Certificaat voor giga-bikes.nl

No. X17179967FAA090A0E960651D5F4A45CF
 

Geldig vanaf
30-05-2018
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor giga-bikes.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 617 Trusted Shops beoordelingen sinds 06-10-2017.
In totaal heeft giga-bikes.nl al 617 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
24-09-2018
Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Fietsje was prima, helass geen standaard en slot. Nog handvat slingertjes erbiij gekocht, deze gingen al een kapot voor gebruik.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
21-09-2018
Snelle en nette levering. Geen verdere bijzonderheden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
21-09-2018
Prettige webshop, makkelijk artikelen te vinden. Ook de service is snel en prettig
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
21-09-2018
Jammer dat er nog steeds fietsbanden verkocht worden zonder zijreflectie
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Alle producten waren van beste kwaliteit en de levering was supersnel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
14-09-2018
Wij super snel geholpen en super snel geleverd wij zijn zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
13-09-2018
Alles perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
Verzending via DHL is wat minder prettig dan via post NL maar de verzendkosten, prijzen en assortiment zijn helemaal top
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
12-09-2018
snelle levering en goed verzorgd pakket
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
Snelle levering en prima product
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
12-09-2018
Ideaal om de spullen gewoon op te halen. Wel jammer dat het in een betaald parkeren zone is. Vriendelijke gasten in de winkel. Ik ben blij met de fietstassen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
Breed assortiment. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
11-09-2018
Voor de service heb ik maar 4 sterren gegeven, omdat ik daar geen ervaring mee heb. Twee fietsbanden besteld, voor concurende prijs en ook snel geleverd. Dus geen beroep hoven doen op service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
11-09-2018
Prima dienstverlening, na 1 dag thuis afgeleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
11-09-2018
De kwaliteit van de producten is goed. Maar de levering zou een stuk sneller kunnen - zeker in vergelijking met andere webshops.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
10-09-2018
Het verschil tussen 4 en 5 sterren was het nep lot’ dat was bijgesloten

Ik stel kados waarvoor ik geld moet uitgeven niet op prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
10-09-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
09-09-2018
Alles klopt gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
09-09-2018
Ondanks dat er iemand thuis was niet afgeleverd omdat er niemand thuis was
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
09-09-2018
zowel levering, service als producten voldoen aan de verwachtingen
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
06-09-2018
snel geleverd. heldere informatie.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
06-09-2018
snelle levering en goede voorraad.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
05-09-2018
De doos kwam al helemaal stuk. Na openen van doos was het achter wiel van de fiest helemaal scheef en slag er in. Om contact te krijgen met giga bikes was ook ern probleem kan alleen via mail. Nu weer een 2 extra dagen vrij moeten nemen. 1 voor weer het ophalen van de kapotte fiets en 1 voor het wachten weer op de nieuwe fiets.
1.00
Slecht

giga-bikes.nl antwoordt: 06-09-2018
We hebben zo snel mogelijk op de klacht gereageerd en dit zo snel en adequaat mogelijk afgehandeld. De klant heeft inmiddels een nieuwe onbeschadigde fiets ontvangen.

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
04-09-2018
Producten die ik bestelde bleken na 2 dagen toch niet op voorraad. Ze boden een alternatief, maar daarvoor werd ik doorverwezen naar andere webshop (internet-bikes.com). Dat vond bijzonder en daar ben ik dan ook afgehaakt. Ik heb de hele order geannuleerd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
04-09-2018
Gel zadel met een heeeeeel dun laagje gel. Mijn niet gel zadel was nog zachter.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
04-09-2018
Netjes op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
03-09-2018
Op de site stond dat het fietszadel voor "heren" was, maar ik heb een kleiner zadel ontvangen. Ook dit zit goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
25-08-2018
02-09-2018
Snelle levering, prima prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
02-09-2018
ik heb de fietspomp in elkaar gezet en hij doet het prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
31-08-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
31-08-2018
uitstekende ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
31-08-2018
prima service service artikel volgens afspraak op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
31-08-2018
terrug sturen.2x order +2x factuur,verwek een order van klien bedraag,order met iets hoog bedraag, zie ik nog niet?
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
Snel geleverd en alles zoals omschreven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
Snel geleverd top. Jammer genoeg verkeerde trapas. En dan heb ik nog telefonisch contact gehad voor het bestellen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
uitstekende webwinkel
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
DHL heeft de bestelling niet afgeleverd op de afgesproken dag. Hierdoor onnodig thuis moeten blijven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
29-08-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
28-08-2018
Prima, niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

giga-bikes.nl

giga-bikes.nl werd op 30-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
klantenservice@giga-bikes.nl
giga-bikes.nl
Winkel-exploitant
T.O.M. B.V.
Rootven 18-20
5531 MB Bladel
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met giga-bikes.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.