giga-bikes.nlReviews

: 4.074Uitstekend

Beoordelingen voor giga-bikes.nl

88 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.074 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

8 okt. 2022
Ze er ruime keus en vriendelijk personeel in de winkel maar hoe vervelend om een bevestiging te ontvangen dat het item klaar ligt in de winkel en dat je daar aankomt en je krijgt te horen dat dit helaas vaker gebeurd maar ik nog 3 dagen moest wachten want dan was het er zeker. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

de meest kritische beoordeling

6 nov. 2022
2 nieuwe kinderfietsen besteld. Allebij met diverse beschadegingen en de standaard staat zo ver overeind dat de fietsjes de verkeerde kant opvallen. Stickers vallen er gewoon af en dat is alleen nog maar met de montage. Heb zelf al meerdere fietsen gebouwd maar dit is wel slecht.

Beoordelingen voor giga-bikes.nl

Snelle verzending, goede materialen, de nieuwe band en binnenband zaten zo op de fiets!
5 mei 2023
Goede website en levevering
31 mrt. 2023
Keurig netjes afgeleverd e tot nu toe tevreden over de e bike.
12 apr. 2023
Eerlijk en duidelijk en snelle levering
7 mrt. 2023
De mogelijkheid het kinderfietsje zelf in elkaar te zetten met kleinkind. Na bestelling online de volgende dag af te halen.
28 mrt. 2023
Paar minuten voor half 9 besteld en netjes dag erop geleverd!
10 mrt. 2023
Snelle levering en banden voldoen aan de verwachtingen.
25 mrt. 2023
snelle levering , prima kwaliteit
28 mrt. 2023

8 mrt. 2023
2 mrt. 2023

13 feb. 2023

Hele fijne shop zowel de winkel als online bestellen. Snelle levering, en geen probleem als er iets niet bevalt en retour moet.
1 feb. 2023

Ruime keuze en snelle levering!
7 feb. 2023
2 feb. 2023
28 jan. 2023
Essentiële materialen niet meer beschikbaar. Zonde!!!
Antwoord van giga-bikes.nl
30 jan. 2023
Goedemorgen Frank, bedankt voor jouw review. Wij hebben je zojuist een email gestuurd. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Foris
8 okt. 2022
31 mei 2022
DHL was de fiets voor onze dochter ‘kwijtgeraakt’. Heel balen, maar Giga-bikes heeft het super opgelost! We hebben een nieuwe fiets toegestuurd gekregen (en ontvangen deze keer!) zonder extra kosten of mogelijk doen. Super service!
25 jul. 2022
Levertijd ( ligt denk ik bij DHL)is beduidend langer dan op de site belooft wordt. Toen de 28 inch amigo fiets na 4 dagen binnen kwam was ik blij verrast. Alles klopte, met een checklijst erbij wat er allemaal nagekeken is en naam monteur. Alleen het feit dat je niet kunt bellen maar alleen mailen vind ik niet kunnen. Vandaar 1 ster minder.