Koppstore.nlReviews

: 104Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Koppstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koppstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Koppstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koppstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Koppstore.nl

88 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

104 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 okt. 2022
The possibility of having partial shipment as I was in a hurry for some of the items in the order. Nice design, good quality (I hope -not used them yet), quick delivery, helpful customer service. Thank you
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 jan. 2023
Ik deel helaas de goede ervaringen niet. De helft van de bestelling kwam beschadigd aan omdat het niet goed verpakt was. Contact gezocht met Customer Service, moest maar een nieuwe bestelling doen via de site en in principe weer vooruit betalen. Dus eerst gewacht op creditering en dan maar weer besteld. Nu weer de verzendkosten moeten betalen die later teruggeboekt zouden worden. Jammer, daar slaan ze toch echt de plank mis. Goede klantenservice is je klant ontlasten door de nieuwe materialen toe te sturen zonder er extra geld of energie in te moeten steken en de 2 vergeten extra onderdelen (wat is een bedrag van € 4,- op het totaalbedrag van € 325,-?) er gratis bij te doen, als goedmakertje voor het ongemak. Toch?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Koppstore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(64)
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
De wandcontact dozen waren genoeg op voorraad en het is vlug opgestuurd ik ben dik te vreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goeie website en zeer snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Snel, goede prijs, zeer ruim assortiment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Makkelijk besteld en vlot geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle en complete levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Zoals het hoort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Makkelijke side
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Groot assortiment en betrouwbare tijdig levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022 
snelle goede service/levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Alles toppie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Prima
Beoordeling melden