premed.nl- Logo - Beoordelingen

premed.nlReviews

: 613Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
premed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
premed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor premed.nl

182 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

613 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jan. 2022
Advies: NIET MEER LATEN BEZORGEN VIA DHL De bezorger bezorgt bij een afhaalpunt onder het motto dat ik niet thuis zou zijn. Dit klopt absoluut niet. Overigens meerdere bewoners hebben dezelfde ervaring met DHL. Een volgende keer voel ik mij verplicht bij een bedrijf te bestellen dat verzendt via Post NL. Met deze bezorging nooit problemen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jun. 2022
Nadat de bestelling is geplaatst werd het een hele poos stil. Oké, er kwam een bevestiging van de bestelling en dat het 3 werkdagen kon duren. Na 5 dagen kwam er een bericht dat het artikel werd verzonden en na 6 dagen werd het thuis bezorgd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor premed.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Kon m’n bestelling snel ophalen, correcte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Netjes verpakt en afgeleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Ik had m’n huisnummer verkeerd genoteerd, dus het was weer retour gegaan naar jullie. Nadat er telefonisch contact met mij was opgenomen is het weer verzonden en had ik mijn bestelling een dag later in huis, zonder extra kosten, top ! Bedankt daarvoor!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Duidelijke site Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022 
Snel geleverd. Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Correct en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022 
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Goede brace, maar helaas geen duidelijke gebruikstekening!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
De website is duidelijk en overzichtelijk en ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Beoordeling melden