Certificaat voor waterpomp.be

No. X1C4F19419A3F5E554E0E59A3569BC626
 

Geldig vanaf
19-10-2017
Geldig tot
18-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor waterpomp.be



Uitstekend

4.50/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 480 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft waterpomp.be al 724 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Geen bijzondere opmerkingen. Correcte prijs, levering zoalsomschreven
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Snel geleverd en vlotte antwoorden op gestelde vragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
16-02-2019
Goede en snelle afhandeling van bestelling.Juiste informatie van medewerker.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
correcte bestelling en vlotte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Pomp snel geleverd en keurig verpakt. Tot nu toe alles in orde
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
12-02-2019
Alles volgens afspraak geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
12-02-2019
We zijn heel goed geholpen met het zoeken naar een vervangpomp voor onze CV-ketel Doe zo voort zou ik zeggen "Waterpomp" is zeker een aanrader+++++
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Alles gegaan zoals belooft .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
helemaal niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
Top, snelle levering en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
ultrasnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
Pomp gekocht met hulpstukken, de hulpstukken passen niet op de draad van de pomp, kan daarom de darm niet op het juiste hulpstuk aansluiten. Er wordt maar 1 dichting meegeleverd.....
Pomp zelf nog niet gebruikt.
3.33
Redelijk

waterpomp.be antwoordt: 12-02-2019
Beste klant, dank voor uw beoordeling. Graag kijken we met u mee om het passend te krijgen. Neem contact met onze klantenservice op zodat we dit voor u kunnen oplossen. Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
09-02-2019
jammer dat we niet kunnen aangeven op welke dag het product geleverd mag worden.
Service is helemaal prima Mijn complimenten.
4.67
Uitstekend

waterpomp.be antwoordt: 14-02-2019
Beste klant, dank voor uw beoordeling In principe is het mogelijk om een korte tijd in de toekomst een leverdatum aan te geven. Dat kiest u in het scherm waar u ook de vervoerder kan kiezen of andere leveropties. Mocht dat er de volgende keer niet staan, neem dan even contact op met onze klantenservice Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
09-02-2019
bij het product zit niet de minste toelichting. Op internet is natuurlijk wel een en ander te vinden, maar voor het geleverde, waarschijnlijk recentste model, is er niets te vinden wat betreft de juiste instellingen. Na contact met ene vriendelijke en behulpzame MR Land, hoop ik alsnog de nodige informatie te krijgen, maar het zou eenvoudiger zijn moest die er bijzitten of een verwijzing.
3.67
Goed

waterpomp.be antwoordt: 12-02-2019
Beste klant, dank voor uw beoordeling. Ik heb uw vriendelijke bericht doorgegeven aan mijn collega, mr Land. Hij zal u nog een document doorsturen waarin meer informatie staat. Waarschijnlijk ligt uw probleem bij de uitvoering van het apparaat. U hoort van ons! Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
08-02-2019
Alles verliep vlot.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Ik had van de dweilfunctie ,zoals beschreven , een beter resultaat verwacht .
Wanneer het waterniveau ongeveer 3 mm bereikt begint de pomp lucht mee te zuigen omdat het water niet vlug genoeg naar de aanzuig van de pomp vloeit .. Bij het uitschakelen van de pomp keert een kleine hoeveelheid water dat zich in het pomplichaam bevindt terug maar dit is niet te vermijden .
Ben algemeen tevreden .
4.67
Uitstekend

waterpomp.be antwoordt: 12-02-2019
Beste klant, dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. In dit geval zouden we aanraden om de pomp op het laagste punt te zetten of, als mogelijk, een kleine verdieping te maken waar het water heen kan lopen en daar de pomp in plaatsen. Voor verdere vragen kunt u ons ook bereiken via onze klantenservice. Groet, Waterpomp.be

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
06-02-2019
Had pomp voor 22 u besteld maar werd de dag erna nog niet geleverd...
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
08-01-2019
06-02-2019
Bestelling op 08/01/2019 + 3 dagen leveringsgarantie in parcelshop. Product na veel omwegen, verkeerde afleveringen, 3x versturen, telefoons naar leverancier, distributiedienst en parcelshop, eigen onderzoek, navraag andere parcelshops (veel verkeerde bestellingen in andere shops), geleverd 29/01/2019. Betrof pomp CV ondertussen elekt verwarmen. Dure grap Levering + service is nul Nooit meer
2.00
Matig

