Certificaat voor wolkyshop.com

No. X1AC215D7EB87CFA1BB42938B12799B7D
 

Geldig vanaf
19-10-2018
Geldig tot
18-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wolkyshop.com



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 129 Trusted Shops beoordelingen sinds 30-07-2018.
In totaal heeft wolkyshop.com al 7.349 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
10-12-2018
Super tevreden, snelle service en bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
De post had het pakket gewoon voor de voordeur gezet. Ik was speciaal thuis en had een briefje opgehangen van lang aanbellen graag. Nou wil ik zeggen dat ik heel blij was dat het keurig op tijd bezorgd is maar dat ik dit nu de tweede keer meemaak met mijn bestelling can jullie. Stel dat het gestolen zou zijn?
Dat is de enige zorg, de rest prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
08-12-2018
Werd nog gebeld toen schoenen niet meer op voorraad waren. Kan toen direct andere uitzoeken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
08-12-2018
Ik bestelde twee paar schoenen. Jammer dat die door 2 aparte pakjesdiensten werden geleverd. Was wat verwarrend. Voor de rest prima. Koop al jaren Wolkys, superschoenen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
07-12-2018
Snel en vertrouwd kopen bij de WolkyShop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
07-12-2018
bestelling op tijd en goed ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
07-12-2018
Heel content en vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
06-12-2018
Alles correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
22-11-2018
06-12-2018
Lastig, dat je thuis moet blijven als je product wil retourneren.
4.67
Uitstekend

wolkyshop.com antwoordt: 10-12-2018
Geachte mevrouw, hartelijk bedankt voor uw feedback.U geeft aan dat u het niet prettig vindt om thuis te moeten blijven als u een product wilt retourneren. Het spijt ons dat u dit zo ervaart. U kunt echter de schoenen ook zelf retour sturen. Alleen dan zijn de retourkosten wel voor eigen rekening, wat bij ophalen niet het geval is. Mochten er nog vragen zijn, horen wij het graag.

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
05-12-2018
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
05-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
05-12-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
04-12-2018
Vrij lange tijd tussen bestelling en ontvangst van schoenen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
Deze laarsjes lopen erg fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
Helaas moeten retourneren. Vanwege te smal voor mijn voet
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
Fijne schoenen, maar jammer dat er geen mogelijkheid is de hakken weer recht te laten maken als je zelf wat scheef loopt. Vlotte levering, andere dag. Service prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
03-12-2018
In 1e instantie 2 verschillende schoenen geleverd. Retour zending snel opgehaald en nieuwe levering geleverd op een moment dat ik zeker thuis was. Tot mijn verrassing een busje spray en excuses bijgesloten Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Teen op- of aanmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Produkt beviel niet, dus geretourneerd en meteen geld terug. Goede service dus.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
01-12-2018
Snelle levering, top schoenen, blij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
16-11-2018
01-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
30-11-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
De bestelling liet lang op zich wachten maar de service maakt weer veel goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
30-11-2018
Ik ben zeer tevreden over de wolky schoenen.
En heb al heel wat besteld.in de afgelopen jaren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Was helemaal top
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Vlotte afhandeling, duidelijke overdracht via de mail.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
levering vertraagd
zooltjes in 2 verschillende maten i.p.v. maat 40
3.00
Redelijk

wolkyshop.com antwoordt: 30-11-2018
Geachte mevrouw Kreulen, Wij vinden het erg vervelend dat de levering van uw bestelling vertraagd is en dat u u de zooltjes als onpaar heeft ontvangen. Ondanks onze standaard scherpe controle tijdens het inpakken is bij uw bestelling er een foutje ingeslopen. Onze excuses hiervoor. Wij nemen persoonlijk contact met u op.

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Ik was thuis..geen bel gehoord wel blafte mijn hond,aan voordeur niemand te zien.
Kreeg mail pakket geleverd bij buren,wegens niet thuis zijn???
Dus bij de oudere onder ons zal wel nooit iemand aanwezig zijn als hun daar bezorgen?Dit is wel een misser in mijn ogen..ik heb dan ook op mail gereageerd of bezorger wist wat een deurbel was..
Dit gaat te snel,hun bezorging,enigste minpunt vind ik
4.33
Goed

wolkyshop.com antwoordt: 30-11-2018
Geachte mevrouw, Wat vervelend dat de koerier zo gehaast is geweest en het pakket bij de buren heeft afgegeven. Wij zullen contact opnemen met de vervoerder en deze hierop aanspreken.

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
29-11-2018
Lang wachten op pakket, maar sevice zeer tevreden over. Reeds eerder een bestelling geplaatst, helaas was dat product beschadigd. Onmiddelijk gemeld en van een vlotte omruiling kunnen genieten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Alles oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Levering was niet snel. Wel correct zoals vermeld. Produkt is geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Levering niet meer te volgen, is het met 1 dag...2......of 3......of 4 dagen
2.33
Matig

wolkyshop.com antwoordt: 30-11-2018
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas zijn er vertragingen opgelopen in het bezorgen van de pakketten door B-Post vanwege stakingen. In bepaalde regio’s is hierdoor helaas nog steeds een achterstand, onze excuses hiervoor. B-Post stelt alles in het werk om de achterstand zo snel mogelijk weg te werken.

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
De levering is niet te volgen, is het vandaag of is het morgen of is het......
2.33
Matig

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
de bestelling is goed ontvangen
telefonisch contact ook
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
28-11-2018
Zeer goede service en levering. Met de schoenen loop je werkelijk op wolkjes. Ik zal voortaan altijd schoenen van Wolky dragen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
28-11-2018
Duidelijke site, voldoende info omtrent het product, maatvoering en onderhoud. Zonder twijfel staan Wolky schoenen voor kwaliteit. Bij goed onderhoud heb je jaren plezier van deze schoenen. Levering door GLS vond ik zelf minder. Er was geen duidelijke track 'n trace. Schoenen wel volgens toegezegde levertijd en in prima staat bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
28-11-2018
Jammer dat ze te smal waren
5.00
Uitstekend

wolkyshop.com

wolkyshop.com werd op 19-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
info@wolkyshop.com
wolkyshop.com
Winkel-exploitant
Dipof B.V.
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wolkyshop.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.