Oxigo- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Oxigo

263 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.125 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

9 mei 2022

Uitstekend apparaat. Klein en licht met de functionaliteit van een grote CPAP. Geluidsniveau is heel acceptabel en associeer ik met een rustige branding van de zee. Wel handig om er een condensatorbevochtiger bij te gebruiken. Voorkomt droge neusslijmvliezen en heeft een dempende werking. De losse zijn een beetje lomp en de speciale BMC maskers kun je helaas niet testen. Er zijn wel kleinere bevochtigers maar daar is nauwelijks aan te komen en Oxigo wil die helaas niet in het assortiment opnemen. Service en aankoopbegeleiding Oxigo zijn prima.

de meest kritische beoordeling

28 apr. 2022
Heb zondag 24 april bestelling gedaan en betaald. Heb tot op heden nog geen inogen one G3 rugzak ontvangen. Wel een melding dat hij dinsdag afgeleverd zou worden. Niets gehoord en geen briefje in de brievenbus. 27 en 28 april ben ik heel de dag thuis geweest in de hoop dat hij na geleverd zou worden, maar mooi niets gehoord of gezien. Wanneer ik morgen niets hoor wil ik mijn geld terug hebben en bestel ik hem wel ergens anders. Toch belachelijk dat er zelfs geen briefje met een mededeling of een bericht waar hij afgehaald kan worden in de brievenbus gedaan.

Beoordelingen voor Oxigo

Veel te trage levering Geen reactie
Antwoord van Oxigo
Bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling is door een sorteerfout bij de koerier na 3 werkdagen bezorgd in plaats van de gecommuniceerde 1-2 werkdagen, onze excuses voor deze vertraging. Desondanks hopen we dat u veel profijt van het bestelde product zult hebben. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
25 apr. 2022
Het probleem is dat jullie met DpD werken,die zich nooit aan de bezorg data houden, dus nog niet bezorgd
Antwoord van Oxigo
25 apr. 2022
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zien inderdaad dat uw pakket vertraging heeft opgelopen, excuses voor het ongemak! Het pakket is inmiddels in het afleverdepot aangekomen en wordt zo snel mogelijk alsnog bezorgd. Met vriendelijke groet, het Oxigo team