Oxigo- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Oxigo

264 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.129 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

9 mei 2022

Uitstekend apparaat. Klein en licht met de functionaliteit van een grote CPAP. Geluidsniveau is heel acceptabel en associeer ik met een rustige branding van de zee. Wel handig om er een condensatorbevochtiger bij te gebruiken. Voorkomt droge neusslijmvliezen en heeft een dempende werking. De losse zijn een beetje lomp en de speciale BMC maskers kun je helaas niet testen. Er zijn wel kleinere bevochtigers maar daar is nauwelijks aan te komen en Oxigo wil die helaas niet in het assortiment opnemen. Service en aankoopbegeleiding Oxigo zijn prima.

de meest kritische beoordeling

28 apr. 2022
Heb zondag 24 april bestelling gedaan en betaald. Heb tot op heden nog geen inogen one G3 rugzak ontvangen. Wel een melding dat hij dinsdag afgeleverd zou worden. Niets gehoord en geen briefje in de brievenbus. 27 en 28 april ben ik heel de dag thuis geweest in de hoop dat hij na geleverd zou worden, maar mooi niets gehoord of gezien. Wanneer ik morgen niets hoor wil ik mijn geld terug hebben en bestel ik hem wel ergens anders. Toch belachelijk dat er zelfs geen briefje met een mededeling of een bericht waar hij afgehaald kan worden in de brievenbus gedaan.

Beoordelingen voor Oxigo

4 mrt. 2023
Snel iemand aan de telefoon die juist antwoord kon geven
3 mrt. 2023
Snelle levering, ales correct verlopen.
Moet rap opladen
3 mrt. 2023
9 feb. 2023

van H. B.
Alles netjes zoals afgesproken geleverd op tijd en goed verpakt verzonden.
14 feb. 2023
Een Nederlandse handleiding zou wel handig zijn
26 feb. 2023
Gewoon goed snel geleverd
1 mrt. 2023
14 feb. 2023
5 feb. 2023
3 feb. 2023
3 jan. 2023
Heel vriendelijk en behulpzaam , enkel wat onvolledig met uitleggen
Antwoord van Oxigo
4 jan. 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Als er nog iets onduidelijk is, neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen graag. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
27 jan. 2023
Prima afgehandeld!!
15 jan. 2023
Snelheid
21 jan. 2023
6 dec. 2022
Goede communicatie met de klant. De zwakke schakel blijft DPD die nooit op tijd levert en waar je geen informatie over je pakje kunt opvragen.
26 aug. 2022
Een verplicht bij te bestellen kabeltje ontbrak, hoewel ik dit wel gevraagd en betaald had. Heb het echter binnen de twee dagen alsnog onvangen na een vriendelijk contact met de klantendienst.
15 apr. 2022
goede reactie tijd, je word snel op de hoogte gehouden van je bestelling. En snelle verzending
8 apr. 2022
Bestelde artikel wordt keurig op tijd geleverd met de nodige instructies.
Antwoord van Oxigo
11 apr. 2022
Bedankt voor uw beoordeling, goed te horen dat uw bestelling naar wens is afgehandeld. Graag tot ziens, het Oxigo team