Beoordelingen voor sodastreamstore.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 221 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sodastreamstore.nl al 222 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
20-08-2018
Prima leverinf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
20-08-2018
keurig en snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
20-08-2018
supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
19-08-2018
Nog maar 2 keer besteld maar geen problemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
19-08-2018
Duidelijke website, goed product voor goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
19-08-2018
Waarom geven jullie aan; voor 22 uur besteld morgen in huis als dat niet zo is?
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
18-08-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
18-08-2018
voor het eerst siroop besteld en ik kan het niet geloven mar toppie had het de volgende dag al, mijn complimenten voor een supersnelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
18-08-2018
Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
18-08-2018
snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
17-08-2018
bestelling goed ontvangen , kunnen terug bruisend water drinken.

bedankt
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
17-08-2018
Altijd op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
17-08-2018
Inpakker had per ongeluk 2 verkeerde artikelen ingepakt. Na telefoontje meteen de ontbrekende artikelen toegezonden en verkeerde mocht ik houden voor het ongemak. Hele goede service waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
17-08-2018
All fine, no issues
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
17-08-2018
Niet verwacht dat het zo snel zou worden geleverd, super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
16-08-2018
Gewoon voor 22.00 uur besteld en de andere dag in huis. Je went gauw aan deze super service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
16-08-2018
Mis alleen in Nederland de smaakvolle cola+sinas zonder suiker. Ik ga vaak in Duitsland flesjes halen. Daar zit iets meer
smaak aan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
16-08-2018
Snelle verzending
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
16-08-2018
Snelle levering - 1dag. Gelukkig niet lang zonder de bubbles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
16-08-2018
Na het registreren ontving ik geen bevestigingsmail en dus ook geen kortingscode. Na mijn reclamstie kreeg ik eerst de vraag of de mail niet in mijn spambox zat, later kreeg ik alsnog de code toegestuurd met als opmerking dat het wel vaker voorkomt als eerst registreert en daarna een account aanmaakt. Graag software aanpassen dus.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
16-08-2018
Alles prima. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
15-08-2018
Snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
15-08-2018
Uitgebreid assortiment en zeer snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
15-08-2018
Levering pas na 2 dagen ook al was de bestelling vroeg op de dag geplaatst
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
15-08-2018
I ordered a SodaStream on 8 August 2018. The amount was reserved on my Card through 3D visa verification.I queried when i didnt receive my pacckage and was told payment wasn't processed and I need to pay again. I spoke to someone at your contact centre on Friday 10 August 2018 and they advised if I pay with another method the machine will be delivered. He guaranteed delivery which never happened.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
15-08-2018
Alles perfect vanaf order t/m levering.
1 héél klein minpuntje: post.nl track & trace kon geen bezorgmoment aangeven. Ik moest daardoor een afspraak afzeggen, omdat er voor levering getekend moest worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
15-08-2018
Goed product en goede levering. Enkel jammer dat de kortingscode zo snel verliep.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
15-08-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
15-08-2018
Geen commentaar.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
14-08-2018
De roze kleur van de plastiek fles is eerder lila paars.
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
14-08-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
14-08-2018
Greattt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
14-08-2018
Is zoals gezien in de webshop
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
14-08-2018
Helemaal blij met de extra flessen (zo hebben we een lekker voorraadje gevuld en wel koel staan) en ook de glazen komen goed van pas. Zien er mooi uit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
14-08-2018
niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
14-08-2018
Prima website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
13-08-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
13-08-2018
Super service, zat een barst,scheurtje in karaf, gemaild en direct wordt er nieuwe opgestuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
13-08-2018
Snelle levering, alles in goede orde ontvangen. Goede producten, koolzuur patroon wel redelijk aan de prijs vind ik.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
13-08-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

sodastreamstore.nl klantbeoordeling

sodastreamstore.nl

SodaStream online kopen

We weten allemaal dat water drinken belangrijk is voor ons lichaam, maar toch doen we dit vaak veel te weinig. Ons lichaam heeft zelfs 1,5 tot 2 liter water per dag nodig! Het SodaStream systeem maakt het stukken makkelijker om voldoende water te drinken. Met de Soda Stream apparaten maak je van kraanwater zelf bruisend water en je kunt ook zelf SodaStream frisdrank maken. Het SodaStream apparaat geeft je de optie om zelf te kiezen hoe intens je water bruist. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen. Daarna kun je er nog een smaakje aan toevoegen, er is keus genoeg. Hiermee kom je gemakkelijk aan je aantal liters per dag. Join the Soda club!

Contact
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
info@dutchdo.nl
sodastreamstore.nl
Winkel-exploitant
DutchDo B.V.
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
noname
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sodastreamstore.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.