goedkope-dakpannen.nl- Logo - Beoordelingen

goedkope-dakpannen.nlReviews

: 271Uitstekend

4,50

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
goedkope-dakpannen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij goedkope-dakpannen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
goedkope-dakpannen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij goedkope-dakpannen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor goedkope-dakpannen.nl

10 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

271 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 jul. 2022
Snelle levering alleen 1 klein minpuntje er waren ca 10 dakpannen gebroken van de 140 en dat is te veel dus bij moeten bestellen en op mijn klacht geen reactie gehad en dat is jammer
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mrt. 2022
Veel te lange wachttijd (1,5 uur voor 17 dakpannen) bij de leverancier. € 45.- afleveringskosten slaan nergens op
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor goedkope-dakpannen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(2)
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
De levering was prima Maar er zaten ong 7 pannen in de verpakking die stuk waren. Elke keer de buitenkant van de pakketten. Vriendelijke groet Cees min
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
Beoordeling melden