giga-bikes.nlReviews

: 4.043Uitstekend

4,52

Beoordelingen voor giga-bikes.nl

316 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.043 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 nov. 2021
Gigabikes heeft de bestelling snel en accuraat uitgevoerd, echter de aan-geboden en gekozen leverdatum werd door DHL niet aangehouden; terwijl er op maandag de 15e al door DHL al werd gemeld, dat het pakket in behandeling was! Het ie er kennelijk al die tijd blijven liggen, alsof ze er geen raad mee wisten. * gekozen en akkoord was dinsdag de 16e november; ze kwamen pas donderdag de 18e Allemaal helemaal geen ramp, maar bij deze een schets van de situatie
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 jan. 2022 
ik zou iedereen aanraden hier niks n meer te kopen je word behandeld als grof vuilafgelopen week een fiets gekocht voor mn zoontje bleek er een slag in het wiel te zetten. ik contact gezocht met het bedrijf want bellen lukt al niet dat sturen ze je door naar de mail.. en dan schepen ze je af met een lullig antwoord dat het ons probleem was en niet die van hun ze konden het voor me oplossen en dan wouden ze mij een factuur sturen van 50 uren reparatie kosten en 20 euro om nog weer de fiets retour te sturen met een passende oplossing kwamen ze niet dus voor mij was het 1 x en niet weer en zoals k hb gelezen bn k niet de enige die een slechte ervaring heeft met dit bedrijf dus als k jullie was zou k hier nooit weer wat bestellen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor giga-bikes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
Leuk kinderfietsje gekocht. Duidelijke gebruiksaanwijzing erbij via een filmpje. Helaas was de fiets niet binnen 1 of 2 dagen te leveren. Dat liep uit tot een dag of 10.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
van Mar V.
Zeer concurrerende prijs. Snelle levering. Goede producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Duidelijke site, vriendelijk afhaalpunt in Tilburg
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle beschikbaarheid van artikel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
van A H.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Ik bestel een naaf Nexus 8. en krijg die zonder ringen en moeren en zonder versteller op de naaf. Ik zoek handvaten uit en vind slechts de linkse van mijn keus. Ik vraag twee moeren en ringen, krijg 2 gelijke ringen mee. die moeten elkaars spiegelbeeld zijn. Overigens wel attente en behulpzame medewerkers.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Alles tot nu toe alles en vlug gegaan vlotte levering van mijn fiets
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Super snel geleverd voor een eerlijke prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022 
van Nik K.
Na een week nog steeds niks binnen! Geen reactie 's op de mail over waar de fietsen blijven. Alleen wel vragen wat ik van de service vind . Nou bagger dus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Geen feedback, 1 keer besteld niet nog een keer
Beoordeling melden
Antwoord van giga-bikes.nl
1 sep. 2022
Hi, Bedankt voor je review. Vervelend dat er iets mis is gegaan. Ik heb je zojuist een email gestuurd. We zien je graag nog eens terug in onze webshop.
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Levertijd ( ligt denk ik bij DHL)is beduidend langer dan op de site belooft wordt. Toen de 28 inch amigo fiets na 4 dagen binnen kwam was ik blij verrast. Alles klopte, met een checklijst erbij wat er allemaal nagekeken is en naam monteur. Alleen het feit dat je niet kunt bellen maar alleen mailen vind ik niet kunnen. Vandaar 1 ster minder.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Het product (binnenland) is goed. De aflevering door dhl was heel wat minder maar is door Giga perfect opgelost., dus een goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022 
Step ziet er goed uit! Levering 3dgn later door boerenprotest.gelukkig bet op tijd ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Een onderdeel was beschadigd. Gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Helemaal top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022 
makkelijk bestellen en ophalen goede communicatie
Beoordeling melden