wesco-shop.com/nlReviews

: 1.907Uitstekend

4,66

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
wesco-shop.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wesco-shop.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
wesco-shop.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij wesco-shop.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor wesco-shop.com/nl

583 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.907 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 dec. 2021 
De beide veren van mijn Wesco Kickmaster waren afgebroken. Zelf nog geprobeerd om er met een tangetje een nieuw oogje aan te maken. Niet gelukt omdat het metaal te onbuigzaam was. Genieg van het geklungel en 2 nieuwe veren bedteld in de Wesco shop. Goedkoper dan op andere websites en de verzendkosten vielen ook erg mee (2,95 euro) omdat het per brievenbuspost werd verstuurd. Wat kun je toch blij worden van iets wat weer naar behoren werkt! De Kick Master gaat weer dicht!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 jan. 2022
Ik heb een nieuw voetpedaal voor onze Wesco afvalbak besteld. Die is van plastic, daarom was hij kapot gegaan. Het is inmiddels het derde exemplaar, het is te zwak en kan beter van metaal worden gemaakt. Dit doet afbreuk aan de verder prima kwaliteit van Wesco. Dat geldt ook voor de ingebouwde plastic handvatten.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor wesco-shop.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Bestelling gaat prima. Alleen de bezorging via DHL laat te wensen over. Track & trace geeft 1x goede melding. Daarna verandert er niets tot plots DHL voor je deur staat. Werkt dus niet echt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Makkelijke website, alleen vond ik dat het lang duurde eer ik het binnen had. Pas 12/9 lag het in de bus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
De snelle levering en de zorgvuldig verzorgde verpakking. Dat maken we tegenwoordig wel eens anders mee...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
peper en zout molen besteld van Wesco, mooi afgeleverd , goed verpakt. Mooie kwaliteit. Ben er blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022 
Bij een vraag over de verzending van mijn pakket kreeg ik zeer snel antwoord van de klantenservice.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
De video over de vervanging van de veren en de snelheid van leveren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snel en goed geleverd en top dat er reservere onderdelen zijn !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
van Wim H.
Fantastische service, erg goed geholpen en super snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Levertijd is lang in vergelijking met andere webshop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Ook voor een kleinigheid doen ze hun best. BRAVO
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Goed verpakt en kwalitatief mooie koektrommel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snel in huis alleen het opsturen was duur !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Snel geleverd tegen een redelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 uur geleden
Heldere communicatie en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Prima service snel onderdeel ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Artikel is snel en correct afgeleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Snelle levering en prima product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
Snelle levering ,keurig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Goede en super snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering. Goed product
Beoordeling melden