Fast24 supplements- Logo - Beoordelingen

Fast24 supplements
Beoordelingen:

95 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden176 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jul 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Fast24 supplements voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Originele smaken ….. Deze komen overeen met de echte smaken wat je verwacht. Enige minpunt, je Bidon is bijna altijd 500 ml en t product is voor 750 ml. Als je ijs en water toevoegt in je 500 ml bidon is t product nog te zoet! Beter zakjes poeder voor 500 ml maken dan is de smaak beter nl. Beter dan limonade - gezond en zelf samen te stellen….! Heerlijk

de meest kritische beoordeling

26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik pakte een fles waar water uit lekte...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fast24 supplements

Filter
 Sorteren  
Relevantie
CW
Chris W.
Bergschenhoek
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld en geleverd smaken zijn top
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
6 mei 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
DP
Dolf P.
Bemmel
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
8 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
8 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
8 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
8 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
5 mei 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
5 mei 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
5 mei 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
5 mei 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
5 mei 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
GP
George P.
Amsterdam
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte service

Had een probleem met de koerier. Had gemaild en werd snel geholpen door Fast24 supplements en het is goed opgelost. Ben tevreden met hoe het was ingepakt. Bestel zeker weer hier.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
6 apr 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en snel verzonden met altijd 1 gratis proef zakje Bolero ze hebben een variant van Bolero maar die is plots duurder jammer
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
22 apr 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie maat.Ik heb nogal dikke knieën
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
22 apr 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en volgende dag al in huis!
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
22 apr 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Scherpe prijs en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
6 apr 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service Goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
25 apr 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
22 apr 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Team Fast24
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product is nooit verstuurd
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
25 apr 2024
Beste, Bedankt voor je bericht. We begrijpen je verwarring en willen graag ophelderen wat er is gebeurd met je bestelling. Na het plaatsen van je bestelling hebben we geconstateerd dat het product dat je had gekozen niet meer op voorraad was. Om deze reden hebben we de bestelling geannuleerd en hebben we onmiddellijk de betaling teruggestort naar de oorspronkelijke betaalmethode. We betreuren het dat we het product niet konden leveren zoals gepland en begrijpen dat dit tot verwarring heeft geleid. We hebben echter geprobeerd je zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de annulering en de terugbetaling. Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Team Fast24.
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere limonade. 1 zakje zou voor 1 1/2 liter limonade zijn. Wij vonden het veel te zoet. Zeker nog een liter water toegevoegd. Zo wordt limonade drinken wel heel voordelig
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
2 mrt 2024
Beste, Hartelijk bedankt voor je feedback! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.