stateofart.com/nlReviews

: 9.180Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
stateofart.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stateofart.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
stateofart.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stateofart.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor stateofart.com/nl

874 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.180 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 dec. 2021
State of Art levert kwaliteitskleding. Mijn bestelde bloes, colbert en vest werden ondanks de Black Friday drukte snel en goed verpakt bezorgd. Door de vaste maatvoering weet ik dat wat ik bestel ook gewoon past. Geen gezeur met net iets te groot of te klein. Mooie kwaliteit stof en goede afwerking maken het af. En door de regelmatige acties kun je ook een leuke korting krijgen. Niet onbelangrijk toch? Kortom, een tevreden klant.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 jul. 2022
We hadden 3 blousen besteld maar die vielen wat te klein uit dus direct maatje groter besteld. Maar retour sturen valt niet mee. Als je de retourdocument al kunt vinden op de site geeft die in mozilla firefox een waarschuwing dat het een niet vertrouwd document is en moet je dus nog wat extra (onveilige) opties uithalen om het document toch binnen te krijgen. Dat is via de supportdesk gemeld en daar zouden ze het document direct via de mail gaan sturen. Dat is al weer een week geleden en tot heden nog geen retourdocument dus dan maar via de onveilige route het document downloaden. Dat is gelukt en nu de rest verder afwerken.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor stateofart.com/nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Exact wat was verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Webshop is goed, echter duurt lang voor je je product krijgt. Wellicht andere bezorg nemen, doen er nu bijna een week over.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Kan niet echt veel beter, dus houden zo!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Snel en correct afgeleverd
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com/nl
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Maten kloppen niet opgemeten voor vest zal maat L moeten hebben maar deze is te kleinn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022 
van Leo K.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022 
Ik had een trui besteld. Voldoet volledig aan de beschrijving. Uitstekende kwaliteit. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com/nl
31 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat de trui helemaal naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
fijn materiaal en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Niet die grote verpakkingen,slecht voor het milieu!!!
Beoordeling melden