stateofart.com/nlReviews

: 9.180Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
stateofart.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stateofart.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
stateofart.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stateofart.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor stateofart.com/nl

874 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.180 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 dec. 2021
State of Art levert kwaliteitskleding. Mijn bestelde bloes, colbert en vest werden ondanks de Black Friday drukte snel en goed verpakt bezorgd. Door de vaste maatvoering weet ik dat wat ik bestel ook gewoon past. Geen gezeur met net iets te groot of te klein. Mooie kwaliteit stof en goede afwerking maken het af. En door de regelmatige acties kun je ook een leuke korting krijgen. Niet onbelangrijk toch? Kortom, een tevreden klant.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 jul. 2022
We hadden 3 blousen besteld maar die vielen wat te klein uit dus direct maatje groter besteld. Maar retour sturen valt niet mee. Als je de retourdocument al kunt vinden op de site geeft die in mozilla firefox een waarschuwing dat het een niet vertrouwd document is en moet je dus nog wat extra (onveilige) opties uithalen om het document toch binnen te krijgen. Dat is via de supportdesk gemeld en daar zouden ze het document direct via de mail gaan sturen. Dat is al weer een week geleden en tot heden nog geen retourdocument dus dan maar via de onveilige route het document downloaden. Dat is gelukt en nu de rest verder afwerken.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor stateofart.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(648)
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Kan niet echt veel beter, dus houden zo!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Snel en correct afgeleverd
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com/nl
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Exact wat was verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022 
van Leo K.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Mooie aanbieding in de Sale en afterpay vind ik eveneens erg plezierig. Dat kan niet bij iedere webshop en zeker niet zonder meerkosten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022 
van Ivo N.
Snelle verzending, kleding was netjes ingepakt en het is makkelijk om kleding te kunnen retourneren op verschillende manieren..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022 
Prima producten, snelle levering en goede prijs. Valt op door pasvorm en details
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022 
Super kwaliteit, veel keuze en zeer snel gratis geleverd :-))
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022 
Alles zeer super snel en netjes verwerkt! Mooie producten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022 
fijne kleding, snelle levering, prijs kwaliteit is goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Snelle levering snelle afhandeling retour,goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
De service is goed, de kwaliteit is goed. Fijn bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Niet die grote verpakkingen,slecht voor het milieu!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Altijd op tijd en netjes verpakt, kwaliteitsartikelen
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com/nl
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Snelle levering van kleding van uitstekende kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com/nl
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en de artikelen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!