Ze er ruime keus en vriendelijk personeel in de winkel maar hoe vervelend om een bevestiging te ontvangen dat het item klaar ligt in de winkel en dat je daar aankomt en je krijgt te horen dat dit helaas vaker gebeurd maar ik nog 3 dagen moest wachten want dan was het er zeker. Vandaar 4 ipv 5 sterren.
2 nieuwe kinderfietsen besteld.
Allebij met diverse beschadegingen en de standaard staat zo ver overeind dat de fietsjes de verkeerde kant opvallen.
Stickers vallen er gewoon af en dat is alleen nog maar met de montage.
Heb zelf al meerdere fietsen gebouwd maar dit is wel slecht.
Essentiële materialen niet meer beschikbaar. Zonde!!!
Antwoord van giga-bikes.nl
30 jan. 2023
Goedemorgen Frank, bedankt voor jouw review. Wij hebben je zojuist een email gestuurd. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Foris
8 okt. 2022
31 mei 2022
DHL was de fiets voor onze dochter ‘kwijtgeraakt’. Heel balen, maar Giga-bikes heeft het super opgelost! We hebben een nieuwe fiets toegestuurd gekregen (en ontvangen deze keer!) zonder extra kosten of mogelijk doen. Super service!
25 jul. 2022
Levertijd ( ligt denk ik bij DHL)is beduidend langer dan op de site belooft wordt. Toen de 28 inch amigo fiets na 4 dagen binnen kwam was ik blij verrast. Alles klopte, met een checklijst erbij wat er allemaal nagekeken is en naam monteur. Alleen het feit dat je niet kunt bellen maar alleen mailen vind ik niet kunnen. Vandaar 1 ster minder.
Geïmporteerde beoordelingen: