Beoordelingen voor sodastreamstore.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 345 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sodastreamstore.nl al 386 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
03-10-2018
23-11-2018
Het bedrijf heeft nog veel problemen met retourzendingen. Administratie is niet in orde. Na een melding van een kwijtgeraakte zending, stuur ik het verzendbewijs en de screenshot uit de PostNL-app op. Maar geen enkele reactie daarop ontvangen. Telefonisch is men echter zeer vriendelijk en probeert het op te lossen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
29-10-2018
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
28-10-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
26-10-2018
zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
25-10-2018
snelle levering prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
25-10-2018
Heel goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
24-10-2018
perfecte shop perfecte service alles heel snel geleverd en echt super voor mij krijgen juullie een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
23-10-2018
tot nog toe snelle en goede levering. 1x was de pakbon vergeten maar ook dit was binnen de kortste keer opgelost. gewoon goed dus.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
23-10-2018
Alles gaat bij jullie perfect.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
22-10-2018
Although order was placed before 22.00, products did not arrive on the following day, as it was advertised on the website.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
21-10-2018
Perfect afgewerkt. Een dag na de bestelling ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
21-10-2018
Bestelling kwam precies op tijd, retour zenden van lege cylinders is vantevoren al duidelijk omschreven in toegestuurde mail. Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
20-10-2018
Alles prima voor elkaar Ga graag zo door, binnen 24 uur zending ontvangen.
Dank u voor uw professionaliteit.
Peter G
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
20-10-2018
Het verzenden gaat nog steeds knullig. De eerste keer kwam het pakket telkens als een boomerang terug door onduidelijkheid over de barcodes, nu moest ik betalen voor het retourneren (6.95). Die fouten worden daadwerkelijk niet door jullie gemaakt, maar ergens in het proces is het nog steeds niet voor alle schakels klip en klaar wat er moet...
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
19-10-2018
Alles perfect, ben erg tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
19-10-2018
Nette bezorging. Werd op de hoogtegehouden per mail en track en trace. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
19-10-2018
Alles is correct verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
18-10-2018
Goed geholpen en een snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
18-10-2018
Verzorgd en bezorgd als afgesproken; snel en op tijd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
18-10-2018
Heel goed en heel makkelijk en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
17-10-2018
Snel en correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
16-10-2018
Als is goed verzorgd gewoon als prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
16-10-2018
Vulgge levering goede kwaliteit producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
16-10-2018
Supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
14-09-2018
16-10-2018
Geen commentaar Ze zijn gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
14-10-2018
Snelle levering, alleen vinden we dat de cilinders iets beter verpakt kunnen worden, deze lagen los tegen elkaar te rammelen. Verder prima in orde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
14-10-2018
de prijzen zijn hoog, maar de retourregeling en -verzending uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
14-10-2018
Snel en correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
13-10-2018
Kan je ook uitleggen hoeveel er in een glas moet want op fles staat alleen voor fles. Wij hebben nl een kraan waar bruisend water uitkom
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
12-10-2018
Goede producten met uitstekende levering en service. Contact met de klantenservice verloopt eveneens zeer correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
08-09-2018
11-10-2018
Ligt aan post nl
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
11-10-2018
Snel en keurig afgehandeld een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
10-10-2018
Snelle levering, zondag besteld en dinsdag geleverd.
De producten zijn doorgaans goed, maar waarom de cola zero uit het aanbod is verdwenen begrijp ik niet, dat was veruit de lekkerste cola.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
10-10-2018
is het nodig om zeven mails te ontvangen bij 1 bestelling van 2 flesjes ?
3x dutchdo 3x post nl en dan nog trusted shop? Beetje overdreven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
08-10-2018
Prima levering. Ruilen en retourneren van co2 cilinders is wat onhandig maar het product zelf maakt veel goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
07-10-2018
Bestelling was perfect geleverd de producten zijn uitstekend, daarom gebruik ik deze al zo'n 20 jaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
06-10-2018
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
05-10-2018
gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
04-10-2018
Ik ontving binnen een dag nieuwe gasflessen met retouroptie voor de lege. Alles was volledig akkoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
03-10-2018
geen
5.00
Uitstekend

sodastreamstore.nl klantbeoordeling

sodastreamstore.nl

SodaStream online kopen

We weten allemaal dat water drinken belangrijk is voor ons lichaam, maar toch doen we dit vaak veel te weinig. Ons lichaam heeft zelfs 1,5 tot 2 liter water per dag nodig! Het SodaStream systeem maakt het stukken makkelijker om voldoende water te drinken. Met de Soda Stream apparaten maak je van kraanwater zelf bruisend water en je kunt ook zelf SodaStream frisdrank maken. Het SodaStream apparaat geeft je de optie om zelf te kiezen hoe intens je water bruist. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen. Daarna kun je er nog een smaakje aan toevoegen, er is keus genoeg. Hiermee kom je gemakkelijk aan je aantal liters per dag. Join the Soda club!

Contact
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
info@dutchdo.nl
sodastreamstore.nl
Winkel-exploitant
DutchDo B.V.
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
noname
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sodastreamstore.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.