Fast24 supplements- Logo - Beoordelingen

Fast24 supplementsReviews

: 26Uitstekend

4,85

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Fast24 supplements is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Fast24 supplements kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Fast24 supplements is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Fast24 supplements kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Fast24 supplements

26 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

26 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Fast24 supplements

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snel antwoord en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
6 dagen geleden
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle bezorging en goed service
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
6 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022 
van M O.
Gewoon zoals het hoort
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
4 sep. 2022
Beste, Super bedankt voor je beoordeling!. Dit geeft ons een enorme boost! Wij blijven ons best doen. Groeten van het hele team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Prima product
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
9 sep. 2022
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
2 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
2 sep. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Snelle levering en communicatie. Een product ontvangen waarvan de datum onlangs verlopen was. Maar direct na een mailtje het bedrag retour ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
19 aug. 2022
Beste, Super bedankt voor je feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Gaat qua bestelling goed, maar tot nog toe gaat het bij PostNL dan mis waardoor er toch lange levertijd is
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
3 aug. 2022
Beste klant, bedankt voor de beoordeling. We vinden dit uiteraard ook erg vervelend en we betreuren dat dit zo verloopt. We blijven hierover in gesprek met PostNL. Groetjes team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
De smaakjes zijn super lekker. Het smaakt ook precies hoe het op het zakje staat. En ook niet duur.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
10 aug. 2022
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Gemakkelijk bestellen en snel in huis, collega heeft ook al besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
11 aug. 2022
Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! We zien je graag weer terug. Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Super tevreden, Snel, super producten en super leuk ingepakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
27 aug. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022 
van M O.
Besteld en ontvangen , zoals het moet .
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
11 aug. 2022
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Goede snel service en advies
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
28 jul. 2022
Beste, Super bedankt voor je beoordeling!. Dit geeft ons een enorme boost! Wij blijven ons best doen. Groeten van het hele team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022 
Lekkere drankjes
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
15 aug. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
17 aug. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022 
van Ans t.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
11 aug. 2022
Beste, Hartelijk dank voor je positieve review en dat je voor ons hebt gekozen. Wij blijven ons best doen. Groetjes team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
5 aug. 2022
Beste, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
28 jul. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Net als vorige keer alles prima van bestellen t/m ontvangst hier ! Ga zo door !
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
10 jul. 2022
Beste, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Wij blijven ons best doen. Hopelijk tot ziens in de shop. Groetjes Team Fast24