Certificaat voor wolkyshop.com

No. X1AC215D7EB87CFA1BB42938B12799B7D
 

Geldig vanaf
19-10-2018
Geldig tot
18-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wolkyshop.com



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.278 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wolkyshop.com al 8.498 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Vlotte en accurate levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Prima schoen snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
heel goede pasvorm en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Alles is oké goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
14-10-2019
Ik mis in de webshop de breedtematen van de schoenen.
4.00
Goed

wolkyshop.com antwoordt: 15-10-2019
Beste mevrouw Franssens. Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas werken wij niet met breedtematen. Wij zullen uw feedback doorgeven aan onze leverancier/fabrikant. Met vriendelijke groet, Team Wolkyshop

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Ben al jaren klant bij Wolkyshop in Arnhem.Altijd zeer tevreden geweest,nu via internet besteld.Had wat moeite met het betalen via Klarna.
Maar als 85jarige mag ik moeite hebben met nieuwe dingen op de PC.
Weer gelukt en tevreden.cijfer 9.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goed verpakt.
Gemakkelijk retourneren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Snelle levering. Mooi produkt. Redelijke prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Snelle levering , altijd passend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Met de Wolky's loop je net of je op de wolken loopt de hele dag.
Cijfer een 8.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
prima webshop, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Breedte maat is geen echte breedtemaat. Heel erg jammer Mooi laarsje model Center
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Goede en snelle levering,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
Zoals altijd perfecte schoenen
Ik van Wolky
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
11-10-2019
Keurig op de hoogte gehouden over de vertraagde levering. Product was netjes verpakt. Er miste alleen één binnenzool maar die had ik niet nodig omdat ik zelf zooltjes heb.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Prima, goed op de hoogte gehouden, keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Ik stuur de schoenen terug omdat de maat niet helemaal goed is waardoor ze niet lekker lopen
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Goede en snelle levering Ook snelle afhandeling van mijn retourzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Helemaal goed, zoals verwacht van Wolky.
Ik draag alleen maar schoenen van dit merk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
01-09-2019
11-10-2019
Schoenen waren snel binnen.Fijne schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Schoenen niet goed voor mijn voeten, stiksels doen pijn.
Bij ontvangst zat op maat 38 een vlekje voor op schoen, dit telefonisch doorgegeven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Niets toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Prachtige lage laarsjes van fraai nubuckleer, leer gevoerd, mijn steunzolen passen erin. Hoeven niet ingelopen te worden. Snel en kostenloos bezorgd door GLS op het afgesproken leveringspunt dat s avonds open is, zeer dichtbij mijn huis.
Ik ben zoals altijd erg blij met mijn Wolkies. Rubberen zolen, ik loop op wolkjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Alle drie de punten prima, mailde met een vraag en kreeg gelijk een reactie. wat erg fijn is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Snelle reactie op mijn mail, snelle bezorging, goede keuze in retour regeling en (achteraf) betaling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
Ik had laarsjes besteld die me jammer genoeg wat te smal waren aan de voorkant dus retour gezonden. Was een snelle levering en hey retour werd ook snel afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
10-10-2019
Goede communicatie wanneer levering, goed product. Zorgvuldig mee omgegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
Snelle levering, mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
Bestelling was de volgende dag al geleverd, goede service en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
10-10-2019
Alles in ode en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Nvt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Koop inmiddels een paar jaar mijn Wolky's online. Als je vragen hebt, wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ook als de schoenen retour gaan, is het geen probleem. Als ik een keer toch in een stad ben waar een Wolkyshop is en ze hebben mijn maat niet. Dan bestellen ze de schoenen online en heb ik de schoenen meestal binnen 2 dgn. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Was helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Snelle levering, goeie service een dikke 9,5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Prima, snel, duidelijk,
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Snelle levering. Keurig verpakt
5.00
Uitstekend

wolkyshop.com

wolkyshop.com werd op 19-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
info@wolkyshop.com
wolkyshop.com
Winkel-exploitant
Dipof B.V.
Popovstraat 20-12
8013 RK Zwolle
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wolkyshop.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.