Fast24 supplements- Logo - Beoordelingen

Fast24 supplementsReviews

: 53Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Fast24 supplements is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Fast24 supplements kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 5 jul. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Fast24 supplements is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Fast24 supplements kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Fast24 supplements

53 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

53 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Fast24 supplements

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goede producten, snel bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
4 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je beoordeling. Wij blijven ons best doen. Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
🤗👌😎
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
9 jan. 2023
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
13 dagen geleden
Beste, Super bedankt voor je beoordeling. Wij blijven ons best doen. Hopelijk tot ziens in de shop. Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
15 jan. 2023
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Snelle bezorging en topkwaliteit product!
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
20 dec. 2022
Beste, Super bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! We zien je graag weer terug. Van harte bedankt! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Top website. En super service.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
29 dec. 2022
Beste, Super bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! Van harte bedankt! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
20 dec. 2022
Beste, Super bedankt voor je review. Dit geeft ons een enorme boost! Wij blijven ons best doen. Groeten van het hele team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Ok
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
6 dec. 2022
Beste, Hartelijk dank voor je feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
29 dec. 2022
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
22 dec. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
13 dec. 2022
Beste, Super bedankt voor je beoordeling! Groeten van het hele team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
 
Eerst ging ik altijd naar Wiggle, maar door de brexit en daardoor hogere importheffingen op zoek naar waardige vervanger, na wat zoeken kwam ik bij jullie uit. Toch altijd wennen een nieuwe dienst. Met de welkomskorting was de prijs vergelijkbaar en snelle bezorging ook top. Uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het proces.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
17 nov. 2022
Beste, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Wij zijn altijd ontzettend dankbaar dat we met zulke leuke klanten mogen werken. Wij blijven ons best doen! Groetjes team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Netjes verpakt, snelle levering Ben erg tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
15 nov. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Snelle verzending en ontvangst. Pakketje wel een beetje overdreven goed dichtgeplakt en opgevuld met erg veel plastic wat nogal onnodig was aangezien niks breekbaar was. 2 samples erbij gekregen, altijd leuk. De producten zijn van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
11 okt. 2022
Beste, bedankt voor je review. Wij zullen de opmerking over het opvullen en verpakken serieus nemen en hier in het vervolg bewuster mee omgaan. Fijn dat je dit met ons deelde, zo kunnen wij onze service steeds opnieuw verbeteren. Groetjes team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Was beetje verwarring wanneer het geleverd was, maar uiteindelijk goed opgelost!
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
9 okt. 2022
Beste hartelijk dank voor je review. Gelukkig had PostNL hun fout op tijd recht gezet. Mvg. Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Het was er snel en goedkoper dan de originele leverancier
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
11 okt. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
TOP SERVICE, TOP LEVERING EN TOP PRODUCT.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
21 okt. 2022
Beste, Super bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! Groetjes team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Goede service, snelle zending
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
5 nov. 2022
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
 
Super snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
22 okt. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Lekker en gezond
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
1 nov. 2022
Beste, Hartelijk Bedankt! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24.