en scherpe prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
top product, vrij snelle levering, ok !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Heerlijke pannenkoeken. Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
van J J V.
Goede producten voor redelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snelle levering ondanks met dhl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Mijn pakket is snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Geweldig Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Goede kwaliteit sportvoeding. De whey gebruik ik al jaren. Blijft betaalbaar. Constant van kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
correct en altijd op tijd en ook goede producten natuurlijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Snelle levering en prima producten tegen fijne prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022 
van Ron L.
Prima producten en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Goed product en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022 
Makkelijk besteld en ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snelle respons en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden