Certificaat voor mijnnaamplaat.nl

No. X16AA2E2045E08340A01E8D010FF5C9C9
 

Geldig vanaf
14-12-2017
Geldig tot
13-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor mijnnaamplaat.nl



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 177 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft mijnnaamplaat.nl al 330 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
16-06-2019
Naamplaat ziet er top uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Wij hadden een naambord uitgezocht dat we konden opplakken omdat wij eigenlijk geen gaten mogen boren. Wij kregen ook een naambord met op de hele achterkant plakfolie. Meteen na ontvangst op de super gladde voordeur geplakt en na 5 minuten hoorden we een klap. Het naambord was van de (ontvette) deur afgevallen en er was een hoek van het bord afgebroken. Dit mag niet voor een product voor deze prys
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Super goed heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
08-06-2019
De gaten om het uithangbord te bevestigen aan de muur waren aan de kleine kant (4,8 mm), dus ik heb zelf de gaten 6 mm geboord, zodat ik schroeven kon gebruiken die lang genoeg waren om het uithangbord goed te bevestigen. Aangezien de schroefgaten om het uithangbord vast te schroeven aan het bevestigingsplaatje al 6 mm waren, zou ik adviseren om voortaan alle gaten 6 mm te maken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Mooi en snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
03-06-2019
Precies datgene wat we verwacht hadden. We zijn erg blij met het resultaat.
Vakwerk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
18-05-2019
03-06-2019
goede en snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
31-05-2019
alles verliep prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
Alles volgens belofte en service niet nodig gehad...dat heb je als alles goed is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
29-05-2019
Precies wat ik bestelde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
29-05-2019
Alles prima.
Kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
uitstekend , maar dat wil niet zeggen dat de naam-nummer plaat volgens opgaaf is uitgevoerd , ik had n.l. in vorige mail aangegeven dat de hoogte van het nummer 8 cm en de breedte 9,5 cm moest worden dat heb ik met de tekening zoveel mogelijk zien te benaderen , maar het resultaat is iets kleiner uitgevallen , ik hoop de de VvE daar geen probleem mee heeft , ik heb er vrede mee het resultaat .....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
geen klachten correct afgewikkeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Snelle levering en plaatje ziet er mooi uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Gemakkelijke websites. prijs/kwaliteit goed zeer vlotte levering
Groetjes Johanna
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
21-05-2019
Ik had een naamplaatje op RVS besteld. Bleek bij levering de naam verkeerd op het plaatje te staan. Binnen 3 werkdagen is er een nieuwe geleverd, dus prima service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
De naamplaat was keurig op tijd. Keurig en verzorgd verpakt. Inclusief passende schroeven en helemaal volgens onze verwachting. We zijn heel tevreden, dank u wel
Ria en Fred Wijnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
20-05-2019
Wij vinden het jammer dat er een lichte kras op de naamplaat zit.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Goede uit leg op de site en keurig verpakt aangekomen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
19-05-2019
Gewoon tevreden :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
19-05-2019
prima parkeerverbodplaat dat makkelijk te monteren/bevestigen is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
Precies uitgevoerd zoals ik heb gevraagd. Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Snel en goede levering
Product volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
TE duur voor de grootte van het naambordje €32
2.33
Matig

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
snelle levering,en ziet er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Mooie plaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
21-04-2019
11-05-2019
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Snel en mooi en niet duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
08-05-2019
goede service , website overzichtelijk en hele snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Ondanks nieuw adres is de post op onverklaarbare wijze op een oud adres terecht gekomen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
07-05-2019
Dank Just
Studio Bloesem
Sport & Ontspanningsmassage
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
31-03-2019
07-05-2019
Duurde erg lang voor product er was langer dan werd vermeldt op de site
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Wij bestellen vaker naamborden e.d. bij mijnnaamplaat.nl en altijd tot volle tevredenheid.
De kwaliteit is prima en alles altijd snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
05-05-2019
Makkelijk samenstellen van ën naambordje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
We hebben maar 1 van de 2 bestelde goederen ontvangen.
De lijm van het naamplaatje liet binnen een halve dag al los.
2.00
Matig

mijnnaamplaat.nl antwoordt: 06-05-2019
Hoi Martijn, Wat vervelend om te horen. We gaan er direct mee aan de slag. Je hoort zsm van ons. MVG Just Ritskes

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
Naamplaatje was zoals wij besteld hadden en ook nog snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Snel geleverd en ziet er prima uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
25-04-2019
Zeer snelle levering, gaatjes netjes geboord, kortom voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-04-2019
Snelle levering, goed product.
5.00
Uitstekend

mijnnaamplaat.nl

mijnnaamplaat.nl werd op 14-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek
Nederland
graveer@graphicsign.nl
mijnnaamplaat.nl
Winkel-exploitant
GraphicSign VoF
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met mijnnaamplaat.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.