premed.nl- Logo - Beoordelingen

premed.nlReviews

: 613Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
premed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
premed.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij premed.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor premed.nl

182 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

613 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jan. 2022
Advies: NIET MEER LATEN BEZORGEN VIA DHL De bezorger bezorgt bij een afhaalpunt onder het motto dat ik niet thuis zou zijn. Dit klopt absoluut niet. Overigens meerdere bewoners hebben dezelfde ervaring met DHL. Een volgende keer voel ik mij verplicht bij een bedrijf te bestellen dat verzendt via Post NL. Met deze bezorging nooit problemen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jun. 2022
Nadat de bestelling is geplaatst werd het een hele poos stil. Oké, er kwam een bevestiging van de bestelling en dat het 3 werkdagen kon duren. Na 5 dagen kwam er een bericht dat het artikel werd verzonden en na 6 dagen werd het thuis bezorgd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor premed.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(9)
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
van N H.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Ik had een bestelling geplaats , na vier dagen nog niet binnen even gebeld bleek dat het bij jullie nog besteld moest worden en jullie wisten niet wanneer het binnen kwam. wat ik besteld had heb ik nodig medische vind het erg slordig van jullie even een mailtje had wat fatsoenlijker geweest. Vrienelijke groet saskia
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 mei 2022
pakket verzonden echter nooit aangekomen. Wel twee dagen thuis gezeten zonder enig bericht. Volgens DHL pakket ontvangen. Bestelde na 7 dagen nog niet in huis. Wel verzendkosten betalen echter geen zitkussen van Premed. 31.5.2022
Beoordeling melden
Antwoord van premed.nl
2 jun. 2022
Geachte mevrouw Cohen-Koolschijn, na telefonisch contact hebben wij aangegeven het pakket, uiteraard kosteloos, nogmaals te versturen. Wij gaan ervan uit dat DHL nu wel op de aangegeven dag bezorgd. In ieder geval onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het Team van Premed
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022 
Kan helaas nog niks beoordelen. Volgende dag geleverd stond er. Maar helaas na een week nog geen rollator binnen. Waarschijnlijk ligt dit aan DHL. Iris van de klantenservice is super, en probeert er alles aan te doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mrt. 2022
bij bestelling levertijd 7 dagen, nog niets ontvangen. Kijk op de site levertijd 21 dagen, geeninformatie via mail dat de levertijden zijn opgelopen. Betuigd geen respect voor je klanten die op de bestelling wachten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
Laten weten wanneer je het bestelde product ongeveer mag verwachten. Nog steeds geen idee wanneer het komt of dat het überhaupt wel komt.
Beoordeling melden
Antwoord van premed.nl
7 feb. 2022
Beste Monika, wat vervelend om te horen dat u het product nog niet hebt ontvangen. Op onze site wordt bij het product aangegeven voor er besteld wordt, wat de levertijd ongeveer is van het product mits deze niet op voorraad is. Na het afronden van de bestelling komt deze levertijd ook nog naar voren in de bevestiging van de bestelling. Bij het door u bestelde product is aangegeven dat deze niet op voorraad is en op het moment een waarschijnlijke levertijd heeft van 14 dagen. Wij hebben het voor u nagekeken en het product komt deze week bij ons binnen. Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:30 op 030 2294399 of via info@premed.nl.
 Geverifieerde beoordeling
16 feb. 2022
Als je een brace van € 10,- besteld en je moet verzendkosten betalen om het retour te sturen. Slechte service! Brace ligt in de kliko nu.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2021
Beoordeling melden