Koppstore.nlReviews

: 104Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Koppstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koppstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Koppstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koppstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Koppstore.nl

88 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

104 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 okt. 2022
The possibility of having partial shipment as I was in a hurry for some of the items in the order. Nice design, good quality (I hope -not used them yet), quick delivery, helpful customer service. Thank you
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 jan. 2023
Ik deel helaas de goede ervaringen niet. De helft van de bestelling kwam beschadigd aan omdat het niet goed verpakt was. Contact gezocht met Customer Service, moest maar een nieuwe bestelling doen via de site en in principe weer vooruit betalen. Dus eerst gewacht op creditering en dan maar weer besteld. Nu weer de verzendkosten moeten betalen die later teruggeboekt zouden worden. Jammer, daar slaan ze toch echt de plank mis. Goede klantenservice is je klant ontlasten door de nieuwe materialen toe te sturen zonder er extra geld of energie in te moeten steken en de 2 vergeten extra onderdelen (wat is een bedrag van € 4,- op het totaalbedrag van € 325,-?) er gratis bij te doen, als goedmakertje voor het ongemak. Toch?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Koppstore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(4)
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Ik deel helaas de goede ervaringen niet. De helft van de bestelling kwam beschadigd aan omdat het niet goed verpakt was. Contact gezocht met Customer Service, moest maar een nieuwe bestelling doen via de site en in principe weer vooruit betalen. Dus eerst gewacht op creditering en dan maar weer besteld. Nu weer de verzendkosten moeten betalen die later teruggeboekt zouden worden. Jammer, daar slaan ze toch echt de plank mis. Goede klantenservice is je klant ontlasten door de nieuwe materialen toe te sturen zonder er extra geld of energie in te moeten steken en de 2 vergeten extra onderdelen (wat is een bedrag van € 4,- op het totaalbedrag van € 325,-?) er gratis bij te doen, als goedmakertje voor het ongemak. Toch?
Beoordeling melden
Antwoord van Koppstore.nl
3 jan. 2023
Beste mevrouw Heijemans, wij hebben ons best gedaan om naar ons inzien voor u de beste oplossing te bieden, en vinden het ook vervelend dat u dit niet zo ervaren heeft. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Koppstore.nl
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Slechte communicatie, slechte voorraad.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Dimmer dimt niet in combinatie met elektronische transformator. Dat wordt op de website niet vermeld. Graag een oplossing
Beoordeling melden
Antwoord van Koppstore.nl
17 okt. 2022
Geachte heer Baar, wat vervelend dat de dimmer niet samengaat met de elektronische transformator die u heeft. Deze dimmer werkt wel met een gewikkelde spoeltrafo of elektronische trafo. Als u ons een mail zou kunnen sturen met de specificaties van de transformator kunnen wij met u meekijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Koppstore.nl
 Geverifieerde beoordeling
25 mei 2022 
1 dimmerknop twee wippen: €8 porto!!!! Wordt gewoon verzonden als brievenbuspakje dus snel €4 verdiend
Beoordeling melden
Antwoord van Koppstore.nl
30 mei 2022
Geachte heer Stoelwinder, eigenlijk zou het handelingskosten moeten heten en geen verzendkosten, want het zijn niet alleen de portokosten namelijk. Zowel de kale pakketprijs is (zoals elk jaar) gestegen maar dit jaar zijn b.v. ook de kosten van karton door het dak gegaan. Dit wordt aan ons doorberekend en helaas moeten wij dat ook doen. Voor alle orders ongeacht het orderbedrag zijn wij minimaal € 10,= kwijt zijn voor onder andere het versturen, maar ook de opslag van de artikelen en het verpakkingsmateriaal. Hier zijn wij transparant in en dit kunt u bij ons op de site vinden onder het kopje 'Verzendkosten'. Hopelijk zijn de artikelen wel naar wens, met vriendelijke groet Team Koppstore.nl