Certificaat voor mijnnaamplaat.nl

No. X16AA2E2045E08340A01E8D010FF5C9C9
 

Geldig vanaf
14-12-2017
Geldig tot
13-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor mijnnaamplaat.nl



Goed

4.44/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 188 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft mijnnaamplaat.nl al 354 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Mooi afgewerkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Precies geleverd en gemaakt als gehoopt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Zeer snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Een top bedrijf snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Het totaal is wat groot uitgevallen ,had een slag kleiner kunnen zijn. Doet niets af aan de beoordeling goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Postbode heeft pakje bij buren afgeleverd terwijl ik thuis was en heeft geen briefje achtergelaten bij welke buren, moest dus bij meerdere buren aanbellen waar mijn pakje was
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Snel geleverd en ziet er prachtig uit Het is een cadeau, dus daar kunnen we mee aan komen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Te klein ten opzichte van de site vooraf.

Niet leesbaar vanaf de straat ( 5 meter)
2.00
Matig

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
03-06-2019
04-07-2019
De leveringstijd is lang, maar dan heb je ook wat
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Snelle levering . Ziet er netjes uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Snelle levering. Alleen als leveradres had ik deze keer een ander adres opgegeven dan de 2 vorige keren. Prompt werd het op het verkeerde adres afgeleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
29-06-2019
Scheepsplank, als naambord op n gevel, prima, leuk om te zien.
Heel goed te maken via de website, met n keurige print van de bestelde uitvoering.
De correctie op de tekst, na de oorspronkelijke bestelling, is foutloos uitgevoerd.
Levertijd iets langer dan op de website wordt gecommuniceerd, maar dat werd ook teruggekoppeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
28-06-2019
Eenvoudig te bestellen en vlotte levering. Ik ben tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
28-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
snelle levering (binnen 1 dag)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
25-06-2019
Te duur voor wat je krijgt
3.67
Goed

mijnnaamplaat.nl antwoordt: 26-06-2019
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Kunt u aangeven waarom de levering niet geheel aan uw verwachting voldeed ? Gr Just

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
24-06-2019
Prima gegaan binnen een paar dagen geleverd goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
24-06-2019
Wel betaald na 2 weken nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

mijnnaamplaat.nl antwoordt: 26-06-2019
Goedemorgen, helaas heeft u een negatieve ervaring met onze shop gehad. Omdat u afwijkende maat RVS besteld duurt het langer dan normaal. Ik zag dat dat niet duidelijk op onze site staat, onze excuses. Gisteren heeft u geleverd gekregen gelukkig. Nogmaals onze oprechte excuses voor de late levering en we passen direct de levertijd op afwijkend RVS aan. Veel plezier met uw bestelling. Gr Just

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
23-06-2019
De bestelling was super snel bezorgd. De naamplaat was precies zo als ik hem besteld had. Hartelijk dank voor de goede afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
22-06-2019
Precies zoals ik het wilde.
Levering ook mooi op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
21-06-2019
Product prima verpakt en ziet er mooi uit, duurde alleen langer dan verwacht jammer want het was een cadeau die nu te laat aankwam
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
19-06-2019
Guter Service, schnelle Lieferung. Jederzeit wieder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
18-06-2019
Prima service, product exact zoals verwacht. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
16-06-2019
Naamplaat ziet er top uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Wij hadden een naambord uitgezocht dat we konden opplakken omdat wij eigenlijk geen gaten mogen boren. Wij kregen ook een naambord met op de hele achterkant plakfolie. Meteen na ontvangst op de super gladde voordeur geplakt en na 5 minuten hoorden we een klap. Het naambord was van de (ontvette) deur afgevallen en er was een hoek van het bord afgebroken. Dit mag niet voor een product voor deze prys
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Super goed heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
08-06-2019
De gaten om het uithangbord te bevestigen aan de muur waren aan de kleine kant (4,8 mm), dus ik heb zelf de gaten 6 mm geboord, zodat ik schroeven kon gebruiken die lang genoeg waren om het uithangbord goed te bevestigen. Aangezien de schroefgaten om het uithangbord vast te schroeven aan het bevestigingsplaatje al 6 mm waren, zou ik adviseren om voortaan alle gaten 6 mm te maken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Mooi en snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
03-06-2019
Precies datgene wat we verwacht hadden. We zijn erg blij met het resultaat.
Vakwerk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
18-05-2019
03-06-2019
goede en snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
31-05-2019
alles verliep prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
Alles volgens belofte en service niet nodig gehad...dat heb je als alles goed is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
29-05-2019
Precies wat ik bestelde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
29-05-2019
Alles prima.
Kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
uitstekend , maar dat wil niet zeggen dat de naam-nummer plaat volgens opgaaf is uitgevoerd , ik had n.l. in vorige mail aangegeven dat de hoogte van het nummer 8 cm en de breedte 9,5 cm moest worden dat heb ik met de tekening zoveel mogelijk zien te benaderen , maar het resultaat is iets kleiner uitgevallen , ik hoop de de VvE daar geen probleem mee heeft , ik heb er vrede mee het resultaat .....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
geen klachten correct afgewikkeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Snelle levering en plaatje ziet er mooi uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Gemakkelijke websites. prijs/kwaliteit goed zeer vlotte levering
Groetjes Johanna
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
21-05-2019
Ik had een naamplaatje op RVS besteld. Bleek bij levering de naam verkeerd op het plaatje te staan. Binnen 3 werkdagen is er een nieuwe geleverd, dus prima service.
4.33
Goed

mijnnaamplaat.nl

mijnnaamplaat.nl werd op 14-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek
Nederland
graveer@graphicsign.nl
mijnnaamplaat.nl
Winkel-exploitant
GraphicSign VoF
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met mijnnaamplaat.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.