orologio.it- Logo - Beoordelingen

orologio.itReviews

: 3.487Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 feb. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
orologio.it is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij orologio.it kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 feb. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
orologio.it is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij orologio.it kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor orologio.it

483 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.487 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 sep. 2022
Questo è il mio primo acquisto sul vostro negozio, ottimo servizio, consegna rapida, orologio come da descrizione a buon prezzo. Molto soddisfatto, complimenti .
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 jun. 2022
Articolo ricevuto difettato (cinturino mancante di passante, quindi inutilizzabile), restituito, rimborsato, ricomprato... e mi torna indietro lo stesso identico che avevo restituito! Se è uno scherzo non l'ho trovato divertente.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor orologio.it

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(1)
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Spedizione pronta , ma il cinturino é arrivato di colore diverso da quello ordinato
Beoordeling melden
Antwoord van orologio.it
28 jun. 2022
Buon pomeriggio, ci dispiace legegre questo commento. Dato che non abbiamo ricevuto nessuna mail o chiamata in merito al problema, le invieremo subito una mail per poter aiutarla e per risolvere il problema il prima possibile! A presto, Team Orologio.it