waterpomp.be antwoordt: 12-02-2019
Beste klant, dank voor uw beoordeling. Ik zie dat er inderdaad het een en ander mis is gegaan. De pomp is direct van uit de leverancier gestuurd. Deze kreeg te horen dat het adres van de Parcelshop niet klopte en deze is geretourneerd. Helaas heeft dat proces te lang geduurd, dat zijn we met u eens. We gaan hier dan ook aan werken en nogmaals bedankt voor uw beoordeling. Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
05-02-2019
Voldoet aan de verwachtingen. Zeker voor deze prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
04-02-2019
Zondag namiddag pomp kapot , 's avonds nieuwe besteld , maandag middag geleverd , maandag avond al geïnstalleerd en terug warm water om te douchen , veel sneller kan het niet meer denk ik ...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Ik had een waterpomp én filter besteld. De pomp alleen werd geleverd in een grote doos, zonder filter. Daarna heb ik zelf nog contact moeten opnemen om te weten waar die filter bleef. De dag nadien werd die dan apart geleverd... Uit een deel van de pomp liep roest water... ik dacht al aan een gebruikte pomp, maar men verzekerde me dat dit te wijten was aan eerdere tests in fabriek...
3.67
Goed

waterpomp.be antwoordt: 05-02-2019
Dank voor uw beoordeling. Iedere pomp die de fabriek verlaat wordt getest. Als het goed is zit er in de doos ook een bonnetje met de testresultaten. Vandaar het water dat u beschrijft. Omdat de pomp vaak wat zwaarder is moet het in 2 pakketten gestuurd worden. Vaak komt het met dezelfde bestuurder, maar heel soms ook niet. We blijven hieraan werken om dit te verbeteren. Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Tot nu toe ben ik zeer te vreden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
zeer snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Pomp nog niet gebruikt, kan dus niet beoordelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
02-02-2019
Overzichtelijke website
Volgende dag levering. Topper.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
01-02-2019
Geleverd zoals beloofd.
Telefonisch goed bereikbaar en een vlotte uitleg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
30-01-2019
Ze hadden mij beloofd de factuur bij het pakket te steken.
Ik heb de factuur nog steeds niet ontvangen
Betaling is bij order gebeurd.
3.33
Redelijk

waterpomp.be antwoordt: 31-01-2019
Beste meneer de Bont, dank voor uw review. Ik vraag mij af wie u dat beloofd heeft? De factuur wordt als PDF toegevoegd aan de mail waarin de verzendbevestiging wordt gegeven. Deze mail is op 24-01 gestuurd naar u. In het pakket zit de pakbon. Ik zal u de factuur nogmaals mailen in elk geval Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
29-01-2019
Goede prijs, snelle afhandeling en levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
28-01-2019
Besteld produkt snel geleverd geweest. Goede service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
19-01-2019
27-01-2019
Alles is vlot verlopen , de bestelling, de levering en het zelf plaatsen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
25-01-2019
De webside maakt het makkelijk de juiste pomp te kiezen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
25-01-2019
Vermits alles in orde was kan ik nog geen service beoordeling geven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
24-01-2019
Snelle levering en een perfect product (2 weken in gebruik).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
handig om te installeren
na installatie onmiddellijk correcte werking
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
22-01-2019
Post Nl had mijn pakket enkele straten verder afgezet aonder vermelding . Enkel door de goodwill van deze mensen die het pak bij mij hebben afgezet is alles nog vlot verlopen. Best een klacht indienen bij post nl
4.33
Goed

waterpomp.be antwoordt: 23-01-2019
Beste klant, dank voor uw beoordeling. Als wij een pakket versturen gaan we er in goed vertrouwen van uit dat het pakket door de transporteur bij het juiste adres wordt afgeleverd. In uw geval is dat helaas niet gebeurd. We gaan dit intern bespreken en uw verhaal natuurlijk doorsturen naar PostNL zodat zij in de toekomst hun services naar ons en u kunnen verbeteren. Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
Azerty
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
De verpakking kan beter
5.00
Uitstekend

waterpomp.be antwoordt: 22-01-2019
Beste klant, dank u wel voor de review U zegt dat de verpakking beter kan. Mocht de pomp door de verpakking of handeling tijdens transport beschadigd zijn, meldt u dat dan bij ons via waterpomp.be Klantenservice. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Mocht dat niet zo zijn, wensen we u veel plezier van uw bestelling Groet, Team Waterpomp.be

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
20-01-2019
Zeer tevreden over de volledige gang van zaken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
20-01-2019
Alles is snel en feilloos verlopen
4.00
Goed

waterpomp.be

waterpomp.be werd op 19-10-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
J.C. Beetslaan 39
2131AG Hoofddorp
Nederland
info@waterpomp.be
waterpomp.be
Winkel-exploitant
SolverMedia B.V.
J.C. Beetslaan 39
2131AG Hoofddorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michiel Verwoerd
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met waterpomp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.