Certificaat voor mijnnaamplaat.nl

No. X16AA2E2045E08340A01E8D010FF5C9C9
 

Geldig vanaf
14-12-2017
Geldig tot
13-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor mijnnaamplaat.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 154 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft mijnnaamplaat.nl al 290 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
21-04-2019
Binnen gestelde tijd geleverd naam met 1 verkeerde letter. Na reclameren onmiddellijk met goede naam gestuurd. Letters vielen wat grijzer uit dan letters op vorige plaatje.
Hoewel ondergrond goed schoon schuift naamplaatje rechts naar beneden. Gaat dus steeds scheef hangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Heel goed aan gekomen en bovenal prima uitgevoerd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Prima product, goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
Hele goede service, maar 1 ster minder omdat we niet direct na bestelling een bevestiging per mail hebben ontvangen. Verder alles top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
snelle levering goede kwaliteit en keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Alles was correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
09-04-2019
Alles zoals verwacht. Uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
06-04-2019
Supersnelle levering, complimenten. Zelfklevende strip kleefde niet erg: beetje montagekit wel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Ben heel te vrede over de stickers en goede sevice. Ik zou ook zeker mensen aanbevelen om bij jullie iets te kopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
04-04-2019
Hele mooie naam en nummerplaat. Hele snelle levering. Ben zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Mooie, overzichtelijke website. Ons naambordje is prachtig Snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
04-04-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Ziet er goed uit, is makkelijk te bevestigen en snel ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
28-03-2019
Gewoon Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
28-03-2019
snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
27-03-2019
Graag had ik de grootte van de letters nog willen aanpassen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
27-03-2019
de letters zijn nogal onduidelijk
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Ziet er perfect uit, zoals wij het ons voor ogen hadden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
De bestelling was zeer snel op mijn adres binnen drie werk dagen.
Bedankt voor de snellen levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
16-03-2019
super mooi en nog beter als we verwacht hadden klasse echt bedankt
gr adrie en rene
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
Ik had een naamplaat zonder gaatjes besteld, maar die zaten er toch in....geen groot probleem, maar niet geheel juist.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Van webshop tot en met levering snel, accuraat en klachtenvrij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
snelle levering, zag er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Reliable and fast. Good job
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
03-03-2019
Wij zijn heel tevreden over de correcte en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Precies wat ik hoopte. En snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
helemaal super gegaan. geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
18-02-2019
- ik kon geen schuine letters in het naambordje aanbrengen
- er zaten geen pluggen bij de levering en ik wilde mijn naamplaatje aan een stenen muur bevestigen.
verder vinden wij het een prachtig naambordje en zijn we er heel blij mee.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Prima, voldoet helemaal aan de verwachtingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
16-02-2019
Ziet er netjes uit en werd snel bezorgd.
Hoe het plaatje en de plakstrip zich houden in de weersomstandigheden kunnen we uiteraard nog niet beoordelen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
15-02-2019
Het product ziet er goed uit, ben zeer tevreden
De levering kon iets beter
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
De naamplaat ziet er prachtig uit, maar jammer dat de achterkant niet is afgewerkt. Ik had meteen een flinke snee in mijn vinger.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
Zeer tevreden, netjes en snel in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-12-2018
08-02-2019
Zeer slechte service. een onbestelbare retour gestuurde zending weigeren ze opnieuw aan te bieden. Wel kon ik uit coulance de bestelling opnieuw plaatsen tegen een korting van 50%. Onderzoek via internet wees uit dat dit bedrijf zelfs dan duurder is dan dan de conculega's. Een AFRADER dus. Onder druk van Trusted Shops heeft men uiteindelijk geleverd.
1.67
Matig

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Niks op aan te merken. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Gisteren besteld, vandaag ontvangen, super snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
06-02-2019
Mooi katten platsen
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
Ben tevreden met het product en de levering, aanbevolen door een winkelier op het Osdorpplein.
4.00
Goed

mijnnaamplaat.nl

mijnnaamplaat.nl werd op 14-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek
Nederland
graveer@graphicsign.nl
mijnnaamplaat.nl
Winkel-exploitant
GraphicSign VoF
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met mijnnaamplaat.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.