Fast24 supplements- Logo - Beoordelingen

Fast24 supplements
Beoordelingen:

92 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden163 beoordelingen in totaal  

4,88
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 jul 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Fast24 supplements voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Originele smaken ….. Deze komen overeen met de echte smaken wat je verwacht. Enige minpunt, je Bidon is bijna altijd 500 ml en t product is voor 750 ml. Als je ijs en water toevoegt in je 500 ml bidon is t product nog te zoet! Beter zakjes poeder voor 500 ml maken dan is de smaak beter nl. Beter dan limonade - gezond en zelf samen te stellen….! Heerlijk

de meest kritische beoordeling

26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik pakte een fles waar water uit lekte...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fast24 supplements

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
29 feb 2024
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
18 feb 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Team Fast24
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik pakte een fles waar water uit lekte...
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
27 feb 2024
Beste. Het spijt ons ten zeerste te horen dat u een lekkende fles heeft ontvangen en dat dit heeft geleid tot een negatieve ervaring. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en begrijpen volledig uw teleurstelling. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze topprioriteiten, en we nemen dit soort situaties zeer serieus. We willen u verzekeren dat dit een zeldzaam incident is en niet representatief is voor de normen die we nastreven. Om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop, zouden we graag meer details willen ontvangen over de lekkende fles. Zou u alstublieft contact met ons kunnen opnemen zodat we dit probleem verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden? Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons op de hoogte te brengen. We stellen uw feedback zeer op prijs en streven ernaar om uw vertrouwen in ons te herstellen. Met vriendelijke groet, Team Fast24
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. En een grote variatie aan smeken
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
18 feb 2024
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van de bestelde producten.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
2 feb 2024
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Scherpe prijs en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
13 feb 2024
Beste, Hartelijk dank voor je positieve review en dat je voor ons hebt gekozen. Wij blijven ons best doen. Groetjes team Fast24
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
13 feb 2024
Beste, Hartelijk dank voor je positieve review en dat je voor ons hebt gekozen. Wij blijven ons best doen. Groetjes team Fast24
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
2 feb 2024
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
19 jan 2024
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
DV
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruim assortiment, goede prijs en een snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
27 dec 2023
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
27 dec 2023
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
12 jan 2024
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
16 jan 2024
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij blijven ons best doen. Groeten team Fast24.
23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke reële smaken …!

Originele smaken ….. Deze komen overeen met de echte smaken wat je verwacht. Enige minpunt, je Bidon is bijna altijd 500 ml en t product is voor 750 ml. Als je ijs en water toevoegt in je 500 ml bidon is t product nog te zoet! Beter zakjes poeder voor 500 ml maken dan is de smaak beter nl. Beter dan limonade - gezond en zelf samen te stellen….! Heerlijk
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
25 jul 2023
Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24
EE
Edwin E.
Barneveld
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hallo , ..... Een fijne eerste ( introductie ) koopervaring . Weer een goed bedrijf wat toegevoegd kan worden aan mijn inmiddels lange lijst , ha ! . Voor andere consumenten en kopers aanbevelingswaardig !! . Waardering : ++ Edwin Eras -- BARNEVELD --
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
19 aug 2023
Beste, Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service. Groetjes Team Fast24
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Duidelijke site, snelle levering, ik had Bolero sticks besteld, vind de smaak te sterk voor 1 zakje op 500ml, hoeveelheid gehalveerd, dan vind ik de smaak prima
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
7 aug 2023
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend van bestelling tm levering. Enige tip zou nog zijn op de site de houdbaarheidsdatum erbij te vermelden. Soms is ie best krap bij grotere orders.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
26 aug 2023
Beste, Hartelijk dank voor je positieve feedback en voor je tip! We zien je graag weer terug. Groetjes Team Fast24.
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke smaken, mn vraag is of je ook per smaak kan bestellen heerlijk als t goed koud is ❤️👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
13 jul 2023
Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! En ja hoor! Je kunt ook per smaak bestellen, pakjes van 12x3 gram. Groetjes Team Fast24
NV
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Goede (zelfs betere) prijzen! Leuke , gepersonaliseerde attentie.
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
12 okt 2023
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige snelle en goede service en levering. En producten waren TOP!!
Beoordeling melden
Antwoord van Fast24 supplements
28 sep 2023
Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24