Certificaat voor wolkyshop.com

No. X1AC215D7EB87CFA1BB42938B12799B7D
 

Geldig vanaf
19-10-2018
Geldig tot
18-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wolkyshop.com



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 880 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-07-2018.
In totaal heeft wolkyshop.com al 8.100 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Ik ben zeer tevreden over de wolkyshop. Keer op keer snelle levering en goed advies.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Prima levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Snelle levering van goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Datgene wat we besteld hadden gekregen. netjes bericht gehad waarom de levering langer duurde. zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Zoals ik gewend ben gaat het bestellen altijd prima en de schoenen zijn als altijd weer volledig naar mijn zin. De levering verliep minder deze keer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Gewoon helemaal zoals het hoort en de sandalen lopen geweldig, vandaar dat ik al heel lang voor dit model kies.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Het was niet duidelijk wanneer er geleverd zou worden. Schoenen zijn goed passen als altijd precies. Levering slordig. 6.5
3.33
Redelijk

wolkyshop.com antwoordt: 10-07-2019
Beste klant, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de Wolky schoenen. En wat vervelend om te horen dat u niet tevreden was met de levering. In een persoonlijke mail zullen wij u vragen om toelichting zodat we dit in de toekomst wellicht kunnen verbeteren. Met vriendelijke groeten, team Wolkyshop.

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
alles in goede orde ontvangen en het past ook nog dus ja uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
06-07-2019
Netjes ontvangen en retour ook weer netjes afgewerkt en gelijk een berichtje gehad
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Snelle en correcte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
De online shop van Wolky is uitstekend. De winkels hebben weinig voorraad wat kleur betreft. Je wilt je uitgezochte kleur ook aan je voeten zien. Dus je kunt je de weg soms besparen om naar de wolky shop af te reizen en maar direct online te besellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Ben altijd zeer te vreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Ben altijd heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Erg tevreden over alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Prima product snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
kan er niks aan toevoegen.....snelle levering, producten in goede staat en service een tien met een griffel. Wolkyshop maakt internet shoppen een gemak en service met een glimlach
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Bij mijn bestelling had ik gemeld dat het bij de buren mocht worden afgegeven met het huisnummer erbij ,gelukkig was ik thuis ,maar op de verpakking staat dat het niet bij de buren mag worden afgegeven, vervelend wordt dus niet goed gelezen bij bestelling.
3.67
Goed

wolkyshop.com antwoordt: 06-07-2019
Beste mevrouw De Zeeuw, bedankt voor uw reactie op Trusted shops. Onze excuses dat uw opmerking over de bestelling niet goed is overgenomen. Hier zullen wij zeker beter op letten. Gelukkig heeft u de schoenen ontvangen. Groetjes Team Wolkyshop

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Fijn eerlijk snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Prima geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
04-07-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Zeer goede service en kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Het kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Goede producten en snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
03-07-2019
snel en vakkundig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Om mijn wensen, zijnde; er moet een eigen inlegzool én een spalk én mijn voet in de Wolky schoen met ronde neus zonder naden passen, heb ik dit met een paar modellen kunnen proberen.
Helaas is dit niet gelukt en heb ik alles retour gestuurd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
03-07-2019
Gewoon goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Er zat alleen geen bestel- en retourbon bij
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Voor eerste bestelling prima gegaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Duidelijke website en gemakkelijk bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Eerst een te groot paar gekocht maar kon dat zonder probleem ruilen. Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Snelle levering en zeer fijne slippers.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Bestel altijd meer, omdat ik moeilijke voeten heb. En niet overal op kan lopen, of aan kan doen. En een wolky shop ver weg zit bij ons.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
prima webshop en klantvriendelijk en behulpzaam personeel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Heb in korte tijd mijn schoenen in goede staat ontvangen. Kwaliteit is goed, heb dezelfde schoen al eerder gehad.
5.00
Uitstekend

wolkyshop.com

wolkyshop.com werd op 19-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
info@wolkyshop.com
wolkyshop.com
Winkel-exploitant
Dipof B.V.
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wolkyshop.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.