Beoordelingen voor giga-bikes.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 241 Trusted Shops beoordelingen sinds 06-10-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 241 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
snelle levering,produkt OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
zoals wat verwacht mag worden
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
Prima levering en aanbod op de site. Voor een goeie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Vriendelijk en netjes geholpen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snel en goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Bestelling lag netjes klaar.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
De bestelling is perfect geregeld. Geen gebruik geaakt van de service, want het was allemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-04-2018
Product was er snel :) goed verzorgt ingepakt en het was het materiaal zoals beschreven op de site. Tevreden klant dus
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
24-04-2018
Snelle levering, goedkoop, perfect advies. Zelden zo goed meegemaakt. Een aanrader eerste klas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
23-04-2018
Super snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
23-04-2018
Netjes bezorgd vojgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
23-04-2018
snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
23-04-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
22-04-2018
Na dat we de transportfiets binnen hebben gekregen was er een probleem mee. na een mail te hebben gestuurd kregen we heel snel bericht dat dit werd opgelost. de fiets is na ons wens zo als we via de site hebben besteld. we zijn er zeer te vrede mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
22-04-2018
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
22-04-2018
Prima, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
22-04-2018
2x het verkeerde artikel leveren. En mij feitelijk veel werk laten doen door het gehannes met mailen en retourneren van een onderdeel van een tientje dat uiteindelijk niet leverbaar blijkt.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
22-04-2018
Je koop een nieuwe en hij is stuk..en nog steeds geen nieuwe fiets... moet eerst de oude terug sturen en dan wordt deze na gekeken en dan zal je na 1 maand of zo wel een nieuwe krijgen.. erg jammer allemaal
2.00
Matig

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
22-04-2018
Vlotte levering, prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
21-04-2018
Na bestellen van een stuur bleek deze korter dan wat in de omschrijving stond. Stuur retour gestuurd en nieuwe besteld.
Giga Bikes heeft netjes het volledige bedrag incl retourkosten vergoedt omdat het verkeerde artikel verstuurd was.
Supersnelle levering en goede service. Aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
20-04-2018
Correct geholpen en heel vriendelijk.
Cijfer: 9
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
20-04-2018
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
20-04-2018
Levering was eerder dan gepland. Product (witte kinderfiets) was op sommige stukken helemaal geel verkleurd (alsof deze lange tijd in een etalage had gestaan), dit was direct zichtbaar en heeft men in de winkel zeker al gezien Mijn zoontje was dan ook zeer teleurgesteld. Wij bestellen hier niets meer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
20-04-2018
pima op alle gebieden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
19-04-2018
prima allemaal
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
19-04-2018
Zeer snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over de afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
19-04-2018
Wow
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
19-04-2018
gekregen wat beloofd is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
19-04-2018
Bestelling conform de gepubliceerde afspraak afgeleverd
Erg goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
18-04-2018
Snelle levering, goed product. Service kan ik eigenlijk niet beoordelen. Dat is pas van toepassing als er iets mis gaat.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
Top schoentjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
18-04-2018
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
18-04-2018
Ik weet niet bij wie de fout’ zat maar ik hen geen bericht gekregen dat het pakketje afgeleverd was. Toevallig zag ik dat het pakketje teruggestuurd zou worden naar de aanbieder (de track en trace code gaf een dag eerder nog aan dat het pakketje nog niet gearriveerd was). Gelukkig was ik bog net op tijd om het op te halen.
Wat er in het pakje zat, voldeed wel aan mijn verwachting.
2.33
Matig

giga-bikes.nl antwoordt: 20-04-2018
We hebben met de klant contact opgenomen. de bestelling is al een dag na de bestelling bij een DHL afhaalpunt geleverd. waarom en of de klant hiervan geen bericht heeft gehad zoeken we uit.

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
18-04-2018
Ik vond dat de levering sneller kon
2.00
Matig

giga-bikes.nl antwoordt: 20-04-2018
We hebben met de klant contact gezocht en zoeken uit waar de vertraging in de bezorging bij de transporteur vandaan is gekomen ondanks dat we het op tijd hebben verstuurd.

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
17-04-2018
prima snel geleverd. Da swalbe balloon banden zaten iets verkreukeld in de verpakking maar hebben het overleefd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
17-04-2018
Alles was dik inorde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
17-04-2018
Snelle levering Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
17-04-2018
Good day
Thanks for the delivery.
This is not the lamp I ordered.
I hope it works on my bike
Greetings from Hamburg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
16-04-2018
Snelle levering en een goede prijs
5.00
Uitstekend

giga-bikes.nl

Contact
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
klantenservice@giga-bikes.nl
giga-bikes.nl
Winkel-exploitant
T.O.M. B.V.
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met giga-bikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.