Beoordelingen voor sodastreamstore.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 353 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft sodastreamstore.nl al 362 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
14-10-2018
Snelle levering, alleen vinden we dat de cilinders iets beter verpakt kunnen worden, deze lagen los tegen elkaar te rammelen. Verder prima in orde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
14-10-2018
de prijzen zijn hoog, maar de retourregeling en -verzending uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
14-10-2018
Snel en correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
13-10-2018
Kan je ook uitleggen hoeveel er in een glas moet want op fles staat alleen voor fles. Wij hebben nl een kraan waar bruisend water uitkom
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
12-10-2018
Goede producten met uitstekende levering en service. Contact met de klantenservice verloopt eveneens zeer correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
08-09-2018
11-10-2018
Ligt aan post nl
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
11-10-2018
Snel en keurig afgehandeld een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
10-10-2018
Snelle levering, zondag besteld en dinsdag geleverd.
De producten zijn doorgaans goed, maar waarom de cola zero uit het aanbod is verdwenen begrijp ik niet, dat was veruit de lekkerste cola.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
10-10-2018
is het nodig om zeven mails te ontvangen bij 1 bestelling van 2 flesjes ?
3x dutchdo 3x post nl en dan nog trusted shop? Beetje overdreven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
08-10-2018
Prima levering. Ruilen en retourneren van co2 cilinders is wat onhandig maar het product zelf maakt veel goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
07-10-2018
Bestelling was perfect geleverd de producten zijn uitstekend, daarom gebruik ik deze al zo'n 20 jaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
06-10-2018
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
06-10-2018
Het bedrijf gaat zeer slecht om met het terugsturen van lege flessen. Slechte administratie en door gebruik van antwoordnummer zijn gegevens door Postnl niet te achterhalen. Geen melding als retourpost is ontvangen. Geeft verkeerd advies aan vele klanten, want Postnl geeft aan "er gek van te worden".
2.33
Matig

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
05-10-2018
gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
04-10-2018
Ik ontving binnen een dag nieuwe gasflessen met retouroptie voor de lege. Alles was volledig akkoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
03-10-2018
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
03-10-2018
Levering wordt telkens de dag nadien geleverd. Slechts 1 x bevatte mijn pakket niet wat er op de pakbon stond, maar het bedrag werd onmiddellijk gecrediteerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
02-10-2018
Vlotte verzending
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
02-10-2018
vlotte levering, heel tevreden over het product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
01-10-2018
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
01-10-2018
Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
01-10-2018
Zeer snelle levering, prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
28-09-2018
30-09-2018
Nadat ik een bestelling plaatste via internet, kreeg ik meteen een e-mail terug dat er de volgende dag geleverd zou worden, wat de dag daarna ook keurig verpakt gebeurde. Goede en correcte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
27-09-2018
30-09-2018
Ik ben nog in het bezit van een ouder SodaStream model (Cool), had een nieuwe petfles nodig maar wist niet welke fles hier op past.
In de winkelhs konden ze mij dit niet vertellen.
Mailtje naar SodaStream store gestuurd en vervolgens deze flessen besteld.
Volgende dag al binnen. En ze passen perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
27-09-2018
29-09-2018
Snel geleverd, prijs is ok. Gewoon makkelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
27-09-2018
29-09-2018
Prima shop, levering nog altijd de volgende werkdag bezorgd en de communicatie is duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
27-09-2018
29-09-2018
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
27-09-2018
Al verschillende keren besteld en altijd netjes op tijd geleverd en bestelling was altijd compleet en in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
26-09-2018
Lekker vlot wel knap aan de prijs voor een flesje lucht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
26-09-2018
Snel bezorgd en goed verpakt. Zou nog iets compacter kunnen. Dit is handiger met terugsturen
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
25-09-2018
Uitstekende service. Snel geleverd. Ruim assortiment.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
24-09-2018
Heb je geen lege CO2 cilinders? Dan kun je uiteraard ook niets retourneren. In dat geval kun je de retourtermijn afwachten. Na die termijn wordt de toeslag, €15,- per cilinder, inclusief btw en administratiekosten, automatisch in rekening gebracht door onze betaalpartner Billink.
het termijn om retour te sturen is veel te kort ik doe er twee maanden over voordat 1 cilinder leeg is
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
03-08-2018
22-09-2018
Geweldig goede service. Bij de bestelling ontbrak een siroopsmaak en een heel behulpzame heer aan de telefoon trok het keurig recht. De volgende dag stond een pakketje aan de deur. Topservice
Dank je wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
21-09-2018
Hele snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
21-09-2018
zoals altijd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
20-09-2018
Jammer voor 22,00 uur besteld maar niet de andere dag geleverd jammer min punt
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
20-09-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
19-09-2018
Om 5 uur smiddags besteld en volgende morgen al binnen, super,sneller kan bijna niet, duidelijk aanwijzingen voor lege flessen retour, volgende keer weer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
16-08-2018
19-09-2018
Great customer service There was a hiccup (from my side ) with the address and they handled it so friendly and professional.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
18-09-2018
Bestelling op vrijdag voor 21:00 wordt pas dinsdag geleverd. Onduidelijke site. Ga naar alternatieve leverancier zoeken.

Rectificatie: Na klacht heeft helpdesk goed gereageerd en excuses aangeboden. Reden voor late levering was drukte in logistiek centrum.
3.33
Redelijk

sodastreamstore.nl klantbeoordeling

sodastreamstore.nl

SodaStream online kopen

We weten allemaal dat water drinken belangrijk is voor ons lichaam, maar toch doen we dit vaak veel te weinig. Ons lichaam heeft zelfs 1,5 tot 2 liter water per dag nodig! Het SodaStream systeem maakt het stukken makkelijker om voldoende water te drinken. Met de Soda Stream apparaten maak je van kraanwater zelf bruisend water en je kunt ook zelf SodaStream frisdrank maken. Het SodaStream apparaat geeft je de optie om zelf te kiezen hoe intens je water bruist. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen. Daarna kun je er nog een smaakje aan toevoegen, er is keus genoeg. Hiermee kom je gemakkelijk aan je aantal liters per dag. Join the Soda club!

Contact
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
info@dutchdo.nl
sodastreamstore.nl
Winkel-exploitant
DutchDo B.V.
Robert Schumandomein 2
6229ES Maastricht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
noname
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met sodastreamstore.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.