Certificaat voor giga-bikes.nl

No. X17179967FAA090A0E960651D5F4A45CF
 

Geldig vanaf
30-05-2018
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor giga-bikes.nl



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 696 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft giga-bikes.nl al 696 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Het was zeer snel binnen dat is goed alleen parkeren is een beetje moeilijk het is overal betaald parkeren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
14-11-2018
Top en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
Leuke prijzen, goede producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
13-11-2018
Snelle levering conform de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
Wat kun je beoordelen als je maar 1x een bestelling hebt geplaatst.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
12-11-2018
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Product zoals beschreven, levering zeer snel en service prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
11-11-2018
niks mis mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
09-11-2018
Heb nog geen problemen gehad dus kan de service niet oordelen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
08-11-2018
prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
06-11-2018
prima snelle levering zoals beloofd
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
06-11-2018
Snelle verzending, netjes verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
03-11-2018
SNELLE EN CORRECTE LEVERING.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
03-11-2018
Goed geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
03-11-2018
Snel en correct.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
Gewoon goed winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
levering pas na 4 dagen, wat hebben we het toch slecht....kwam door zoekraken pakket bij DHL.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
01-11-2018
Ik kan niets negatief melden. Het juiste product werd snel geleverd en werkt zoals in de beschrijving staat : 2 reflectoren met 2 straffe lampjes en een aan/uit schakelaar. Wel letten op de afstand tussen de 2 vijzen Wij zijn tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
31-10-2018
niks op aan te merken , ik kreeg wat ikl bestelde voor n goedeprijs en afgesproken levertijd . Dus top ??
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
Prima winkel altijd afhalen dag na de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
Fast shipping, item as described.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
Precies zo als besteld, prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
Het juiste product volgens afspraak ontvangen in een verpakking die niet echt passend was. Het product zelf voldoet prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
Eigenlijk gewoon alles wat je wil van een webshop. Alles op voorraad(voor zover mijn bestelling), zeer duidelijke website met veel in te stellen (maatvoering/kleur/etc)opties, en snel geleverd. Al met al zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
27-10-2018
Geachte Service,
Ik heb 1 verkeerd artikel geleverd gekregen wat ik niet besteld had.
De klipjes voor bevestiging van de jasbeschermers zijn te klein gemaakt en passen niet op de spatbord rand. Daarvoor heb ik de oude klipjes gebruikt die wel netjes te monteren zijn. Desgewenst kan ik u een foto toesturen.
2.50
Redelijk

giga-bikes.nl antwoordt: 31-10-2018
We hebben direct contact opgenomen met de klant om tot een oplossing te komen.

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
27-10-2018
De trolley heb ik in goede orde ontvangen alleen mis ik het elastische koord zoals op de verpakking staat vermeld, gaarne verneem ik van u.

Vriendelijke groeten, Eduard van Geffen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
25-10-2018
Goede ervaring, veel keuzes, snelle levering. Alleen after sales nog niet nodig gehad. Zal er zeker weer komen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
23-10-2018
Directe levering
Kosten voor verzending wat prijzig tov andere leveranciers
Tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
22-10-2018
Goede prijs, snelle levering.
Helaas ging tijdens de montage een onderdeel kapot. Na reclamatie werd dit onderdeel gratis herlevend Super geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
22-10-2018
Ben tot nu toe zeer tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
21-10-2018
de Impac Smartpac buitenband 28x1.75 is van mindere kwaliteit als de Schwalbe Smartsam. uit dezelfde fabriek maar toch een B keuze. zwaarder en stugger van kwaliteit, maarja alles heeft zijn prijs nietwaar?
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
21-10-2018
Scherpe prijzen en zeer correcte levering zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
21-10-2018
Snelle levering. Onbeschadigd en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
21-10-2018
Snelle levering en communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
19-10-2018
snel, correct en prima prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
19-10-2018
snelle levering productomschrijving klopt
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
19-10-2018
Snel en goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
19-10-2018
Top service. Ik had een verkeerd onderdeel ontvangen, goed besteld maar verkeerd geleverd, retourkosten zijn vergoed en direct het juiste onderdeel ontvangen. Nergens goedkoper fietsonderdelen gevonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
18-10-2018
Eenvoudig te bestellen, snel en goedkoop
4.67
Uitstekend

giga-bikes.nl

giga-bikes.nl werd op 30-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
klantenservice@giga-bikes.nl
giga-bikes.nl
Winkel-exploitant
T.O.M. B.V.
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met giga-bikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.