Beoordelingen voor sodastreamstore.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 113 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sodastreamstore.nl al 113 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
19-06-2018
Als het goed is heb je geen aanvullende gegevens nodig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
19-06-2018
Inderdaad voor 22:00 besteld en de volgende dag in huis.wij gaan nog zeker bij u bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
19-06-2018
Goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
19-06-2018
Goed hoor
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
19-06-2018
zeker een aanraader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
06-06-2018
Snelle levering. Zal er vaker bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
05-06-2018
Zeer tevreden en zeker de snellen levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
05-06-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
05-06-2018
Vind boven alle verwachtingen in dat de smaken goed gewaardeerd worden in ons gezin
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
05-06-2018
Te weinig smaken.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
05-06-2018
Wij zijn helemaal verkocht. Altijd lekker frisse smaken in huis. En geen gesleep. We zijn nog de smaken aan het uitproberen. Maar de sinas/cola/tonic/gin en Up zijn goed van smaak. En zullen altijd in de kast als voorraad aanwezig zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
23-05-2018
05-06-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
05-06-2018
Absolute fan Wat een gemak levert dit me op
De levering was echt super snel en op aangegeven tijdstip.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
05-06-2018
Correcte en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
05-06-2018
Snelle en goede levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
23-05-2018
alles is good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
23-05-2018
Fijn op tijd geleverd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
09-05-2018
alles goed 9+
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
10-04-2018
07-05-2018
Heel tevreden Een aanrader. Hier kopen we nog.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
25-04-2018
top product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
25-04-2018
Gebruiksvriendelijke website waar alles te koop is dat je kunt gebruiken in combinatie met de sodastream. Duidelijke productomschrijving en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
24-04-2018
Snelle levering. Goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
24-04-2018
Goed product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
24-04-2018
Exact gedaan wat ze belooft hebben
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
24-04-2018
Lekker snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
24-04-2018
Ugoeie service snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
24-04-2018
prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
11-04-2018
Geen beoordeling in tekst
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
10-04-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
27-03-2018
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
14-03-2018
Super klantenservice , gericht en goed geholpen , en supersnel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
27-02-2018
14-03-2018
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
01-03-2018
14-03-2018
Levering had n.m.i. sneller gekund.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
01-03-2018
14-03-2018
Alles was prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
27-02-2018
14-03-2018
Goede en snelle levering, top spul
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2018
Besteldatum
05-03-2018
14-03-2018
Top Makkelijk bestellen en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
28-02-2018
Zeer Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
27-02-2018
Goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
27-02-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
27-02-2018
Ik moest de verzendkosten heen en terug betalen, dus nog een fles prijs erbij. Er zal een antwoordnummer zijn maar die heb ik niet ontvangen en ook niet de geld voor de verzendkosten terug. De enigste reden dat ik hier had besteld was omdat mijn slijter gesloten was met Carnival en geen andere opties had.
4.33
Goed

sodastreamstore.nl klantbeoordeling

sodastreamstore.nl

SodaStream online kopen

We weten allemaal dat water drinken belangrijk is voor ons lichaam, maar toch doen we dit vaak veel te weinig. Ons lichaam heeft zelfs 1,5 tot 2 liter water per dag nodig! Het SodaStream systeem maakt het stukken makkelijker om voldoende water te drinken. Met de Soda Stream apparaten maak je van kraanwater zelf bruisend water en je kunt ook zelf SodaStream frisdrank maken. Het SodaStream apparaat geeft je de optie om zelf te kiezen hoe intens je water bruist. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen. Daarna kun je er nog een smaakje aan toevoegen, er is keus genoeg. Hiermee kom je gemakkelijk aan je aantal liters per dag. Join the Soda club!

Contact
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
info@dutchdo.nl
sodastreamstore.nl
Winkel-exploitant
DutchDo B.V.
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
noname
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sodastreamstore.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.