31 aug 2024
Ik had eerst een proefbestelling gedaan om te zien hoe mijn boek er op papier uit zou zien. Aangezien ik al wat minder goede ervaringen met andere drukkers achter de rug heb, vond ik het best spannend. Maar toen ik mijn boek in handen kreeg, was ik echt onder de indruk! De kleuren, het papier, alles zag er gewoon geweldig uit! Nadat ik één exemplaar had besteld, heb ik meteen meerdere exemplaren besteld, en ook deze kreeg ik vandaag binnen. Wat ziet het er allemaal top uit! Ik ben heel blij met Onlyprint en zal zeker meer dingen bij ze laten drukken.
bestelling woensdagavond 22/5 gedaan, bevestiging ontvangen op woensdag. donderdag 23/5 per email geïnformeerd dat de bestelling in productie is genomen en dat de bestelling onderweg is. Track en trace werkte niet. bestelling pas aangekomen op dinsdag 28/5. na bijna één week. Drukwerk was nodig ivm een evenement op zondag 26/5. Kosten uitgegeven en drukwerk niet gebruikt.